Şimdi Ara

Ders çalışamıyorum aklım dumanlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Saat 3 küsür

Bir süredir, umutsuz ve tembel yatınıyorum. Evde 24 saatim var. Bir litre iradem kalmadı.
    Biliyorum bencilce ama özellikle tıp isteyenler beni yeniden hayata döndürecek bir yazı yazsın lütfen. (Çünkü tıp istemiyorum, tercihte sizin önünüze geçme problemim yok) MF4'cüler sizi üzebilirim, ona göre. :)

Tarih bayağı şaşırtıcı şekilde hızlı değişiyor. Toparlanmazsam ne yaparım bilemiyorum.

O gelecekle ilgili minimalist yaklaşan son filmi izlemeyecektik. Günde 8-9 saat ders çalışmayı sorgulamayacaktık. :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• liseyi bitirip üstüne 2 yıl dershaneye gittim.lisede hiçbir şey öğrenemedim.ilk yıl dershaneye gittiğimde çalışmadım çünkü anlamıyordum ve anlamadıkça sıkıcı geliyordu.üstüne psikolojim sürekli bozuluyordu çünkü geleceğimin olmadığını düşünüyordum yani okusam bile ülke kötüye gidiyor diye düşünüyordum.sonra ne oldu ? bişey olmadı bir yılı heba ettim.sonra oturup düşündüm ve dedim ki dünya yıkılsa bana ne dünyayı sadece kendi gözlerimle görüyorum ve neden sürekli geleceği düşünüyorum ve kendimi başarısız olarak görüyorum ki? diğer yıl oturdum ders çalışmaya başladım bişey anlamadım ama yılmadım sıkıldım umursamadım devam ettim anlamasamda durmadım.sonra konular ilerledikçe eski konuların üstünden zaman geçtikçe kafama oturduğunu gördüm yani birden oldu herşey .temeli atmak zor oldu ama temel atılınca gerisi çok kolay geldi.bazen sıkılıp ara verdiğim oldu tekrar kaçmak istediğim o zmanlar 1-2 gün derslere ara verdim film izledim arkadaşlarla takıldım falan sonra tekrar kendime geldim kaybedecek 1 yılım daha olmamalıydı.çok güzel bir yıldı hayatta bir amacım olmuştu ve günüm dolu geçiyordu sıkılmaya fırsat bulamadığım zamanlarda oluyordu :) çok ileri bir bölüm olmasada (sayısalcılara göre) pdr kazandım.0 dan pdr bana göre büyük bir ilerlemeydi.ama şimdi o kadar kolay derslerim var ki o kadar boş zaman tekrar bunalıma girecek kadar vaktim oluyor işte bu saatte bunları yazdırıyor bana zaten akşamcıyım.hadi biraz mola ver bu kadar kasma kendini bu kadar çalışma her zaman taze bir beyinle çalış 9 saat yıpratma kendini 3-4 saat mola vererek çalış sonra dinlen büyük ara sonra tekrar 1-2 saat yeter.

• bu arada predestination- filminimi izledin ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Okulda Çok Sıkılıyorum
    13 yıl önce açıldı
    uyuyamadım yarın okul var
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karınla 5 yıldızlı otele tatile mi gitmek istersin yoksa mangalı hasırı ve kayınçoyu alıp günübirlik denize mi sen seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevzat96 -- 8 Aralık 2014; 11:59:27 >
  • Benim motivasyon kaynagim dogup,buyudugumuz bu VATAN.Bizim bu vatana ve millete karsi bir borcumuz var ve bunu odemeden olmemeliyiz.Bu millet kac yil eziyet cekti sefalet icinde surundu.Ve bu mazlum millet bizden yani genclerden medet umuyor.Bu emperyal ve somurgeci dunya duzenini degistirmek icin bizler tabiri caizse kopek gibi calismaliyiz.Milletimizin umutlarini bosa cikarmamali bu vatani dunyaya hukmettigimiz gunlerine tekrar kavusturmaliyiz.Nasil bir avuc yahudi kopek gibi calisip dunyaya yon veriyorsa bizde onlardan daha fazla calisip,onlari alt etmeliyiz.Yoksa bu duzen boyle gidecek.Hep kaos,kan,teror,sefalet Anadolu'da Ortadogu'da Balkanlar'da Kafkaslar'da olacak;zenginlik,refah,huzur ise Onlarda.Beyler Bayanlar kendinize gelin. ve oturup dusunun dediklerimi.Duzeni biz degistirecegiz ve bunun da ilk basamagi olan universiteye iyi bir sekilde calisip faydali olacagimiz bolumlere girecegiz.Daha sonra kendi alanimizda dunyanin en iyisi olmaya bakip bu elleri kanli katillerden dunyayi temizleyecegiz.BUNU BİZLER BASARACAGİZ..

Aslan gibi yaşayanlar aslanlar gibi,çakal gibi yaşayanlar çakallar gibi ölürmüş...

• Aynen hocam şu an sizin gibi düşünüyorum ve çalışacak hiçbir güç hisetmiyorum.Bütün gün yatakta uzanıp boş hayaller kuruyorum.

• O değilde biraz düşüniyim mesela bir konu hakkında 10 dk kafa yoruyim beynim uyuşuyor ve kendimi çok kötü hissediyorum.Bunun yüzünden iyice berbat oluyor.Bu hep hayatımda çıkarsa karşıma hiçbir çalışma gösteremem.Ve bir de ev de durmak gerçekten hataymış.Aile sürekli misafir filan misafirliğe gitme of lanet olsun.Keşke gitseymişim diyorum.Bu sene.
  • Forum göçtü dün son mesajlar gitmiş. Street Fighter Alpha 3'den Karin karakteri duyuruldu.

Bonus

• Momochi, Karin ve Rashid ile oynuyor.

• Yahu bu mesajın, bu konuda işi ne? :d

Orijinalden alıntı: baymühendis

Yahu bu mesajın, bu konuda işi ne? :d

SFV konusuna atılmış bir mesaj buraya nasıl düşüyor çok ilginç forum perili herhalde bi nazar duası yazmak lazım forumun girişine...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.