|
Selamlar. İnternette iyi sıralama yapan kişilere baktığım zaman her ders için başlangıç kaynağı olarak Üç-Dört-Beş, ileri seviye kaynak olarak 3D, sonrasında da iyice zorlamak için Orijinal öneriliyor. Merak ettiğim nokta Acil'i önerene rastlamadım. Eskiden bayağı kullanılıyormuş sanırım ama baktıklarım arasında sadece saydığım üç kaynak öneriliyor. Acil ve Apotemi fasiküllerini öneren bir-iki kişi gördüm ama benim o kadar zamanım yok. Bir yandan çalışıyorum bir yandan da sınava hazırlanacağım yani günümün zorlasam 6-7 saatini sınava ayırabilirim. O yüzden fasikül vs. için zamanım olmayacak sıfırdan başlıyorum. Bu üç kaynağı da yetiştirebilir miyim bilmiyorum. Konu özeti olarak: Her branş için Üç-Dört-Beş soru bankası ile başlayıp sadece denemeler ile devam edeyim diyorum. YouTube'dan da kaliteli kanalların soru çözüm videolarını izleyeceğim. Çok üst sıralama hedefim yok. Temelden başlayacağım zaten diploma notum da 78 beni biraz geriye atacaktır. Gerekirse sadece matematik ve geometri için 3D ya da Orijinal soru bankalarını da alırım. TYT-90, AYT-60 netleri için bu plan uygulanır mı? Hepinize hayatta başarılar diliyorum. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt