Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.712
Cevap
102
Favori
278.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba;

Xiaomi'nin mi TV Box 4k modeli vardı bende (kutulu olan). Passthrough yapılamıyordu. 3.nesilde donanımsal olarak yapılabildiğine emin misiniz?

Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Hopper (KN-3811), Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • osmiq O kullanıcısına yanıt

yurtdışında mısınız disney sonlandırdı çünkü atmos ve dts-x desteğini Türkiyede

eğer yurtdışında iseniz o zaman da tv veya oynatıcının imax enhabced logolu olması lazım yani bu dts-x normal bir dts-x değil imax'in içine gömülü dts-x profile 2

benim bildiğim birkaç tv dışında yok bu destek meseal sizin tvde yok bu durumda disneyi tvden açamazsınız ayrıca bildiğim hiçbir media oynatıcı da yok bu desteği sağlayan apple ve nvidia dahil xiaomide de yok

yani avrnin tüm yaptığı gelen sesi sanal formatlara dönüştürmek

Ayarlarında passthrough seçeneği var ve seçilebiliyor hatta bunu yapınca xiaoumi box içinden disney açınca imax filmlerde dts x logosu alıyorum ve ses ayar bölümü aktif oluyor, passthrough yerine diğerlerinden birini seçersem dolby auidoya geçiş yapıyor, passthrough ta imax dts x seçeneği geliyor fakat seçince otomatik dts sese geçmiyor, halbuki PC’yi amfiye bağlayarak görüntüyü tvden alınca imax filmler doğrudan dts hd ma formatında açılıyor ve atmos hoparlörler yükseklik efekt sahnelerinde aktifleşiyor ancak PC’nin ekran çözünürlüğü 3k olduğu için bu sefer görüntü tatmin etmiyor, laptopun ekran ayarlarından sadece ekran olarak tv seçsem dahi görüntü PC’nin açabileceği kadar oluyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmiq -- 20 Ekim 2025; 18:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

istanbuldayım hocam, disneyi tvden açınca dolbyatmos ses alıyorum, logoları da geliyor seçince amfi de otomatik atmosa geçiyor ve efektler harika, esasında özellikle avengers endgame gibi filmlerde ses efektleri muazzam, ama amfi destekliyor box destekliyor PC destekliyor ama PC’nin görüntü yetersiz olduğu için boxta dts x ya da dts HD ma ses almak istiyorum, atmos desteğini geri getirmiş anladığım kadarıyla Disney yani ve uygun kullanıcılar için dts de sunuyor

Allah allah aboneliğimi iptal ettirdim ben sırf atmos yok diye disney bölümünde kimse de yazmadı atmos geri geldi filan diye DENON AV RECEIVERS 

Ama dts-x ve dts hd ma işini anlamadım çünkü imax'in içinde gömülü o dts-x imax enhanced diye geçiyor yani senin xiamo veya tv imax enhanced sertifikalı olmazsa bu sesleri alma şansınız olmaz ses otomatik atmos olur

açıkçası sizin tv ayarlarının nasıl olduğunu bilmediğim için daha fazla yorum yapmak zor

Hocam bende de yıllık üyelik vardı, reklamlı üyelik sistemine geçmelerinden sonra önceden satın alınanlar üyelikler otomatik reklamlıya geçti, reklamlı olarak bende 4k ve 5.1 ses veriyordu ancak aboneliğimi bir miktar fark ödeyerek reklamsıza çevirince Samsung tv den acınca dolby atmos logo ve amfide ses geçişi, xiaoumi için dtsx logo ve ayar bölümümde dts ses parçası seçenekleri geldi ama dediğim gibi dts i Disney üzerinde sağlıklı çalıştıramadım maalesef, aynı xiaoumi dts HD ma formatında torrent filmleri de oynatıyor sorunsuz olarak, amfiye doğrudan bu ismle geliyor filmler

İmaxteki dts-x bence mümkün değil nedenini yukarıda yazdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Medya oynatıcınız bu mudur? Sorununuza derman olamadık ama sayenizde "passthrough" yapılabilen mi box olduğunu öğrendik. Teşekkürler,

DENON AV RECEIVERS
    Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Hopper (KN-3811), Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalgezgin

Medya oynatıcınız bu mudur? Sorununuza derman olamadık ama sayenizde "passthrough" yapılabilen mi box olduğunu öğrendik. Teşekkürler,

Tvde Dv varsa rocktek gx1 yoksa yarı fiyata next start pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Ekim 2025; 9:7:29 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Üstad bende hala Zidoo X9s var. Stream yayınları için bazen Android TV'nin kendisini bazen de Amazon Fire TV Stick 4k max'ı kullanıyordum.

Bir, iki yıldır içeriği zengin olan bir IPTV kullanmaya başladım. TV'den açıp izliyoruz. Geri kaldım bu konulardan biraz.

Bir ara diyorum Amerika'dan almak üzere bari şu Zidoo'yu yenileyeyim. Nvdia hala yenilemedi cihazını. Zidoo'da lisans yok. Alacak cihaza karar veremiyorum. Kapatıyorum ekranı. Garip bir sarmala girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 21 Ekim 2025; 9:52:54 >
  • sanalgezgin kullanıcısına yanıt

rocktek gx1 çok iyi realtek chipset zidoo gibi görüntü kaliteli tüm stream platformlar +remuxlar ses ve görüntü sorunsuz olmak üzere yazılım bekliyoruz ekim sonu gibi takip et topiği var forumda

Evet cihaz bu hocam düşünmeniz bile yeterli teşekkür ederim çok sağolun

DENON AV RECEIVERS

merhabalar,

DENON AVR S-760H

modeli var bende , 5+0 kule polk audio ları besliyor.

Şu subwooferı buna bağlayabilir miyim?

indirime girdi diye aldık ama kablosuz filan diyor bunda?  DENON AV RECEIVERS 

HARMAN KARDON Citation Sub S Wireless Subwoofer

siparişi iptal mi etmeli bilemedim.

DENON AV RECEIVERSmy.harmankardon.com
    Harman Kardon Citation Sub S | Compact wireless subwoofer with deep bass
    https://my.harmankardon.com/CITATION+SUB+S-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 27 Ekim 2025; 19:31:56 >

bağlayamazsın iade et

soundbarlar ve kendi ön kuleleri ile uyumlu görünüyor aynı bir wifi verici olmalı ki bununla wireless bağlansın kablolu bağlanma imkanı yok

hocam tam şu sağdaki aux in mi acaba? ordan olmaz mı ki

DENON AV RECEIVERS

bilemedim kitapçığında service diyor burada aux yazmış ürün revize mi edildi kablolu bağlanabilir hale mi geldi denemeden bilinemez iade durumunu araştırın açıldıktan sonra iade oluyorsa denersiniz amazon satıcı ise genelde açılsa da iade alırlar ama üçnücü taraf ise sıkıntı çıkarabilir

kesinlikle kablo olması lazım değil mi? aux in gibi birşey. coaxial da olabilir.

yoksa Benim AVR nin bluetooth var ama o ses dışarı dışarı aktarmak için değildir ki, midir?

cep telefonumdan AVRye sesi gödneriyorum onunla.

deneme için Anker x600ü bağladım.

DENON AV RECEIVERS

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.