Şimdi Ara

Deprem sonrası beğenilen Vodafone performansı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vodafone'un geçen ay bi kampanyası vardı. İste xx tarihler arası 4.5G kullananlara 4GB mı ne verilecekti. O olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    🤣🤣🤣 ozaman anlasildi bitek bana gelmis gelmesede olurduda sagolsun yine 🤣🤣 internet transfer olsaydi lazim olan birine atabilirdim 😆

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır bu forumdayım. Dikkatini çeken ve hatırlayanlar var mı: Forumda Vodafonede çalıştığını söyleyip Vodafone alt yapısını acayip öğen,sorular alıp cevaplayan biri vardı. Sonra birgün baktık Vodafoneyi kötülemeye başlamıştı,herşeyi yalan demeye başladı. Baz istasyonlarını kontrol edip arıza giderecek durumda değiller diye bir yazı yazmıştı ki ciddi örnekler vermişti. Muhabbet Vodafone artık alt yapıya para harcamıyor,Türkiye'den çekilecek laflarına kadar gitti.
    Neyse bin musibet bin nasihattan iyidir. Kullandıkça,saç baş yoldukça durumu anlarsınız. Vodafone reklamları içi boş bir yalandır. Vodafone,yavaş vasat internet ile sınırsız youtube,sınırsız sosyal medyanın parasını verip kullanmak isteyenlerin operatörüdür. Turkcell ve Turk Telekomdaki stabil normalin üstündeki internet akışına alışanlar Vodafoneyi kullanamaz. Zaten ben hep Vodafone kullanıyordum diyen belki diğerlerine alışmadığı için Vodafonenin vasatlığını hissetmeyebilir.
    Bu durum son 3-5 yıla ve şuana göre düşüncemdir,ha ilerde Vodafone değişir gelişirse zaten haberimiz olur ve nasıl yıllarca burada Vodafone önerip tavsiye ettiysek yine tavsiye ederiz. Bir ara 4G yokken, 3G internette Vodafone memnun ediciydi ve biz hakkını verip öğüyorduk. Emin olun ne görüyorsam ne düşünüyorsam onu yazarım,körü körüne hiç bir operatörü savunmam yada kötülemem. Yakın geçmişte Turk Telekomu fiyat performans olarak en uygun operatör olarak yoğun şekilde önerdiğimi forumu kullananlar bilir,buna rağmen son 3 aydır Turk Telekom önerilerimi ve yazılarımı azaltıp Turkcell'e yönlendirmeye başladım. Çünkü Turkcell fiyat/performans açısından öne çıkmaya başlamıştı.
    Ben bu forumda tüketicinin menfeati neredeyse ona yönlendiririm. Hırs,inat ve ego tatmini uğruna hiç bir operatörün taraftarlığını,savunmasını yapmam.
    Sadece operatör olarak değil,hayatınızın her alanında,her türlü tüketim araçlarınızda,kötü olana,olumsuz olana,size değer vermeyene,sizi hafife alana direk tavrınızı koyun,boykot edin. Bir benim yapmamla olmaz ki demeyin,boykot edin,almayın kullanmayın. Bu herhangi alanda herhangi bir marka olabilir,bir market olabilir,bir arkadaşınız olabilir. Şampuan yada deterjan olabillir,yoğurt markası olabilir,hastane olabilir,su markası olabilir,gazete olabilir,bir yazar olabilir,sosyal medyada bir hesap olabilir. Gerektiğinde tepkinizi gösterip boykot edin daha önce aranız iyi olsa da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 2 Ekim 2019; 21:56:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Afet sebebiyle sizce Turkcell'e geçilmeli mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.