Şimdi Ara

Dersane Fiyatları (ygs&lys) Ana Konu ! [İstanbul] [Yardım.giff]{Özellikle FDD'ciler} (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Semtten semte çok farkediyor. Bakırkoyde 3000 ister şirinevlerde 2000 e girersin. Yok eğitim farkı filan hikaye, aynı kaynklar sendede oluyor hocaları dahada iyi oluyor bence.

    Ama gerçekten çalışıcaksan git. İlk sene gidip ikinci sene tekrar şansını deneyince fiyat neredeyse iki katına çıkıyor ders saati arttıgı için.

    Şu dershanede ilgi varmış, bunda yokmu, bunlar cematciymiş ( bunu diyenler zaten gidip ortamını, avatantajlarını görmemiş bilmemiş insanlardır) hiç dinleme. Git gör hatta izin alıp derslere misafir olarak gir Öyle seç.


    Fitness a yeni yazılan lise sona giden bir kızla tanıştım geçen gün. Dershane muhabbeti filan açıldı kız FEM de günah die faiz problemlerini göstermiyorlarmış doğrumu dedi Ve bunuda okullarındaki öğretmen soylemiş, ne hikmetse bu öğretmende final dershanesindede görev yapıyormuş bak sen su işe...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 12 Mart 2010; 2:08:08 >




  • Konu çok iyi olmuş açanın ellerine sağlık. Ben orta halli bir öğrenciyim, fazla kalabalık bir dersane olsun istemiyorum fiyatı uygun olucak kaliteli eğitim yapan Ankarada güzel dersane veya direk şube belirtebilecek arkadaş varsa çok faydalı olur. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensskkada043 -- 18 Mayıs 2010; 17:33:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.