Şimdi Ara

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.320
Cevap
680
Favori
602.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


(En Son Oy Tarihi: 30.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • Üründen ürüne değişiyor genelde 4-5 dolar civarında indirim yapıyor donanimhaberliyim demen yeterli veya fatih in arkadaşıyım de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verag kullanıcısına yanıt
    Aooko iyi bir satıcı ama cevap vermiyor :(2 gün önce indirim mesajı attım. Tınlamadı
  • Yasarz Y kullanıcısına yanıt
    Whatsapp üzerinden mi attınız yoksa ürünü aldığınız sayfa üzerinden mi ürünü alma aşamasına gelin ödeme zamanı geri çıkmadan önce sayfanın fotosunu cekin ve whatsapp ile gönderin indirim talep edin gün icin de dönecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayban caravan 3136 hakkında ben biraz detaylı inceleme yaptım ve hemen hemen diğerleri ile aynı tek fark gözlük yanında kutusu, garanti kağıdı, mendili, birde daha fazla renk seçeneği onun haricinde pek fark yok biri 6-7 dolara bulunurken diğeri 26 dolar. sürekli aookiden yaptıgınız için birazda kazıklıyor gibi geldi bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokeeer -- 29 Mart 2017; 8:18:31 >
  • verag kullanıcısına yanıt
    Fatih Kardeşim, Adın yetti :) Whatsuptan konuştum. İndirim yaparım dedi.

    Sistem şöyle mi işliyor ? gözlükleri alayım mı dhagate'den ? Teslim olunca dispute mı açayım ? Çünkü sadece indirim yaparım dedi rakam vermedi. Tekrar rakam mı sorayım o kadarlık dispute açayım ? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
  • demayc D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar,
    BrandWatch Store mağazasından aldığım Panerai 11 günde geldi..
    Saat harika gerçekten, bu kadar güzel beklemiyordum. Face, instagram da 400 TL den aşağı satılmayan ürün 40$.
    Dün 7th yıldönümünden hemen yarım saat önce mağaza kapandı..
    Fakat aynı ürünleri satan (arkadaşı)
    3kwatch Store
    hala açık, Almak isteyenler bakabilir.
    AE :https://www.aliexpress.com/store/2826063/search?spm=2114.12010615.0.0.7HxRqA&origin=n&SortType=bestmatch_sort
    WEB :http://www.kkkwatch.com/all-products.html

     DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!  DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!  DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
     DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!  DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!




  • Yasarz Y kullanıcısına yanıt
    Yasar kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu Şimdi olay söyle önce bi fiyat sor sonra aliexpress den siparişi verme aşamasına gel tam kredi kartı bilgileri girilen sayfaya gelince ana sayfaya dön ve tekrar hesabım kısmına gir orada awaiting payment yazan bir bölüm var oraya gir sayfanın fotosunu robin e gönder ve indirim yapılmasını istediğini söyle sayfayı yenile ürünün gözüktüğü yerde kösede -4 $ gibi bir ibare olacak onu gördükten sonra ödemeni gerçekleştire bilirsin



    Ayrıca diğer arkadasa gelince şimdi Gozluk kemik yapısı olarak evet belki ayni kalite olabilir ama cam kalitesi emin ol gözlükçüye götürsen anlamaz ve zaten insanlar böyle replikalari zaten herşeyi olsun diye istiyor ben 2 yıldır bu adamdan alışveriş yapıyorum bana yaptığı indirim 5 dolardan fazla olmuyor bir tek buradan arkadaşlarım almıyor is yerinden Mahalleden bir sürü arkadasım alıyor ama bana bile yaptığı indirim bu herşeyin sonuçta bi maliyeti vs var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • verag kullanıcısına yanıt
    Üstadım sagol.. Dün şöyle oldu. Senden cevap gelmeden Whatsuptan yazdı. Bir önceki gün indirim vereceğini söylemişti Fatih'in arkadaş kontenjanından :) Dün sipariş numaranı ver sipariş numaranı ver diye aklımı aldı.. Ben siparişi ondan indirim cevabı gelmediğinden onaylamamıştım sepette tutuyordum. Alelacele onayladım Sipariş numarasını verdim. Bir önceki satıcı çünkü ürün geldikten sonra dispute açmamı istemişti (5 dolarlık) yine öyle sandım. Sipariş numarasını verdim. Sana kutusuz Aviator hediye ediyorum dedi :) Robin de olayı çarkıfelek'e döndürmüş.. Son aşamada kafasına göre takılıyor :) satarız artık aviatoru indirim niyetine:) sagolasın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasarz -- 30 Mart 2017; 11:26:12 >
  • KAliteli richard mille saat satan satıcı varmı arkadaşlar?
  • Yasarz Y kullanıcısına yanıt
    HAyirli olsun kardeşim oda kalitelidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aooko dan gözlük şiparişi vermek istiyorum güvenilir bi satıcı olduğunu yorumlardan anladım yanlız alış-verşi nasıl yapacağım hakkında yardımınıza ihtiyacım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar rayban gözlük satan forumda ünlü çinli bir satıcı vardı.Güvenilir olarak kimden alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo.bir

    Dear friend,
    Welcome to visit AOOKO .
    Yupoo page (http://aooko.v.yupoo.com ).
    Dhgate store 1 (http://www.dhgate.com/store/products/20400037.html#st-navigation-products )
    Dhgate store 2 (http://www.dhgate.com/store/products/20404870.html#st-navigation-products )
    Taobao store 1 :https://shop65378014.taobao.com /
    Taobao store 2 :https://shop452856908.taobao.com/
    and paypal...and western union.....
    Thanks for your support.
    Best regards,
    Robinson

    Arkadaşın mesajını alıntılıyorum.

    Dhgate store'lardan ürünü seçiyorsunuz. Whatsup tan +86 186 7982 5681 numaradan iletişime geçiyorsunuz. Fatih'in arkadaşıyım deyince indirim yapıyor veya bana yaptığı gibi fazladan bir gözlük :) gönderiyor. hediye... sanıyorum +5 saat ileride. mesaj cevabını ona göre bekliyorsunuz. Şu anda baktım online...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: demayc

    Verdiğiniz sizin olmayan örnek reçete de dereceler hem uzak hem de yakın olarak görülüyor.
    Sizin de hem uzak hem yakın derece sorununuz var ise, Hem yakın hem de uzak olarak tek Cam ve gözlük ile çözüm için PROGRESSIVE cam alacaksınız sanırım.
    Bende de aynı sorun var, Uzak +1.25, yakınlar +2.5 ve Progressive cam kullanıyorum.
    4 tane normal ve bir tane de güneş gözlüğüm için renklendirilmiş cam aldığım satıcıyı önerebilirim.
    Konuşun, forumdan olduğunuzu mutlaka söyleyin indirim de yapacaktır.
    Size daha önce mesaj yazan arkadaşımızın dediği gibi çerçeve ile alacaksanız dereceleriniz ile birlikte PD ölçümü isteyecektir.(Benim 61mm mesela), internette nasıl ölçüleceğine dair video ve açıklamalar da bulabilirsiniz.
    Ben Çerçeve ve Camı ayrı istedim, burada tanıdık gözlükçüye taktırdım (20-30 TL)..

    COASER Store :https://www.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/2339213.html?spm=2114.12010608.0.0.QIXB4t


    merhaba, bu firmaya sürekli referans olmanıza güvenerek sipariş verdim, şimdi ciddi anlamda sorun yaşıyorum. stokta olmayan gözlük sattılar, şimdi başka gözlükler önerip duruyolar. boşu boşuna 1 hafta iptal edilmesini 1 hafta da iade beklemek zorunda kalacağım. bence her sayfada önerirken 2 kere düşünün, saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar buranın eski müdavimleri bilir 2 sene önce bi gözlükcu erick vardı ondan rayban gözlük almıştım onun vidasi düştü kayboldu İstanbul'da yaptıracak gözlükcu var mı avnmlerdeki gözlükculer orjinal değil diye yapmıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pausell kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Ben siparişler ve ürünler konusunda rahatsız edici bir sorun yaşamadığım için önerdim. Yoksa her üründe ya da satıcı da memnun olan kadar, memnun olmayan bir çok durum olabilir.
    Bu forum yardımlaşma için var, gereksiz yere paylaşım yapmıyorum ve merak etmeyin yüzlerce ürün alıyorum ve gereksiz değil, kişilerin günlük kullanımına uygun olarak aldığım ürünleri paylaşıyorum.Bu konu da da sizin uyarınıza gerek olmadan düşünerek paylaşım yapıyorum.
    Mesela Buzolabı, TV, Bilgisayar, Telefon vb. ürün alıyorsunuz türkiye de bir siteden (ör. hepsiburada) oradan alan herkes memnun mu, mutlaka sorun yaşayan çıkacaktır.
    Önerilere kulak asmamanızı, engin bilginizle ve kendiniz araştırıp alışveriş yapmanızı öneririyorum. En azından birilerini suçlamamış olursunuz..
  • demayc D kullanıcısına yanıt
    Uzatmak istemiyorum. Dediğiniz gibi, sonuçta firmadan onlarca alışveriş yapılmış, memnun olan da olacaktır - olmayanda. Ben memnun olmayan biri olarak, yaşadığım sorunu 1 kez detaylıca yazıp içimi rahatlatmış olayım.

    Forumda bu ve benzeri başlıklarda defalarca önerilen COASER isimli satıcı, mail ile sorduğum ürünün elinde olduğunu bildirmesine rağmen, daha sonra farklı yerlerden tedarik ettiği kalitesi belli olmayan kod numarası farklı ürünler göndermek için beni ikna etmeye çalıştı. Aliexpress'te "elinde stok olmadığı" şeklinde sipariş iptal taleplerimi de olumsuz yorum ve puan almamak adına her seferinde reddetti. Neden olarak "diğer" yada "vazgeçtim" seçtiğim taktirde iptali kabul edebileceğini bildirdi. Bu şekilde davrandığı için, kendisinin yorumları aliexpress üzerinde çok iyi görünmüş oluyor. Beni durduk yere iade bekleme süreci ile uğraştırdığı ve elinde olmayan ürünleri satmaya çalıştığı için tavsiye etmiyorum.




  • Coaser cidden çok abartılıyor. DHgate'e şöyle bi göz gezdirin, onlarca düzgün satıcı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen sene çok konusu geçti bunun o zamanlar Erickten ben de dahil çoğu kişinin aldığı model normaldi 2140 eğim yoktu ama sonradan başka satıcıdan alanlarin eğimli oldu iki model vardı sanırım bu f ile biten model sanırım eğimli olandı biraz önceki sayfaları okursanız bulabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinden new balance ayakkabı almak istiyorum. daha önceden ayakkabı alan var mı? gümrükte sıkıntı çıkar mı?
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.