Şimdi Ara

Ders Çalışma stili verebilicek var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar malum 2016 da KPSS var ve ben buna programlı bir şekilde çalışmak istiyorum.Sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum.Günlük ortalama 4 saat ders çalışmaya vakit ayırabiliyorum bir yandan da vardiyalı bir işte çalışıyorum.

    _Şimdi ben bu 4 saati nasıl değerlendirmeliyim ?
    _Hergün türkçe testi çözmeli miyim mesela? Aynı şekil hergün kitap okumalı mıyım?
    _Yada bir gün tarih bir gün matematik mi çalışmalıyım ?

    Ne yapıcağım tam olarak bildiğim söylenemez ama hedefim KPSS Siz değerli kardeşlerimden biraz olsun taktik istiyorum. 10 ay boyunca bu 4 saati nasıl verimli geçirebilirim ?



  • Arkadaşım bütün konuları bitirdiysen günde 3-4 deneme çözmen yeterli olacaktır.Eğer konular bitmemişse detaylı şekilde öğrenip öyle çözmen gerekir.Kendin hakkında bilgi vermediğin için tavsiyede veremiyorum.
  • Hocam matematiğim fena sayılmaz çalışınca oluyor.Aynı şeyler tarih ve çoğrafya içinde geçerli fakat türkçemde eksiklik var. Bunun için neler yapabilirim. Mesela hergün yarım saat kitap mı okumalıyım? yada her gün bir türkçe testi mi bitirmeliyim?

    Bir konu bitirip testini çözdükten sonra ekstra neler yapsam daha iyi olur benim için
  • Merhaba . Kitap okumak geniş zamanda işe yarar vaktiniz yokmuş galiba. Günde 2 şer saat verebilirsin bir dersine . Yada en çok zorlandığını her gün çalışabilirsin . Diğerleri değişken olarak kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.