Şimdi Ara

Dergi Aboneliği ve İnternetten Ders Üyeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene bi üniv. kazandım ama bu sene tekrar hazırlanmak istiyorum.Bu sene kazandıgım üniv i.ö oldugu için gündüz çalışmayı planlıyorum.Ama kaynağa ihtiyacım var dergi aboneligi düşünüyorum varmı önerdiğiniz bir dergi?Birde laptopu götüreceğim için dvd bazında alabileceğim konu ve soru çözüm videolarında hangilerini önerirsiniz?(ekol hoca vs. vs gibi)

• fem dergisi güzel ben kullanıyorum finalin dergisinede güzel diyen arkadaşlar var, video olarak ekol hoca , körfez video ve özellikle teknofem güzeldir

Orijinalden alıntı: denixex

fem dergisi güzel ben kullanıyorum finalin dergisinede güzel diyen arkadaşlar var, video olarak ekol hoca , körfez video ve özellikle teknofem güzeldir

benim demek istedigim dvd formatında yani internete gerek kalmadan cd takıp izleyebilecegim tarzda bişey varmı bilgidiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka2an

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

fem dergisi güzel ben kullanıyorum finalin dergisinede güzel diyen arkadaşlar var, video olarak ekol hoca , körfez video ve özellikle teknofem güzeldir

benim demek istedigim dvd formatında yani internete gerek kalmadan cd takıp izleyebilecegim tarzda bişey varmı bilgidiniz?

fizik için mustafa tekinayın dvdleri güzel , diğer dersler içinde videoları indirip izleyebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yokmu başka öneri.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.