Şimdi Ara

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.320
Cevap
680
Favori
602.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


(En Son Oy Tarihi: 30.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • CEHENNEMTR1 kullanıcısına yanıt
    Sen saat uzmanımızsın,sana danışmazsak olmaz.

    Acaba diyorum sayfanın en başına,arkadaşlar bunlar sadece öneri amaçlıdır bağlayıcılığı bulunmamaktadır diye yazsak mı?
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    14 iyiymiş hocam ya .Casio'larda metal kordon harici önerebileceğiniz bir model var mı?Çok şatafatlı olmayan,sade.
  • mary liden aldığım gözlük geldi, sol sapı biraz havada duruyor, ama problem oluşturmuyor kullanımda, teşekkür etmeliyim sana. Bir de cam yüksekliği orjinalinde de böylemi, 54 almama rağmen yine de cam yüksekliği küçükmüş gibi geliyor çarşıda satılanlarla kıyasladığımda.
  • browser90 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam.Cam yüksekliği olarak bir büyük model daha var diye biliyorum(58).Satıcılarda 54'e kadar var ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 13 Nisan 2015; 14:38:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fowell-one

    @realmrxa Ben paylaşırım sıkıntı değil, görüşüyorum şu ara 3 satıcı ile yorumları çok olumlu ve satışları 1000 üzerinde. Akşama falan paylaşmış olurum.

    @CEHENNEMTR1 Kardeşim senin gösterdiğin saatten çok memnunum, satıcıyıda sen tavsiye ettiğin için hafta sonu 2. ürünü sipariş ettim ve kargoyada verdi. Oda 2 haftaya gelir diye tahmin ediyorum. Bu ay durumlar biraz sıkışık ve karışık ama önümüzdeki ay 2 tane daha alacağım, böyle böyle 10-12 saate ulaşınca alımı bırakacağım.
    Sana mesajda da söylemiştim armani falan değil ama casio benim için güzel bir seçim, zira sıfır 300-400 tl olduğundan 100 liraya aldığım replika hakkaten çok tatminkar çıkıyor. Kaldı ki eskiden hatırlarsın Q&Q marka saatler vardı, bunlar bile senelerce çalıştılar sorunsuz problemsiz ben sanmıyorum ki bu aldıklarımızda sorun olsun, çok ufak tefek minicik sorun diyemeyeceğimiz kusurlar var ama bunlarada artık takılmıyorum çünkü adam 1:1 yapacak olsa direk orijinal diye satardı :) Ben kolleksiyonu büyüteceğim sene sonuna kadar maks. 14 saat falan almış olurum buda bana yeter.


    Abicim bizim icin tek kazanc iste o memnuniyet kelimesi.
    Sen bana yeni model onermemi istedigindede soylemistim almadigim urunu tavsiye edip aldirirsam ve kotu cikarsa uzulurum diye tavsiye edemedigimi soylemistim. Bizde uretici degiliz herkes gibi alip kullaniyoruz sansimiza iyide cikabiliyor kotude. Ama sanki uretenmisiz alip satip para kazanan bizmisiz gibi yorumlar mesajlar geliyor.
    Gecen baska bir arkadasin saatinin dugnesinde sorun cikmisti saticiyla gorustuk oda diyor yuzlerce urun satiyorum hata olabilir. Alici arkadasla anlastilar ve bir sekilde hatasini telafietti. Simdi bana ayni model saati soranlara durumu soyluyorum bir arkadasta sorun cikti ona gore alin diye. Hatta saticiyida kendi capimda uyardim benim adimi aldigin kisilerin saatlerini daha dikkatli kontrol et diye.
    Yani bu satici tavsiyesi indirim yaptirma isi kimisine gore gereksiz kimine gore sacma 1 2$ indirim yapacagina hic yapmasin fln deniyor alipta memnun kalmazsa sanki o 1 2$ bizim cebimize giriyir gibi topu bize atabiliyor.
    @realmrxa kardesim benden fazla elestiriye ve sacma sorulara maruz kaliyor




  • realmrxa kullanıcısına yanıt
    Haksizmiyim kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, forum özgür bir mecra isteyen istediği gibi gidip konu açabilir. Bizim konumuzdan memnun değilmisin? Satıcılarla ortak çalıştığımızı mı düşünüyorsun? Bizden Garantör olmamızı istiyorsun ama olmuyormuyuz? bu ve bunun gibi soruları sorunları olanarı ayrı bir başlığa davet edelim. İsteyen gitsin açsın konusunu ordan ilerlesin.
    Şimdi bu konuda ki tek hata şuydu en başta realmrxa bir gözlük aldı güzelde geldi ve sorunsuzdu, ondan sonra alan herkes ise 350 liralık gözlüğü hem 40 liraya alıp hemde birebir olmasını bekledi, burda neler gördük uv den şikayet edenler, saptan şikayet edenler, içinden faturası çıkmadı (benim şikayetimdi buda fakat satıcı ile görüştüm ve şikayet etmedim bu konu üzerinden) şikayet etmeler vb. beklentiyi çok yükseltti bazı arkadaşlar buna rağmen realmrxa uyardı durdu replika alıyoruz dikkat edin çok beklentinizi artırmayın diye ama olmadı. Mesela çok dikkat ettim ben ısrarlar şurası burası demirmi diye soranlara "arkadaşlar o kadar anlamam bilmem ama şurasından resim çek derseniz çekip koyarım" diye cevap verdi o topa hiç girmedi. Keza saat konusuda aynı en iyi sen biliyorsun ben 43 dolarlık model aldım indirim istemedim satıcıdan, sonra 49 dolarlık modelle değiştim sırf arada sen varsın diye satıcı aradaki 6 doları almadı ki biliyorsun kaç kere söyledim kıza farkını vereyim ayıp olmasın kar edin diye yinede almadı ne oldu peki, indirimden daha çok kar ettim. Yani demem o ki bazı şeyler iyi niyet çerçevesinde hallediliyor.

    İlk gözlükçünün uv400 lens filtre hilesini kimse anlamadı eric bizi ayıltana kadar öyle anladık, ben aldım kullandım kaliteli değil 15 günlük kullanımımda diyebilirim ki malzeme kalitesi çok kötü, fakat işportadan 40-50 liraya alacağım gözlük yerine mağazada 150-180 liraya satılan gözlük düzeyinde ve güneşte rahatsız etmiyor.
    Eric den aldığım gelsin onada bakarım söylerim. Ben bu arada pek çok şey aldım ama yazmadım buraya en iyi sen biliyorsun telefon bile aldım hatta :)
    Çünkü burada ki arkadaşlar işi çok başka bir boyuta taşıdı, real gitti biz beğenirsek reklam yaparız çok insan alır dedi satıcıya ama sandılar ki bazı arkadaşlar real gidip "biz şu kadar alıcaz bize indirim yap toplu alalım" ikisi arasında çok fark var, ilk gözlükçü hakkaten dolandırıcı çıktı ama bunuda görmüş geçirmiş olduk malı kalitesiz değil en azından optikçiden 150 liraya alacağınız gözlük kalitesinde gözlüğü var buda yeter. Saat olayına gelince şimdi misal benim tecrübem var iyi kötü eskidende bvlgari falan alırdım o tecrübeden ötürü otomatik makinalı saat almıyorum hatta 7750 eta olsa yine almam çünkü bir zaman sonra sapıtıyor, Casio ya yöneldim şansıma satıcıda iyi biri çıktı sorunum yok.

    Akşamda led paylaşacağım, yine istediğiniz birşeyler var ise söyleyin bakıp paylaşayım onlarıda, bu arada iphone 4s aldım 188 $ dan 64 gb bakalım ne zama gelir, gelirmi, düzgün çıkarmı onuda zamanı geldimi göreceğiz :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 13 Nisan 2015; 15:11:34 >




  • Eric den gözlük alıcam ama kredi kartım yok paypaldan göndersem ödeme yapabilecek bi arkadaş varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi özetlemişsiniz .Klavyenizi sağlık.
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kargoda 29 unda yola çıktı ancak hiçbir hareket yok sonrasında. Ancak daha sonra yola cikan kargolar bile teslim edildi. Sizin kargoyla aynı durumda yani. PTT'ye mail attımkonuyla ilgili. Grlen cevabı burda paylaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Aynen super bir ozet gecmissin. Insallah okur insanlarda isleyisi azcok anlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    tamamdır çok teşekkürler cevap için.
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    İyi günler hocam telefonlar için gümrük problemini nasil hallediyorsunuz.İşi şansa mı bırakıyorsunuz acaba ? Cevaplarsınız umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: henryerdem

    Hocam benim kargoda 29 unda yola çıktı ancak hiçbir hareket yok sonrasında. Ancak daha sonra yola cikan kargolar bile teslim edildi. Sizin kargoyla aynı durumda yani. PTT'ye mail attımkonuyla ilgili. Grlen cevabı burda paylaşırım.

    Kardeşim, kargo dedinmi bana geleceksin :) Laf söyletmem kendime uzmanlığım konusunda.

    Şimdi 2 olasılık var:

    1- Ya ürünler topluca kayboldu
    2- Yada ürünler yurtdışı üzeri geliyor (bize komşu ülkelerden birinde vb.)


    Bu iki durumdan ötürü bekliyoruz şuanda kargoları ancak çok uzun sürmeyecektir öyle tahmin ediyorum 1 haftaya kadar PTT den takip edilebilir konumda olacaktır.
    En uç zaman ise 3 haftalık süreç olacaktır. Bu süre zarfında ürünler mutlaka bizlere ulaşacak endişen olmasın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

    İyi günler hocam telefonlar için gümrük problemini nasil hallediyorsunuz.İşi şansa mı bırakıyorsunuz acaba ? Cevaplarsınız umarım.

    Kardeşim aynen söylediğin şekilde işi şansa bırakıyorum, tabi bir kaç püf noktamda yok değil.

    Öncelikle satıcı ile irtibata geçip şunları yapıp yapamayacağını öğreniyorum

    * kutusuz gönderim
    * pilsiz ve şarj aletsiz gönderim
    * demonte gönderim

    Bunlara ok cevabı alınca aramızda ekstra kargolar için anlaşıyoruz cihaz bedeli üzerinden 5-10 $ civarı birşey çıkıyor genellikle.

    Toplam 2 kargo geliyor bana

    1. Paket içeriği anakart (tek başına)
    2. Paket içeriği diğer tüm aksamlar demonte şekilde

    İki paket arasında ki kargo süresini rica ediyorum 5 iş günü civarında tutuyoruz ve sorunsuz geliyor burada montaj yapıyorum kendim.

    Bu yol ile galasy s4 ve iphone 4s aldım, ha bunun dışında pilsiz şekilde gift falan işaretleyip toy / part / electronics vs. gibi birşey yazdırıp demonte olmadan telefonlarda getirttim.




  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Saat geldiğinde casio linki isteriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fowell-one

    quote:

    Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

    İyi günler hocam telefonlar için gümrük problemini nasil hallediyorsunuz.İşi şansa mı bırakıyorsunuz acaba ? Cevaplarsınız umarım.

    Kardeşim aynen söylediğin şekilde işi şansa bırakıyorum, tabi bir kaç püf noktamda yok değil.

    Öncelikle satıcı ile irtibata geçip şunları yapıp yapamayacağını öğreniyorum

    * kutusuz gönderim
    * pilsiz ve şarj aletsiz gönderim
    * demonte gönderim

    Bunlara ok cevabı alınca aramızda ekstra kargolar için anlaşıyoruz cihaz bedeli üzerinden 5-10 $ civarı birşey çıkıyor genellikle.

    Toplam 2 kargo geliyor bana

    1. Paket içeriği anakart (tek başına)
    2. Paket içeriği diğer tüm aksamlar demonte şekilde

    İki paket arasında ki kargo süresini rica ediyorum 5 iş günü civarında tutuyoruz ve sorunsuz geliyor burada montaj yapıyorum kendim.

    Bu yol ile galasy s4 ve iphone 4s aldım, ha bunun dışında pilsiz şekilde gift falan işaretleyip toy / part / electronics vs. gibi birşey yazdırıp demonte olmadan telefonlarda getirttim.

    Sen kendini aşmışsın hacım hocam.Öğreneceğimiz çok şey var desene :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • kargo konusu çok garip yav,
    Şubatın 27sinde (çinlilerin yıl başı tatili bitmek üzereyken) 12 farklı ürün sipariş ettim, 6 tanesi geldi, 1 tanesi için satıcı yolda kaybolmuş dispute aç geri iade edeyim dedi 5 tanesinide hala bekliyordum (bu sabah 1 tanesi daha geldi).. kaldı 4 tane.. neye göre nasıl oluyor bilmiyorum ama bi şekilde bi farklılıklar oluyor :)

    tonlarca irili ufaklı paket olunca bu çin postacıları bence kürekle konteynırlara falan koyuyor, kürekten kayar düşerse bi sonraki koyteynıra kalıyor paketler
  • dostlar RF023331178CN takip numarasından ben bir yere ulaşamadım. kontrol ederseniz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademtulu

    dostlar RF023331178CN takip numarasından ben bir yere ulaşamadım. kontrol ederseniz sevinirim



    1 Haftaya kadar görünür olmuyor ise, kesinlikle satıcı ile iletişime geçmelisiniz.
    Aksi durumda ciddi sıkıntılar yaşanabilir.
    Bir örnek vereyim:

    Bir sazanlık ettik piyasa fiyatı 600 TL olan bir saat almaya kalktık biz topluca (ebay üzerinden), forumda konusunu açtık vs. satıcı parsiyel gönderim yaptığı için sistemde 25 gün sonra ancak göründü kayıtlar, bizi oyaladı foyası açığa çıkmadan tüyecekti ki biz forumda toplu alım yaptığımız için birbirimizden haberdar olmamız neticesinde paypala bildirip işin ucundan döndük :)

    Yani satıcının kargo anlaşması çok önemli, adam çinin ücra köşesinden limana gönderiyordur ürünü bu durumda takip kaydının görünmesi 15 günü bulabiliyor, o yüzden feedbackler vb. şeylere dikkat edin, ve dediğim gibi 7 iş gününe kadar görünür hale gelmezse hazırlıklı olun.




  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.