Şimdi Ara

Depresyondan çıkmak istemiyorum ve yüksek farkındalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asgari ücretten yüksek maaş ile çalışıyorum. Düzensiz saatler ve mobing beni kendime yetersiz hissettiriyor.

1 gün izin ile çalışmak iş stresi ve gerginliği beni depresyona sokuyor. Hayat böyle yaşanacak gibi olmadığını düşünüyorum.

beni seven arkadaşlarım ile aramı açtım görüşmüyorum , sevgilim yok zaten olmayacak ve bu bişe mecburum.

hayatın gerçeklerine baktığım da bu hayata ben dayanamıyorum yalandan mutlu yaşayamam. Düzenli spor yapıyorum fakat hayatım düzensiz bi ilerleme kat edemiyorum.

işinde mutlu olmayan insan mutlu olabilir mi ?

depresyondan çıktığım da sosyal kişiliğe giriyorum ama bunu hiç istemiyorum çünkü hayatın gerçeği bu değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hikâyenin devamı bende üstelik lisans mezunu olursun ama kendini yetersiz hissedersin çünkü işini yapmıyorsundur özgüvenin istemedigin işle iyice yerle bir olur harmanlayarak dolaşır çok sıkıcı hayat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben müzisyenim. Hayatım boyunca günde 1-2 saat çalıştım, gezdim, tozdum, eğlendim, istemediğim hiçbir şey yapmadım. Bu şekilde yaşlandım. Yine de sonuçta hiç varolmamış olmayı dilerim. Hayatta ilerleme amacı, hayatın derin bir anlamı olduğu düşüncesi, plan yaparak yaşamak, hayatı ciddiye almak, mutluluk arayışı... Bunlar mutsuzluğun temel nedenleri. En mutlu olduğum anlar dışardaki dünyayı unutup gitar çaldığım, oyun oynadığım zamanlar. Artık ikisinden de zevk almıyorum. Kendin hakkında düşünmeye başladığında beyin kimyası bozuluyor.

• görücü is the way

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • düzensiz saatler çalışmak sindirim sistemimi bozdu. Gerçeklik algımı kaybediyorum bazen ve ne zaman huzurlu uyuduğumu hatırlamıyorum.

Bir beklentim yok en azından bazı insanlar gibi cumadan izine çıkıp pazartesi gelmek isterdim.

diğer kaide sanırım aile kurmak ve çocuk bunun için çabalamak ve şikayet etmemek zorundayız.

• Kalorifer Bey, hangi sporla ilgileniyorsunuz?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Fitnes hocam , herkes kadar. Beni yalnız bırakmayan o sonuç alamasam da biliyorum ki hiç bi zaman trenci olamayacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bilinçli ailem olsaydı küçük yaşta güreş en kötü fitness hadi onuda geçtim bi tekvando olayına sokmalarıydı.

neyse ki ben bilinçliyim hiç bi gün çocuk sahibi olmak için evlenmeyeceğim

• Bugün kreatin aldım ilk defa içiyorum daha önce dneemiştim güzel ödem yapmıştı kaslarda bi teşvik edici oluyor

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Depresyondan çıkmak istemiyorum ve yüksek farkındalık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.