Şimdi Ara

Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
991
Cevap
60
Favori
537.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüksek bir sesi yok bizimkinin, rahatsız etmiyor. Yukarıda aldığım modeli yazmıştım, Siemens GS29VVWE0N @nc39

  • iskocya İ kullanıcısına yanıt

    Sizde hem profilo hem siemens mi var

  • Sonunda karar verdim. Grundig 7292 modelinin siparişini verdim.

  • Uzun araştımalar neticesinde
    GRUNDIG GFNE 8300 I Multimode derin dondurucuyu aldık. Umarım pişman olmayız. Hem dondurucu hemde soğutucu bölmeleri olması nedeniyle tercih ettik. Mediamarkt kampanyası ile 8100 liraya geldi. Gelince yorumlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwordLegend kullanıcısına yanıt

    araştırmışsınızdır? misal neden bosch GSN36VIF0N değil de GRUNDIG GFNE 8300 I?


    ayrıca ürün yorunumunuzu bekliyoruz. belki grundig alırım.

  • Dijital göstergeli, inox, no frost, kapağında saçma bir şekilde buz kutusu konumlandırılmamış, aydınlatmalı, dokunmatik ekran derin dondurucu ne tavsiye edersiniz?


    Seçenekler:


    1. Bosch GSN36VIF0N Serie 4 Inox Nf Dikey Derin Dondurucu (Bana göre fazla yüksek fiyatı 12.500 değer mi bilmiyorum) Evdeki beyaz eşya hepsi Bosch. Memnunum. Bulaşık ve çamaşır makineleri Almanya üretimi. Gerçekten harikalar. Buzdolu Türkiye. Geldiğinden kısa bir süre sonra üst kapak (dondurucu altta model) alt, sol köşeden paslanmaya başladı. Aslında o zamanlar değiştirseymişim olacakmış beş altıyüz gibi bir fiyat istemişlerdi koca kapağa. Gerçi o zamanlar da dolabı 3-4 bin arası bi şeye almıştım. Şimdi sanıyorum bu kapağa 2-3 bin lira isterler. Bu nedenle dolaptan rahatsızlık duymuştum. Bunun dışında şuan kullanmakta olduğum bulaşık makinesine benzer bir modeli gittigidiyor üzerinden resmi bir bayiden almıştım. Ürün üst kapağı çatlak geldi, ayrıca su boşaltmıyordu, teknik sorunları vardı. Allahım gittigidiyor bir ay beni oyaladı binbir yalanlar söyledi. Satıcı değişim iade istemedi. Bosch Türkiye dersen rezaletti. Netten aldığınızdan yardımcı olmayız dediler. Servisleri geldi, yalan yanlış şeyler söyledi. Çok uğraştırdılar. Sonra Tüketici Hakem Heyetine müracaat edip de Bosch Türkiye'den THK savunma isteyince hemen apar topar beni arayıp IBAN at bana hemen paranızı yatıralım dediler. Ne rezaletti. Forum da ilgili başlığım da mevcut. Bunun dışında bosch'tan memnunyum.
    2. GRUNDIG GFNE 8300 I (forumda bu sayfada bir arkadaş bunu aldım demiş. Ben de böyle bir şey arıyorum. O nedenle neden olmasın dedim)
    3. Arçelik 2171 JEI No Frost 7 Çekmeceli Dondurucu
    4. Ve görseldekiler



    Ne önerirsiniz nedenleriyle birlikte?


    Gözüme ilişen dolaplar şunlar, yorumlara açığım:






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 16 Temmuz 2022; 14:22:31 >




  • Arçelik 2171 JEI No Frost 7 Çekmeceli Dondurucu kullanan var mı? Sitesinden ses düzeyi olarak 37 dBA belirtilmiş. Ama burada (8) 2171 Jeı İnoks | 2171 Jeb Beyaz | 7 Çekmeceli No Frost Arçelik Dondurucu | Detaylı İnceleme Videosu - YouTube pek çok kullanıcı çok sesli çalıştığından bahsetmiş.


    Bu dondurucu hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Almayı düşünüyorum.

  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

    Alanya'da yaşayan biri olarak yazın buralar çok nemli olduğundan kuru bakliyat vs dışarda kalınca bir kaç gün içinde kurtlanıyor. bu ürünleri dolaba koymak gerekiyor buzdolabına koyuncada çok fazla yer kapladığından buzdolabını verimli kullanamıyoruz. bu yüzden hem soğutucu özellikli hemde dondurucu özellikli bir derin dondurucu arayışına giriştim. Piyasada genel olarak çoğu derin dondurucu Tek bölmeliydi ve tümüyle soğutucu yada tümüyle dondurucu özellikliydi. Fakat Grundig modeli(ki Arçelik ve bekoda da aynı ürün var) iki ayrı bölmeden oluşan ve istediğimde bir bölmesini soğutucu olarak kullanabileceğim ya da istediğimde tümüyle dondurcu olarak kullanabileceğim bir ürün olması nedeniyle tercih ettim. aslında bir nevi buzdolabını genişlettim istediğimde dondurucu istediğimde soğutucu bence çok pratik ve verimli birşey. birde şöyle düşündük ilerde buzdolabı bozulunca alternatif olarak kısa süreli de olsa bizi zor durumdan kurtarır :) benimde tüm ürünler Bosch fakat Bosch'un bu özellikte bir ürünü yoktu. söylediniz model gereksiz pahalı bence. aynı özelliklerde Grundig Arçelik veya bekoda yarı fiyatına alınabilecek modeller var. sırf Bosch diye o parayı hakettiğini düşünmüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SwordLegend kullanıcısına yanıt
    Evet, haklisiniz, ama arcelikte, diver mesjimda paylastim sanirim, sesli calismasindan epey kisi sikayet etmiş. Sizinki nasıl?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Daha teslim edilmediğinden bilmiyorum. Ama kendi buzdolabım 42 desibel amerikan mutfaklı bir evde oturuyorum ona rağmen bir rahatsızlık vermedi. Aldığım dondurucu ise 39 desibel. Benzer ses çıkaracağını düşünüyorum. Umarım yanılmam. Ürün gelince yorumlarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SwordLegend kullanıcısına yanıt
    Tamam. Bekliyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Statik dikey yüksek hacimli derin dondurucu arıyorum. Kampanya var mı bu aralar?

  • SwordLegend kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Üründen memnun kaldınız mı acaba. Ben de aynı modeli düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • truvacity T kullanıcısına yanıt
    Evet çok memnun kaldık sesten şikayet edenleri gördüm internete ama çok sessiz çalışıyor. Kullanımı çok keyifli üst kısmı soğutucu olarak kullanıyorum. Alt kısım dondurucu olarak kullanıyorum. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwordLegend kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginize, fakat on bin liracık olmuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uğur derin dondurucu(mali sesiyle)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • truvacity T kullanıcısına yanıt

    Evet malesef bu kdar kısa sürede fiyat uçmuş. Belki bir kampanya olur yine. Mediamarkta arada indirim oluyor bende o şekilde almıştım. Ama bu özellikte başka bir cihazda yok piyasada.. multimode özelliği sizin için önemli değil ise GRUNDIG GFNE 7292 modeli 256 lt veya GRUNDIG GFNE 8440 404 lt olanı önerebilirim. Tabi bunların arçelik ve beko olanları da var hangisinde kampanya yakalarsanız onu alıp geçin logolar dışında hepsi aynı ürün..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GRUNDIG GFNE 7292 ve GRUNDIG GFNE 7100 arasındaki fark nedir? İnternet sitesinde fark göremedim ben

  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    1 aydır kullanıyorum, baştan söyleyeyim gayet memnunum.

    Neden bunu tercih ettim?

    Enerji tüketimi iyi seviyede.
    Net hacim nisbeten büyük.
    No frost, karlanma endişesi yok, kafa rahat.
    Elektrik kesintisinde 30 saat koruma ( Karar vermek üzere olduğum Profilonun bir dondurucusu için 8 saat demişlerdi, sırf bu yüzden vazgeçtim.)
    Kapı kolayca açılıyor. (Bazı modellerde dolabı sarsarak açabiliyorsunuz kapısını)
    Kaliteli iç malzeme.
    Estetik görüntü.
    Çekmeceli oluşu büyük kolaylık.
    Servis ilgisi, güvenilirliği ve yaygınlığı.

    Bu makinede de çift özellik var, istersen buzdolabı olarak da kullanabiliyorsun.(Joker özelliği). Ama bence fazla işe yarar bir özellik değil. Dolabın bir bölümünde geçerli olsaydı bu özellik, daha mantıklı olabilirdi, bazı üst modellerde olduğu gibi.

    Benim için tek eksi yönü, makinanın arkasındaki motor ve tellerin açıkta olmasıydı, sırf bu yüzden vazgeçecektim ama, araştırdığım kadarıyla meğerse bütün derin dondurucularda durum böyleymiş, pahalı markalar dahil.
    Bu devirde 30 yıl öncesi gibi tellerin, kabloların ve motorun hala açıkta olması ve kolayca tozlanıp kirlenebilmesi şaşırtıcı geldi bana ama yapacak bir şey yok. Motorun sağlıklı çalışması için böyle gerekiyor olabilir.

    Ses konusuna gelince, benim arka odada çalışıyor makine, yanına gittiğimde duyabildiğim hafif bir sesi var, normal bir buzdolabı sesi gibi, abartılı bir durum yok. Bazen de motor duruyor ve sesi hiç çıkmıyor. Ha, makine yatak odanızda bulunuyorsa, motorun bir çalışıp bir durması rahatsızlık verebilir, ona bir şey diyemem.
    Sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azoss -- 19 Ağustos 2022; 12:2:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bilmem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.