|
Bildirim
|
.
|
Sadece çalış, insanlar bir şeyi gerçekten isterlerse her şeyi başarabilirler. Mesela ben üniversitemi 4.sınıfta bıraktım ve şimdi sınava hazırlanıyorum... Derece yapmak istiyorsan önce inan daha sonrası bu inancı eyleme dökmeye kalıyor, işte orasını yapmak da senin işin...
|
Sayısalda derece yapanlar arasında, vakti zamanında müthiş müthiş puanlar yapıp fen liselerine giden tanıdıklar günde bin soru çözüyorum gibi şişirme sayılar veren kişiler değildi. Ben de dahil olmak üzere (ki SBS'de fen liselerinin yanından geçecek puanım olmamasına rağmen bu sene LYS'de 104. oldum), çoğu derece yapan arkadaş gün içersinde farklı farklı derslerden olmak üzere maksimum 300 soru çözmüştü/k.
Bu soru sayısının üstüne çıkan arkadaşlar, çoğunlukla temeli biraz daha zayıf oldukları için bu denli soru çözümü yaparak pratik kazanmaya çalıştılar. Liselerde öğretmenler, derslerinize günü gününe çalışın der ya, işte derslerinize günü gününe çalışırsanız; sınav senesi çoğunluk kendini parçalarken, siz onlara göre daha minimal kalacak günlük soru çözümleriyle başarıya ulaşırsınız. |
Şans faktörü var ama bu şansı sen kendin yaratırsın ne kadar çok çalışırsan ne kadar akıllı çalışırsan derece yapma ihtimalin o kadar artar
Not: ygs 24.sü |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYShoemaker -- 3 Temmuz 2018; 15:7:57 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYShoemaker -- 5 Temmuz 2018; 22:43:0 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sidero -- 7 Kasım 2017; 19:50:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |