Fulleriz ama ayda kaç defa fullediğin ve kredi kartı kesim tarihi yaklaşımlarında 50-100'lük ile idare etmeyi düşünme kısmı da önemli... Aytemiz Vaay kullanıyorum, %3 indirim var benzinde, tavsiye ederim, yaklaşık 3 yıldır böyle kullanıyorum. |
deposunu fulleyen var mı (22. sayfa)

-
-
Kullandığı kredi kartında kampanya olduğunda genelde 125TL*4 şeklinde alıyorum, eğer kampanya yoksa bende fulle diyorum.
-
Dizel aracımdada şimdi 2021 model benzinli turbo aracımdada full yapıyorum 20 gün idare ediyor.
-
cumartesi pazar gezerim yaklaşık 300 km yol yaparım gezi dönüşü depo fullenir
-
2 yıl aradan sonra en son geçen ay şehirdışına gitmek için fulledim. Acaba tam boşaltınca kaç litre alıyor dedim 56 litrenin biraz üstü aldı 450 tuttu... Dahada fullemem genelde 150 liralık alıyorum 10 gün biniyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fuelio
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en son ankara -amasya - istanbul güzerghında 3 kere full depo aldık. bi daha da almadık. geçen ay..
-
Aracımı alalı 1 yıl oldu bir kere fulleyemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fulluyorum heray.ışık yakana kadarda almam.ışık yakınca tekrar fulluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 7 Eylül 2021; 18:14:48 >
Maalesef maddi durumumdan ötürü 50 falan buldukça atıyorum 1-2 ay böyle devam edicez .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bedava yakıt kullanıyorsunuz hala memnun değilsiniz. Almanyada litresi 16 TL.
Şaka şaka 😀
Civic 1 çizgi kalmıştı 305 e doldu.
-
vay be önceden ne güzel 5-6 tlymiş şimdi yeni zamlarla 10'a dayandı 3 yılda :)
70 lt araç yaklaşık 700 tl'ye dolacak artık önceden 450 tly'di ayda 2 kere fulleyen 1400 tl yakıt parası ayıracak. kira öder gibi yakıt alacağız. birim fiyat olarak almanyaya karşılık her 3-6 ayda bir araba parası kadar yakıt vereceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 24 Kasım 2021; 9:48:33 > -
Dün yarım depo varken fulleyeyim dedim, 280₺ tuttu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fullemeyince daha mı az yakıyor yani anlamıyorum bu kafaları.
Benim kartin limiti 72 litrelik depoyu fullemeye yetmiyor😃
Hafta sonu iki aracın deposunu fulledim. Yaklaşık 90 litre aldı ikisi, litresine indirimli 7.87 tl ödedim benzine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görevden dolayı ayda yaklaşık 3 defa depo dolduruyorum.. araç 2016 dizel octavia 350 civarı alıyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık bi depo 500 tl yi geçiyor
Aracımın deposu boşken 70 litre civarı benzin alıyor. Güncel benzin fiyatıyla (9,80) 685 TL civarı bir şey yapıyor. Şehir içi 1000-1100 km civarı götürüyor beni.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X