Şimdi Ara

Dentacoin Anketleri Ayda 150 Dolar Kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dentavox: Ağız ve diş sağlığı üzerine yüzlerce anketin olduğu Hindistan kökenli bir sitedir. Ödemeler Dentacoin olarak verilmektedir.


    Dentacoin Anketleri Ayda 150 Dolar Kazanın


    Yalnız dikkat etmeniz gereken bir konu var. Anketinizi yaparken bir anda "Önceki soru neyle ilgiliydi?" diye sorulabiliyor. Yani işi ciddi yapmanız isteniyor. Performansınıza bağlı olarak günde 10 kadar anket yaparsanız aylık 70-100 dolar kadar kazanabilirsiniz. Evde 2-3 kişi uğraşırsa geliriniz daha da artabilir. 


    Şunu unutmayın! Geliriniz 20 dolar gözükürken saatler sonra 25 dolar ya da 17 dolar olarak gözükebilir. Bu Dentacoin'in değerinin düşmesi ya çıkmasıyla ilgilidir.


    Dentacoin güncel fiyatı https://www.coingecko.com/tr/coins/dentacoin


    Referans linkimden üye olursanız sevinirim https://dentacoin.com/?inviter=eAji6r%2FOp4Eg8QgoLzhI4w%3D%3D%7CzVW1vUVqOuzlms9%2FFz9x1g%3D%3D


    Referansız link https://dentavox.dentacoin.com



    👉DİKKAT👉

    Borsada yaşayacağınız herhangi bir sorunda veya yatırma çekme işleminde yaşayacağınız sorunlarda herhangi bir sorumluluk kabul etmem. Lütfen kendi araştırmanızı kendiniz yapınız. Gönderim ve çekim işlemlerinde adresleri ve ağı tekrar tekrar kontrol edin lütfen. Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.