Şimdi Ara

Denizli / Kale’de 14 yasindaki kiza 10 Suriyeli tecavüz etti (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
5
Favori
69.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
320 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne igrenc ulke gercekten ya hergun ayri bir pislik bir de yayin yasagi ne demek sen kimsin yayina yasak getiriyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

    ümmed adına bir karalama kampanyası daha
    ümmed öyle şey yapmaz yalan haberleri yaymayalım, her beyeni yalancılara bir tükrük
    Ciddimisin sen al o zaman mecliste ne konuşuluyor.

    https://www.facebook.com/3hilal/videos/566909410407943/?t=2 çok cahilsin.
  • Suç kişiseldir,Genele mal edilemez,Suriyeli kaçkınlar,Görevliler tarafından uyarılmalı,Türk kanunlarına bire bir sorgulamadan uymaları beklenmelidir.

    Türkiye!suriye gibi çakma bir ülke değildir,Binlerce yıllık devlet ve millet geleneği vardır,Suriyeli,ıraklı yada öteki orta doğu devletlerindeki topluluklardan bunu bekleyemeyiz,böyle bir geçmişleri yok
    ingilizler ve fransızlar Osmanlı Türkiyesini parçalamasaydılar,suriye,ırak,ürdün,lübnan olmazdı,bunlar kukla ülkeler

    Sömüren ülkelerin kurduğu uydurma devletlerin halini görüyoruz,ne suriye'de suriyeli,nede Irak'ta ıraklı var,Bunlar suriye'de,ırakta yaşayan topluluklar,Bunlar suriye,ırak,ürdün vatandaşları değiller,sadece orda yaşayan insanlar.Bunlardan yurt severlik beklenemez.

    Başbuğ Atatürk'ün suriye anısını paylaşıyorum.

    Denizli / Kale’de 14 yasindaki kiza 10 Suriyeli tecavüz etti




  • Bu tarz haberleri gördükçe sinirleniyorum . Sonra halk olarak şöyle şöyle yaparsak bir çözüm bulabiliriz diye düşünüyorum .

    Daha sonra lan diyorum kendi kendime hangi halk ile olacak bunlar diyorum seçim sonuçları aklıma geliyor . Demekki halk memnun kendi halinden , ülkenin halinden sonra ilk düşündüklerim için pişman oluyorum .
  • Sanki sınırdışı mı ettiler! Kale'nin güvenliğini sağlayıp tahliye ile götürdükleri bir başka Masum Şehir risk altına girdi !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ambulanstan önce yayın yasağının geldiği ülkedeyiz neden şaşırdınız ki bu kadar yayın yasağına ? Biz ! Tecavüz olayını gerçekleştirenlerin ne kadar suçlu olduğunu biliyoruz ve onları da buraya sokanlarla aynı kefeye koyuyoruz. Üstün bir yeteneğim olsaydı hiç düşünmeden arap topraklarını haritadan silerdim.
  • Bu Suriyeliler de fazla oldular. Şeref yoksunlarında ne utanma ne haysiyet ne onur kalmış. Bu millet onlara acıdı kendi vatanına aldı yedirdi içirdi yatacak yer verdi. Nankör hainlerin yaptığına bak.
    Bu insanlara gereken ceza verilmeli 10 tane şerefsizin yüzünden gencecik bir kızın hayatı mahfoluyor. Müslümanlar diye aldığımız adamlarda müslümanlığın ibaresi yok. Temizlik yok, ahlak yok bunları yapmayan adam isterse günde 100 rekat namaz kılsın ne fark eder? Aralarında iyi olanları vardır elbette ama senin ülken savaştayken senin ailen bombaların altında can vermişken sen kendini kurtardın Türkiye ye geldin diye olanları unutup nasıl burada keyfine bakabiliyorsun? Bu nasıl bir vicdansızlık yazık ya gerçekten yazık insanlık ne hale gelmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HACl kullanıcısına yanıt
    Habertürk tv de yayınlandı.Haberler.com da yayınlandı.Yasak geçici süreliydi.
  • Bunlar insan degilki sadece üreme işini yapmayı bilen asalaklar. Hepsi almış eline 5 çocuk hala hamile gezen , erkeği de AVM lerde öküz gibi bağıra bağıra konuşan tipler. Sevgili troller lafla iş olmuyor evinize alacaktiniz buyurun alin. Burda boş laf yapmayın ummetiniz mıdır her neyse beraber takilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kale ilçesinde sokak aralarında bazı Suriyelilere darp etmişler.Aslında suçlular yüzünden suçsuzlara de eziyet edilmiş oldu.Öfke yığını bir anda sağlıklı düşünemeyerek zararlı olmaya başlıyorlar.
  • İlerde bu Suriyeliler başımıza daha çok iş açacak bu tahmin edilebilecek bir şey ama gene kandırıldık vs olacak görüceksiniz her türlü uyarılara rağmen adamlar akıllanmıyor başımıza iş gelincede suçsuzlarmış gibi başkarlına suçu atıyorlar gene işin içinden çıkıyorlar. Bu ülke zor iflah olur.
    Kamplara vs yerleştirmen gerekiyor mülteci alıyorsan yav kardeşim bizim ülkemizde Suriyelilerden önce Afrika uyruklu siyahi arkadaşlar var onlara kimse sesini çıkarmıyordu çünkü adamlar insan gibi yaşıyorlardı kimseye zararları yoktu bizim milletimiz insan olana insan gibi muamele eder ama bu Suriyelilerin içinde çok az insan var ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drms2

    Bu mesaj silindi.
    silah istiyorsan ruhsatli pompali alirsin cok kolay ruhsat cikar ve sorun olmaz. tabancadan daha etkilidir adamin kafasini ikiye boler boyle karpuz gibi tek kotu ozelligi namluda yiv set olmadigi icin uzaktan etkili degil ama hedeften o kadar uzaklasmana zaten gerek yok bir de uzerinde tasiyamiyorsun tabi ama evi korumak icin super o senin soyledigin amerika da kasaba serifleri filan kullaniyor zaten hahaha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 12 Ekim 2018; 11:49:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle millete böyle ümmet.
  • düzgün17 D kullanıcısına yanıt
    İnsanlar öfkeleniyor bunu çıkartacak yer arıyorlar. Diğer suriyeliler de onları tanıyordur sonuçta bu 10 kişi kimseden habersiz bu işi yapacak değil ya hepsi tutuklanmalı. Yoksa suçlu suçsuz çok insanın canı yanarr.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokens

    ya cahilce başlıklar atmayın.

    ne yani türk olan birisi 14 yaşındaki bi kız çocuğuna tecavüz edebilir mi?

    Bu işin suriyelisi türkü mü var? Çok çok iyi de suriyeli insanlar var ona bakarsan. Suriyeli yaptıysa o görsün cezasını Türk yaptıysa Türk görsün Ermeni yaptıysa ermeni görsün.

    İnsanları neden böyle sınıflandırıyosunuz Türk olunca, tecavüz hırsızlık yapması doğal mı oluyor yani bizim ülkemiz diye? yazık valla kafaya bak.
    Kardeş yorma kendini. Tecavüzün dini, dili, ırkı olmaz. Ama insanlarımız bunun üzerinden de siyaset yapar. Amaç halkı provoke etmek. Bu oyunları daha önceden de gördük. Alevi-Sünni, Türk- Kürt olayları gibi. Devletin kolluk kuvvetleri gerekeni yapacaktır. Herkes kendi adaletini aramaya kalkarsa ortalık kan gövdeyi götürür. Mahkemelere güvenmekten başka bir çare yok. Yasalar tecavüze karşı yeterlimi tabiki de değil, ama kalkıp ta kendi adaletimizi sağlamamız da doğru değil.

    Hükümetin Suriye politikasında en büyük yanlışı, tampon bölge oluşturup hepsini orada tutup ülkeye girişini önlemesi gerekirdi. Yanlış bir siyaset sonrası böyle ağır ve telafisi mümkün olmayan sonuçlar ortaya çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Keşke sana da tecavüz etseler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında tüm suriyeli ve terör yandaşlarını kisirlastirip

    Üremesi durdurmaliyiz yoksa ülke durumu kötüleşecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.