Şimdi Ara

dersaneye gitmeden derece yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
7.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten yapılabilirmi boyle birşey maddi durum pek iyi değil dersaneye gitmeden 50k veye daha altı yapılabilirmi

• tm ts mf?

tm ts de çok rahat mf yi bilemem iks de
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

tm ts mf?

tm ts de çok rahat mf yi bilemem iks de

sayısal hocam mf
  • aynı soru benimde kafamı kurcalıyor acaba yapabilecekmiyim dersaneye gitmeden bizimde aynı şekilde maddi durumumuz yok ama şunu bil ki dostum ONLAR ÇALIŞMAK ZORUNDA BİZ ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ
  • Birkaç iyi kaynak kitap ve videolarla dershaneye gidenlerin çoğundan daha iyi yapılabilir. Kişiye bağlı vakit kaybı bile sayılabilir dershane okul vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Birkaç iyi kaynak kitap ve videolarla dershaneye gidenlerin çoğundan daha iyi yapılabilir. Kişiye bağlı vakit kaybı bile sayılabilir dershane okul vs

gerçekten doğrumu hocam dediğiniz bu son zamanlarda düşündükçe aklımı karıştırıyor dersane mecbur gibi duruyor
  • Dersaneye gidip 80k, ertesi sene evde çalışarak 8k yapmıştım. Bana göre dersaneler sadece sana zorunlu çalışma alanlar ve saatleri oluşturuyor. Bir de çözemediğin soruları hocaya sorma imkanın bulunuyor. Bunun dışında dersanenin bir katkısı bana göre yok. Her şey kafada bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Dersaneye gidip 80k, ertesi sene evde çalışarak 8k yapmıştım. Bana göre dersaneler sadece sana zorunlu çalışma alanlar ve saatleri oluşturuyor. Bir de çözemediğin soruları hocaya sorma imkanın bulunuyor. Bunun dışında dersanenin bir katkısı bana göre yok. Her şey kafada bitiyor.

gerçektenmi özgüvenim hiç yoktur ya
  • arkadaşlar lütfen biraz yardım
  • Dershaneyi ben hedefi biraz daha düşük olan öğrenciler için daha verimli buluyorum.

Derslerde genellikle konu tekrarı yapılıyor, yüksek hedefleyen adamın konu eksiği az olur.

Her ay denemeye giriyorsun, sınava 1-2 ay kala deneme sıklığı artıyor. Bu güzel oluyor, ancak bunu kendin de yapabilirsin. Sayısız deneme var her yerde, ancak biraz da güzel seçmek gerekiyor hangi denemeyi seçeceğini.

- Kendini kandırmamak
    - Konu eksiği bırakmamaya gayret etmek. (Aşağı yukarı en azından %90 bilmelisin konuları)
    - Denemelerden istediğin puanı büyük oranda tutturana kadar vazgeçmemek (Bildiğini düşündüğün konunun sorularını kaçırıyorsan o konuyu bilip bilmediğini tekrar sorgulamalısın)

Yalan olmasın çok iyi derece yapmadım, ama istediğim yeri tutturdum. Sistem değişmezse uygulamanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 1 Ekim 2017; 14:16:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Dershaneyi ben hedefi biraz daha düşük olan öğrenciler için daha verimli buluyorum.

Derslerde genellikle konu tekrarı yapılıyor, yüksek hedefleyen adamın konu eksiği az olur.

Her ay denemeye giriyorsun, sınava 1-2 ay kala deneme sıklığı artıyor. Bu güzel oluyor, ancak bunu kendin de yapabilirsin. Sayısız deneme var her yerde, ancak biraz da güzel seçmek gerekiyor hangi denemeyi seçeceğini.

- Kendini kandırmamak
    - Konu eksiği bırakmamaya gayret etmek. (Aşağı yukarı en azından %90 bilmelisin konuları)
    - Denemelerden istediğin puanı büyük oranda tutturana kadar vazgeçmemek (Bildiğini düşündüğün konunun sorularını kaçırıyorsan o konuyu bilip bilmediğini tekrar sorgulamalısın)

Yalan olmasın çok iyi derece yapmadım, ama istediğim yeri tutturdum. Bunları tavsiye ederim.

yeni gelecek sistem bunlara engel olacak gibi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hayfanbircocuk

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Dershaneyi ben hedefi biraz daha düşük olan öğrenciler için daha verimli buluyorum.

- Kendini kandırmamak

Yalan olmasın çok iyi derece yapmadım, ama istediğim yeri tutturdum. Bunları tavsiye ederim.

yeni gelecek sistem bunlara engel olacak gibi hocam

Ah işte o zaman benim bütün sistemim çöküyor, yeni sistemi atlamışım.

edit: Üstteki mesajı da düzelteyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 1 Ekim 2017; 14:18:1 >

• Bu kadar mantıksız bir hedefin olduğuna göre mühendislik kazanırsan şükret derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Bu kadar mantıksız bir hedefin olduğuna göre mühendislik kazanırsan şükret derim.

anlamadım ne demek istediniz
  • Dershaneye gitmeden 19k mf. Çalış çalış çalış...
  • Derece derken ben de ilk 100 vs. sanmıştım.

Ben ikinci yılımda dershaneye gitmeden TM'de 11 bindeydim, ilk yılımda da 150 bindeydim. Geceleri mat ve geo çalışıyordum ve yine geceleri buralarda olan arkadaş çözemediğim sorularda yardımcı oluyordu, o da ilk 50'ye girmişti. Yanlış hatırlamıyorsam o da dershaneye gitmiyordu, zaten dershaneye giden insan gecenin 3-4'ünde burada ne arasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 1 Ekim 2017; 15:1:11 >
  • uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Derece derken ben de ilk 100 vs. sanmıştım.

Ben ikinci yılımda dershaneye gitmeden TM'de 11 bin olmuştum, ilk yılımda da 150 bindeydim. Geceleri mat ve geo çalışıyordum ve yine geceleri buralarda olan arkadaş çözemediğim sorularda yardımcı oluyordu, o da ilk 50'ye girmişti. Yanlış hatırlamıyorsam o da dershaneye gitmiyordu, zaten dershaneye giden insan gecenin 3-4'ünde burada ne arasın?

hocam yeni sistem geliyor ya bu dediklerinizde o sisteme karşı geçerlimi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

quote:

Ben ikinci yılımda dershaneye gitmeden TM'de 11 bin olmuştum, ilk yılımda da 150 bindeydim. Geceleri mat ve geo çalışıyordum ve yine geceleri buralarda olan arkadaş çözemediğim sorularda yardımcı oluyordu, o da ilk 50'ye girmişti. Yanlış hatırlamıyorsam o da dershaneye gitmiyordu, zaten dershaneye giden insan gecenin 3-4'ünde burada ne arasın?

Yeni sistem hakkında en ufak bir bilgim ve fikrim yok, sınavı geride bırakalı üç yıl olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

quote:

Yeni sistem hakkında en ufak bir bilgim ve fikrim yok, sınavı geride bırakalı üç yıl olacak.

peki hocam fakat çalışınca olur değil mi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.