Şimdi Ara

Ders çalışmıyorum diye annem beni öldürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bıktım yeminle huzurum kalmadı artık ne okulda ne evde

Ha dersen kafam basmıyor, gitar çalıyorum onunla ilgili gelişmek istiyorum, o zaman ona yönel ve onda en iyisi ol. Ailelerin ders çalış demesinin nedeni iyi yerlere gelebilmenin tek yolunun ders çalışmak olduğunu sanıyolar, ders çalışmak değil, çalışmak insanı bir yerlere getirir. Bunun ders olmasına gerek yok.

Ailen için değil, kendin bir şeyler yap.

Gitarı örnek verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Cebine harçlığını koyuyolar, okutuyolar, borcun harcın yok, aşk acısından büyük derdin yok, ailen senin iyi yerlere gelmeni istiyor, tek yapman gereken ders çalışmak onu da yapmıyorsun.

Ha dersen kafam basmıyor, gitar çalıyorum onunla ilgili gelişmek istiyorum, o zaman ona yönel ve onda en iyisi ol. Ailelerin ders çalış demesinin nedeni iyi yerlere gelebilmenin tek yolunun ders çalışmak olduğunu sanıyolar, ders çalışmak değil, çalışmak insanı bir yerlere getirir. Bunun ders olmasına gerek yok.

Gitarı örnek verdim.

hocam farkındayım fakat okulda büyük tramvalar yaşadım okula ve derse dair hiç bir olumlu yön yok içimde
  • Dostum belki iraden yetersizdir ancak emin ol millet kucağında çocukla yüksek lisans yapıyor. Daha neler göreceksin şu hayatta. Çok zor değil açıp ders çalışacaksın bakman gereken ailen, hastan, eline bakan biri yok. Çalış işte ne var bunda ya.

Okulda ne yaşadın bilmiyorum ancak okulda çıplak fotoğrafları yayınlanan tanıdığım var o bile çalışma arzusu bulup iyi yerlere geldiyse hangi tramva seni alıkoyuyor derslerinden ve sorumluluklarından merak ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukaku

quote:

Cebine harçlığını koyuyolar, okutuyolar, borcun harcın yok, aşk acısından büyük derdin yok, ailen senin iyi yerlere gelmeni istiyor, tek yapman gereken ders çalışmak onu da yapmıyorsun.

Gitarı örnek verdim.

hocam farkındayım fakat okulda büyük tramvalar yaşadım okula ve derse dair hiç bir olumlu yön yok içimde

Insanlarin nefret ettigi biseyi dotlerinden uydurmuslar yuzyillardir gencligimiz caliniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dostum belki iraden yetersizdir ancak emin ol millet kucağında çocukla yüksek lisans yapıyor. Daha neler göreceksin şu hayatta. Çok zor değil açıp ders çalışacaksın bakman gereken ailen, hastan, eline bakan biri yok. Çalış işte ne var bunda ya.

Okulda ne yaşadın bilmiyorum ancak okulda çıplak fotoğrafları yayınlanan tanıdığım var o bile çalışma arzusu bulup iyi yerlere geldiyse hangi tramva seni alıkoyuyor derslerinden ve sorumluluklarından merak ettim.

Ezildim yıllar byyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.