Şimdi Ara

Ders çalışmak isteyen ama çalışamayanlar için tavsiye verecek çalışan kardesler HELP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
5
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bayanlar, malum ders çalışma çoğu kisideki gibi bende de var özet olarak mezunum, dershaneye gidiyorum, tek isim çalışmak ne önerirsiniz gaz maz yetmiyor; sık dişini gibidinden baska neler lazim sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde bitti gaz bi depo plsssss

*Unutmayın, boş geçirdiğiniz her saat birileri sizi geçiyor olacak. Geçilmeyin. Sevgiler

*Ne istiyorsun?
    Soru bu.
    Zirve mi?
    Zirveler zor değildir, çok zordur. Zirveler yalnızdır. Zirve için mücadele daimidir, adamı dinlendirmez, zirveye çıkınca bitmez.. Orada kalmanın mücadelesi başlar sonrasında.
    Ben ya hiç çalışmayın, ya da zirve için çalışın derim. Her birinize.
    9 saat uyku yerine 6 saat uyku.. Günde 3 saat demek. Kalan 7 ayda 630 saat demek. Sence birileri bu ilave çalışma ile nefesini ensende hissettirebilir mi sana. Bu kadar yaklaşırsa seni geçebilir mi? Hayır diyemezsin buna bence. Ya geçerse?
    Bende ya geçerse kısmı yoktur. Geçememeli.
    Elinden geleni yap. Bazen bu da yetmeyebilir. Elinden gelenin fazlasını yap o zaman. O 3 saate ihtiyacımız var bizim. Avcumuzun içinden hayallerimizi sabah erken kalkamadık diye alamamalılar. Bu kadar kolay olmamalı.

*Vasatla idare etme.. Daima en iyisi ol!

Kahvenden son yudumu alıp, karşındaki adamın elini sıkıp yürümeye başlayacaksın. 9-10 dakikalık bir yürüyüşle o görkemli binaya ulaşacaksın. Kafanı kaldırıp haşmetli girişine bakıp bir tebessüm edeceksin. Tarih kokan havasını soluyarak sınıfa gireceksin. Sıraları yıllar öncesinden kalan bir hatırayı okşar gibi ellerinle seveceksin.. Kalemin, defterin, T-cetvelin, kitapların aşkın olacak. Harikalar yaratacak bir maceranın başlangıcı olacak bu.
    O görkemli bina İtü-Mimarlık Taşkışla Kampüsü, sabah beraber kahve içtiğin de ben olucam.
    Sevgiler.

* İnsanların çoğu "zor"u sevmez. Zordur, çok emek vermek gerekir.
    Dinleme kimseyi. Bırak yaptıklarına inanamasınlar. İleride anlatacak güzel bir hikayen olur.
    Bu da bizim için:

"Herkes sana karşı çıkacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır, fakat sen buna dayanıklı olacaksın. Önüne sonu gelmeyen engeller çıkacaktır. Kendini büyük değil; küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanmış olarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana “Büyüksün” derlerse bunu söyleyenlere güleceksin."

M. Kemal Atatürk

Bir gün bile tereddüt etme. Elinden gelenin en iyiisni yap.

*küçükken maç yaparken 9-0 olunca hadi beyler başlıyoruz derdik. Ama bir yerden sonra çok geç olurdu. Ne kadar motive olmuş hissetsek de artık çok geç olduğunu er geç anlardık. Senin için hala vakit var. Ama 3-4 sene sonra geriye dönüp her şeye sil baştan başlama enerjisini bulmak çok zor olacak. O yüzden vakit şimdidir. Kaçan, hayallerin olabilir, olmasın. Yakala onları. Sevgiler.

"Hayal kurun. Büyük hayaller kurun. Duyunca etrafınızın dalga geçeceği hayaller kurun ve gerçekleştirmek için var gücünüzle çalışın. Bu hayatta sevdiğiniz, zevk aldığınız bir işi yapın. Bunun için de o iş eğitiminizle yapacağınız bir işse en iyi okulunda okumak için hedefinizi yükseklerde tutun ve bunun bedelini ödeyin. Bugün bu bedel ders çalışarak, kendinizi o masaya oturtarak ödenecek. Kaybedecek vaktiniz yok. Az uyuyun. Yorulmayı kendinize yasaklayın."

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• abi ders çalış spor yap namaz kıl hayatın çok güzel değişecek olmaz deme olurrr boş şeyleri çıkar hayatından herşeye zamanın olur
    Daha Fazla Göster
  • Dayan son 70 gün . 70 gün . 70 . Bu işe ada kendini . Ders çalışmak hedefin olmasın , mola vermek hedefin olsun ama vakit bulama , Ruhunu sat . Bedenini sat . Ama geleceğini satma .

Unutma son 70 gün . Her gün eline tükenmez kalemle kalan gün sayısını yaz ve ne zaman dersten kalkmak istersen , sıkılırsan eline bak . Unutma son 70 gün . Her şeyini satabilir bir insan ama hiç biri geleceği kadar acıtmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.