Şimdi Ara

ders çalışmak için sandalye/koltuk önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yavaş yavaş ders çalışma tempomun artması ile doğru orantıda masa başında kalma sürem de artıyor.
    şu anda kullanmakta olduğum ilkel tahta sandalye çok konforsuz olmakla birlikte tahminimce sene içerisinde belimle ilgili problemlere sebep olacak.
    dolayısıyla öngörülü davranıp bir süredir ertelediğim hususu gün yüzüne çıkarma vaktinin geldiğini düşünüyorum,yeni bir sandalye almak...
    sizin de fikirlerinizi almak istedim,kullanmakta olduğunuz veya önceden kullanıp memnun kaldığınız ürünleri paylaşırsanız sevinirim,hepsini inceleyip ona göre karar vermeye çalışacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bence mağazadan kendiniz inceleyin çünkü başkasının beğendiğini siz beğenmeyebilirsiniz, bir de boy kiloya göre almanız gereken koltuk değişebilir

• 170 TL ye fileli sandalye var ben kullanıyorum gayet iyi bütçenize uygunsa bakabilirsiniz

• plastik piknik sandalyesi kullanıyorum

• bürotimedan almanı önermem. diğer yerleri gezerek senin karar vermen lazım. eğer odanda klima varsa veya sıcakla bir sorun yaşamıyorsan deri koltuklara yönelebilirsin şu oyuncu koltukları denen. ama odan genelde sıcaksa fileli koltuk al. ama fileli koltuklarda hayvan gibi toz tutuyor. sürekli bezle temizlemen lazım

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 6 Şubat 2021; 0:40:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu senenin birincisi belli oldu ders çalışmak için sandalye/koltuk önerileri 

ders çalışmak için sandalye/koltuk önerileri

Bundan bahsediyorsunuz herhalde. Zor zamanlarmış :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çorap önerisi (dershane için)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.