Şimdi Ara

Dershane mi? Etüt Merkezi mi? (Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3. sınav denemem olucak ilk 2sinde bazı sorunlardan dolayı sınava çalışamamıştım.Bu yuzden bu sene hazırlanırken ne yapmam gerektiğinde tereddüt içindeyim.Dershane'ye gidersem takıldığım yerlerde özel ders alıcam.Ama bi yandanda Etüt merkezinde hiç olmaz dediğim arkadaşlarım Üniversite kazandılar.

Sizin görüşleriniz nelerdir?Ne önerirsiniz?

Şimdiden Teşekkürler

• bence etüt merkezleri daha mantıklı dershanedense, tabi sorularını her daim çözdürecek birisini bulursan. bir de bu etüt merkezleri tam olarak ne oluyor fiyatları ne civarda? internette genelde ilkokul ve anaokulu çocukları için siteler çıkıyor etüt merkezi yazınca. nasıl bulacağım ben bunların ygs lys versiyonunu?

Orijinalden alıntı: koala yavrusu

bence etüt merkezleri daha mantıklı dershanedense, tabi sorularını her daim çözdürecek birisini bulursan. bir de bu etüt merkezleri tam olarak ne oluyor fiyatları ne civarda? internette genelde ilkokul ve anaokulu çocukları için siteler çıkıyor etüt merkezi yazınca. nasıl bulacağım ben bunların ygs lys versiyonunu?

öncelikle cevapladığın için çok teşekkür ederim...kararımı etüt merkezinde vermiş durumdayım geçen yıl sıralaması 850 bin olan arkadaşım bu sene görüştüğüm etüt merkeziyle 130bin e kadar ilerlemiş.fiyatı dersaneyle hemen hemen aynı.hatta hafta içi daha ucuz.bide bizim tanıdık çıkınca daha sevimli hale geldi=)

çok teşekkürler...etüt merkezini dersaneden ayıran en büyük özellik öğrenci sayısı az ve öğretmenle diyalogun daha ileride olabiliyor

• dersaneyle aynı fiyatta olmaz arkadaşım resmen özel ders görmüş gibi oluyorsun çünkü
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.