arabayı değilde motorun depoyu mecburen dolduruyorum. günlük kullandığım aracın deposunun dolu olması zırt pırt 200 liralık almaktan daha uyguna geliyor hergün zam geldiği için. Motosiklet deyip geçmemek gerek 20lt depo hacmi var, ortalama 30 lira benzin desek 600tl ye yakın doluyor. |
deposunu fulleyen var mı (28. sayfa)

-
-
Ben her hafta fulluyorum, 1500 1500 karttan çektiriyorum hiç sorun yaşamadım.
100 bin TL borcum var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LPG yi fulluyorum - 32 litre alıyor . Benzinde az az alıyorum depo boş kalmasın diye . Geçen sene lpg nin ani yükselişi sırasında benzin kullanmıştım bir süre en son o zaman benzini doldurdum . :(((
-
Depo hep full ama eskisi gibi keyfiyetle gezemiyorum elbette.
İlk aracımı aldığımda sırf sürüş tecrübesi olsun diye yolu uzattığım çok olurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Full doldurmuyorum, yola göre hesaplıyorum, diğer türlü araba garajda duruyor. Ayda 1-2 kere anca kullanıyoruz, o da hastaneye gidip gelmek için.
-
Kardeş başımızdakiler şükür ediyor mu?
Saçma sapan inatlar , hırsızlık ,yolsuzluk yalan dolanlar almış başını gitmiş.
Neymiş şükredip sesimi kesip oturacakmışım.
Yok öyle bi dünya.
Herkes şükür ettiğinden bu haldeyiz zaten.
En basit örnek şükür etmeyip bütün köprü boyunca arabaları kontak kapatık bıraksanız
Bak gör nasıl iniyor benzin fiyatları.
Bütün ülkelerde arttı yakıt fiyatları ama bi araştır bakayım devlet nasıl yardım yapıyor halkına. Elini kolaylaştırıyor.
Bizimkiler aha zam yapmaya fırsat doğdu olarak görüyor.
Herşeyi GEÇ sadece 5li çete'nin 20 senede sildikleri vergi borcunu toplasalardı bütün halk en az 5 sene refah içinde yaşardı pantemi fln zarar veremezdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 20 Haziran 2022; 12:4:41 > -
Sakin ol kardeş
Siyasilerden bahseden var mı? Şükür kul ile Allah arasındaki bir şey. Araya kimse giremez merak etme.
-
Ben hep 30 litre alıyorum 1 ay yetiyor
Fullemeyelim de ne yapalım hocam?
sen şükretmeye devam et benzin 7 tl 'ye iner belki
-
Kasım ayında litresi 7 TL'den benzin almıştım. O bile fazla diyordum. Son bayramda bir 200 liralık aldım. Garajda yatmaya devam.
-
Benzinin 30 tl olduğuna şükredin gibi bir şey yazmadım. Şükür nimeti artırır, bu başka bir şey. Uzatmaya gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsanda yaşama hevesi bırakmadılar sağolsunlar!
Fullesen ne olacak bir de gaza bastıkça ne kadar yaktığını düşünüp duruyorsun...
-
31 lt lpg deposu 11.20 den alıp fulluyorum afr ayarı yapılı olduğu için hem az yakıyor hem benzinli performansı nasılsa aynı gidiyor (mitsubishi colt). şehir içi 370 km yol yapıyorum şehir dışı 400-410. benzin mazot kullananlara allah sabır versin.
-
Al benden de o kadar. O yüzden bu yaz sıkı çalışacağız, tatil -belki- eylülde.
-
Yapmayın hocam Allah aşkına
Bak inançlı biri olarak söylüyorum bunu
Şükürü kendi içinde elbette yap inancımızın gereğidir tamam
Ama en azından şu dönemde artık biraz çevre gözlemlemesi yapmak gerek
Diyanet başkanının eşinin çantasını polis taşır
Ülkenin maddi durumu ortada
İnsanların hali ortada
Sen yine şükret dersen gencin biri çıkar
İsviçreliler şükürmü ediyor der
Bana de ok
Ama 15-25 yaş aralığına bunu anlatamazsın
Anlamak zorunda da değil ayrıca
Çok ince çizgiler
Bu şekilde yaparsanız çok açık verirsiniz dini açıdan ve gençlere sorgulama diyemezsiniz bu çağda
Siyasiler / partililer vs çokmu şükretti ?
Ben de şükredeyim ?
Nasıl olacak ?
Bu söylediklerimi bana karşı farklı argümanlarla aksini savunun diye söylemiyorum
20 yaşında gence nasıl izah edeceksiniz onu söylüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam şükürün hiçbir şey arttırdığı yok. İnancınız gereği öyle inanmaya devam edebilirsiniz tabi.
Bu kadar yüksek vergi verdiğimiz bir coğrafyada en iyisini-daha iyisini istemek en doğal hakkımız.
-
Hocam öyle zamandayız ki neyden bahsetsek konu ışık hızıyla siyasete evriliyor. Siz de anlamışsınız ki başka bir şeyden bahsettim. Ha bunun yeri mi değil mi derseniz, dini ya da inancı bu kadar da kişinin içine hapsetmeye gerek yok derim. Biraz içimizdeki dışarı taşacak ki paylaştıkça büyüsün.
Finansta trade disiplini diye güncel bir konu var. Şöyle olursa şöyle yap, arkana bakma gibi kurallar bütünü. Bahsettiğim şey de kulluk disiplini aslında. Allah c.c. bazen darlıkla bazen genişlikle sınar. Bu esnada kul ne yapıyor ona bakar. Bize düşen her daim şükürdür bunu ifade ettim. Yoksa 30 liraya hep beraber şükredelim ki 40-50 olsun/olmasın anlamı taşımıyor. Ya da ekonomi çok iyi şükredin ki kötü olmasın da değil. Buraları zeki insanlar takip ediyor, amaç anlaşılmıştır sanırım.
-
LPG deposunu genelde fullerim. Son fullediğimde şehir dışına çıkmıştım. Dün kısa mesafe bir yere varıp gelecektim. Yol üstü Opet'e girdim. İçim rahat etsin diye biraz daha eklemek istedim. Pompacıya 50 liralık dedim.
Hep beraber sağlam bir kahkaha attıktan sonra yakıtı aldım. Pompacı bu seni gedeceğin yere götürmeyebilir dedi.
Yol üzerinde bir Opet daha var, demdim.
Yarım depoya yakın lpg varmış.
-
55 litrelik depo 1320 lira tuttu egonomi coh iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X