Selamlar. İnternette iyi sıralama yapan kişilere baktığım zaman her ders için başlangıç kaynağı olarak Üç-Dört-Beş, ileri seviye kaynak olarak 3D, sonrasında da iyice zorlamak için Orijinal öneriliyor. Merak ettiğim nokta Acil'i önerene rastlamadım. Eskiden bayağı kullanılıyormuş sanırım ama baktıklarım arasında sadece saydığım üç kaynak öneriliyor. Acil ve Apotemi fasiküllerini öneren bir-iki kişi gördüm ama benim o kadar zamanım yok. Bir yandan çalışıyorum bir yandan da sınava hazırlanacağım yani günümün zorlasam 6-7 saatini sınava ayırabilirim. O yüzden fasikül vs. için zamanım olmayacak sıfırdan başlıyorum. Bu üç kaynağı da yetiştirebilir miyim bilmiyorum. Konu özeti olarak: Her branş için Üç-Dört-Beş soru bankası ile başlayıp sadece denemeler ile devam edeyim diyorum. YouTube'dan da kaliteli kanalların soru çözüm videolarını izleyeceğim. Çok üst sıralama hedefim yok. Temelden başlayacağım zaten diploma notum da 78 beni biraz geriye atacaktır. Gerekirse sadece matematik ve geometri için 3D ya da Orijinal soru bankalarını da alırım. TYT-90, AYT-60 netleri için bu plan uygulanır mı? Hepinize hayatta başarılar diliyorum. |
Dereceli dostlarım kısacık bakabilir mi?

-
-
Acil kendini bozdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acil bozdu. Orijinal de gittikçe kolaylaştı. Üst düzey sorular için orj diye şartlama hedefin çok yüksek olmasa bile al. Pembe testlerden 1 sayfa oluyor çözmezsen bile çözümünü izlersin bakış açısı katar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 kaynak bitiren bir kız bana 3d'yi kolay bulduğunu söylemişti o yüzden çözmeden bırakmış :D (çözdüğüm tek kaynak 3d olduğu için yorum yapamayacağım).
-
3d tam ayarında temiz bir kaynak. Peşine orijinal onun da peşine barış ayhan çöz derim
ayt matematikte 345 yerine bilgi sarmal ile başlamanız ardından zamanınız varsa 3D’ye bakmanız harika olur. fizik,kimya, biyoloji içinde 345’i iyice pekiştirerek giderseniz pişman olmayacağınız bir sonuç alabilirsiniz. AYT’de deneme çözmek için acele etmeyin, nisan ayı en ideal olan zamandır. TYT’de eylülde her hafta 2 kere olmak üzere genel denemeye başlarsanız sizin için çok verimli olabilir
@damakcatlatan @A NEW LIFE @hoppel @bilkentliemir Hepinize bir ağabeyiniz olarak çok teşekkür ediyorum. Okul hayatınızda da başarılar dilerim.
-
hocam 3 kaynak fazla olmaz mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karekök-345 öneririm hocam temelin sağlamsa bu 2 kaynakla fullersin, ben fulledim
-
Doğru yorum, zor çok az sorusu var tek olayı az testte çok soru tipi vermesi .
3d yerine orjinal mi alınmalı sizce
Lol dereceli var @YKS2023Hedef15K
-
2021 yksyi ayrı tutarsak sınav ayarı için apotemi ya da orijinale gerek yok
gelen soruların zorluğu belli
345 ve 3d dışında başka bir şey çözmeye gerek yok
İlk 3D çöz
3d nin bazı testlerine baktım genel olarak cozebiliyorum birebir osym testleri de kolay, bir de zaten elimde bir kaynak var. bendeki+3d+orjinal fazla olmaz mı, tyt mat icjn max 2 kaynak yeter diyorlar. sene içinde barış yayınlarını çözmeyi dusunuyorum o yüzden şimdi için ya 3d ya orjinal 3d durumunu da belirttim
Olay ne
ÖSYM sınavlarında zorluk sorunun aşırı karmaşık olmasından gelmiyor zaten. zor soru varsa öğrenci daha önce aynı tip soruyu çözmediği için oluşuyor. 2021'deki polinom ve grafikli türev sorusu mesela.
Sonuç olarak kız 140k falan yaptı ben hamda 1.250.
-
soruları sen çöz diye koyuyorlar zaten. çok istiyorsan git my mat çöz
-
harbi mi kanka daha zor olan hangisi diye sormuştum işte anlamak çok mu zor, my mati duyduğum iyi oldu bakarım bi ara
11 günlük banım yeni açıldı tekrar ban yemek istemiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar

Acil kendini bozdu
|
Benzer içerikler
- barış çelenk hangi üniversite mezunu
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- ayt edebiyat konuları
- soru çözerek para kazanma
- testokul cevap anahtari
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X