Şimdi Ara

Ders Çalışma Hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıfım, okulda öğrendiğim bir konuyu kendim baştan öğrenirken örneğin konu anlatımlı bir soru bankasında 1-2 saatte belki 20-25 soruya bakarak ilerliyorum. Bazen bir günde o kadar saatte 60 soru anca bakıyorum. Kolay sorularda bile yazarak, özenerek ve yavaş ilerliyorum. Bazıları motor gibi çöz at şeklinde ilerliyor. Bu özelliğimi daha yeni fark ettim kim bilir şu ana kadar ne vakit kaybettim. Bu ders çalışma hızı ve vakti kullanma konusuyla ile ilgili ne önerirsiniz, tecrübeleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enuşe -- 1 Mayıs 2019; 22:2:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlanıp anlamayacaksan önemi yok. Daha çok zamanın var. Çok soru çözmek değil, farklı soruları çözmek daha önemli devam et. Ben bu sene Ekime kadar hiçbir şeyin farkında değildim.
  • up + örneğin soru çözerken olabildiğince hızlı hızlı yazıp çözüyor musunuz, ara işlemleri yazmadan geçiyor musunuz, yoksa sakin misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 11. sınıfım ve ben de görece senin gibi yavaş çözüyorum ama sadece öğrenme aşamasındaysam. Bir konuyu öğrendikten iki üç gün sonra hızlanmaya başlıyorum. Sakinliği korumak önemli çünkü dikkat hatası en büyük düşmanımız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.