Şimdi Ara

Dersane Fiyatları (ygs&lys) Ana Konu ! [İstanbul] [Yardım.giff]{Özellikle FDD'ciler}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu açma nedenim hem benim bazı sorularımn olması hem de diğer arkadaşlar için tek bir çatı altında toplanmış faydalı bir topic olabilmesi .
    Ben lise 3 TM öğrencisiyim önümüzdeki 1-2 ay içinde , yaza kadar (yazın dersaneli olmam lazım ki yazın ki ablukaya yetişiyim ) bir dersaneye yazılacağım şuan da Birey ve Fdd dersanelerini düşünüyorum bu dersanelerin fiyatları ve eğitimi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim . Alternatif olarak bir dersane önerecekseniz gerekçesi ile birlikte belirtebilirsiniz

    D.N : Başlıkda İstanbul yazdığıma bakmayın İstanbul dışındaki arkadaşlarımız da soru sorabilirler
    D.N.: Bakırköy şubesini düşünüyorum ama değişiklik de olabilir. . .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 5 Mart 2010; 0:25:52 >







  • Yardımsever dh
  • Arkadaşalr önemli bir konu yardım lütfen
  • fiyat konusunda sana tek bir öğüt verebilirim lise 2 uğur lise 3 ve mezun zamanı fdd de takıldım tabiki haylazlık yaptım vs vs eğer çalışıyorsan başarmak istiyorsan git yoksa ailenin parasını çarçur etme sonra üzülüyorsun. dershane fiyatlarına gelince eğer tanıdık birisi (dershane sahibi yani o şubenin sahibi veya tanıdığını falan) bulursan çok komik fiyatlara dershaneye gidebilirsin nerede ise yarı yarıya gitme şansın olur. (özellikde fdd)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gry_tr

    fiyat konusunda sana tek bir öğüt verebilirim lise 2 uğur lise 3 ve mezun zamanı fdd de takıldım tabiki haylazlık yaptım vs vs eğer çalışıyorsan başarmak istiyorsan git yoksa ailenin parasını çarçur etme sonra üzülüyorsun. dershane fiyatlarına gelince eğer tanıdık birisi (dershane sahibi yani o şubenin sahibi veya tanıdığını falan) bulursan çok komik fiyatlara dershaneye gidebilirsin nerede ise yarı yarıya gitme şansın olur. (özellikde fdd)


    Haklsın . Katılımn için teşekkürler . O tanıdığı neren bulucz ama arkadaşmn babası okul müdürü , annesi öğretmen onlar sayesinde ihyi ibr indrm alabilirm sanırım ama ağız eğmek istmeiyorum açıkcası. . .




  • evet okulların dershanelere bedava öğrenci gönderme durumları var aklında olsun ! her okula bir kaç kontejyan veriliyor!
  • Öncelikle biray yada fdd olmasının hiçbir önemi yok.Çünkü o dersanelerde ders anlatmasını bilmeyen hocalarla karşılaşabilirsin.Şu şartlara göre dersanani seç derim.
    1. olarak derslerin nasıl.Eğer başarılı bir öğrenci isen zaten bedavaya yada indirimle girersin.Ama başarı seviyen normal ise o zaman çok öğrencinin olduğu dersaneye değil bire bir yapma,hocalara fazla sıra olmadan soru sorabileceğin dersaneye yazıl.Eğer kalalabaık dersaneye gidersen genellikle başarılı olanlarla daha fazla ilgilenirler.Birey dersanesinde rehbere gidip hangi hocayla birebir yapmak istiyorsan sana belirli bir zaman dilimi verip o hocayla bire bir yapmanı sağlıyorlardı.Eğer o sistem hala duruyorsa birey derim.Ama dediğim gibi orta halli bir öğrenci isen kalabalık olan dersanelere gitme..
  • Arkadaşım dershaneye gidecekmiş, iyi güzel git ama çalışacaksan git:)

    Ben şuan dershaneye gidiyorum geçen yaz araştırma yaptım bu konuda eğitim vs konusunda Final ve Fem arasında kaldım. Final ile anlaşamadım sonrasında Fem'e gittim kayıt oldum vs şuan devam ediyorum.

    Kendi dershanem diye demiyorum çok süper yer keşke anaokulundan itibaren kayıt olsaymışım diyeceksin
    (şaka tabiki)


    Ortamları hakkında az çok bilgi edinebilirsin, ama abartarak yazanlar var istersen bu bilgi verebilirim dershane hakkında.

    kaynakları vs gerçekten çok iyi gerek anlatımı gerek çözümleri ve soruları, ve oldukça bol (kitaplığımı dolduracak kadar kaynağım oldu bu sene)

    Ders programları vs olsun gerçekten iyiler. Birde sana müşteri gözüyle değilde kardeş vs gözüyle baktıkları için biraz daha faydalı bir yönü var.

    Herneyse fiyat olarak geçen sene Fem kapıyı 3500-4000 gibi kapı açtılar , sonrasında 3'e indiler.(tanıdık birisi filan varsa baya düşüyor)

    Final 4200 dedi 3500 e düştü.

    Bu sene fiyatlar dahada oturacaktır, geçen sene tam bir karambol oldu.

    Kolay gelsin şimdiden.




  • Yardımlarınız için teşekkürler . Ne yalan söyliyim beni gönlümden Fdd geçiyor ama çoğu kişi yukarı da yorum yapan arkadaşlarım gibi oraya gitme orada sadece çalışkanlarla ilgileniliyo diyolar . Ben vasat bir öğrenci değilim ama şuan da çok da çalışkan değilim ama tabii seneye çalışkan olcm mecbur . Katılımların devamını bekliyorum .
  • Fİesco..

    şu an seninle aynı durtumdayım..bir an önce bir dershaneye yaızılmam gerekiyor..Lise 3 MF yim..

    Finalle görüştük yarı dönemde öğrenci almıyoruz dediler..Kültür de öyle dedi..bakalım nasıl bir yol izliyecez..hiçbir fikrim yok :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThunderVolt

    Fİesco..

    şu an seninle aynı durtumdayım..bir an önce bir dershaneye yaızılmam gerekiyor..Lise 3 MF yim..

    Finalle görüştük yarı dönemde öğrenci almıyoruz dediler..Kültür de öyle dedi..bakalım nasıl bir yol izliyecez..hiçbir fikrim yok :S


    Oha yarı dönemde öğrenci almıyolar mıymış Peki fiyat konusunda birşeyler dediler mi ? Bu ara da ben kültüre nedense pek sıcak bakmıyorum aslında nedeni bnm arkadaşlarım şirinevler kültüre gidiyo hani ben dersaneye gitmiyorum onlardan çok fazla bir fark görmüyorum tabii öğrencisine göre de değişr de . . .

    Bu arada Fİesco değil F1SECO



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 3 Mart 2010; 11:07:25 >




  • Yılmadan usanmadan , Upp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThunderVolt

    Fİesco..

    şu an seninle aynı durtumdayım..bir an önce bir dershaneye yaızılmam gerekiyor..Lise 3 MF yim..

    Finalle görüştük yarı dönemde öğrenci almıyoruz dediler..Kültür de öyle dedi..bakalım nasıl bir yol izliyecez..hiçbir fikrim yok :S

    Allah Allah yarı dönemde nasıl almıyorlar yahu.Ben Kültüre 2 arkadaşımda Final'e kayıt oldu yarı dönemde
  • İzmir için konuşayım. Seneye için kayıt oldum. 3500 Tl. Oda geçen seneden oranın öğrencisi olduğum için. Normalde 3700 Tl. Fdd
  • ben sınava 11.sınıf için 1800 e kaydoldum..oks yede orada hazırlandığım için hocalar falan tanıdıkdı ayarladılar bişeyler..
  • Up
  • Up
  • Arkadaşlar çok önemli yardım lütfen. . .
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.