Şimdi Ara

Deniz Hukukundan Anlayan Birine İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Deniz hukukundan anlayan bir abiye,ablaya ihtiyacım var, yarın sınavım var yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim.



  • Hele bir sorunu yaz bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    SATICI XAND ALICISI 2 ELMA KONTEYNERİNİN SATIŞLARINDA YDECIDE. SATICI İZMİR'DE VE ALICI HAMBURG'DA BULUNMAKTADIR. CIP SÖZLEŞMESİNİ KABUL EDİYOR VE ÖDEME ALICI tarafından NAKİTTE YAPILMIŞTIR. SÖZLEŞMENİNDEN SONRA, KARGO İLE KARŞI FANDÖRLÜĞÜ İLE SÖZLEŞMENİN SİGORTA FİRMASI İLE ANLAŞILMASI GEREKİR. MALLAR, YOL TAŞIMACISI R İLE XTO İZMİR LİMANI GAZİEMİR FABRİKASINDAN, HAMBURG LİMANI'NIN HAMBURG LİMANI'NDAN HAMBURG LİMANI'NDAN HAMBURG LİMANINA TAŞINACAKTIR. ARAŞTIRMA RAPORUNA GÖRE GAZİEMİR'DE İÇİ ULAŞIM SIRASINDA İZMİR LİMANINA GİDEN ZARARIN OLDUĞU BELİRLENMİŞTİR.
    1. SÖZLEŞMELERİ, SÖZLEŞMELERİN TARAFLARINI, TARAFLARIN BAŞLIKLARINI VE BU SÖZLEŞMELERİN TARAFLARIN YÜKÜMLÜLÜKLERİNE GÖRE YAPILAN FORMLARI BELİRLEYİN.
    2. TAZMİNAT PROSEDÜRÜNÜN BELİRLENMESİ. RİSKİ TAŞIMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNDE KİM, RİSK RİSKİNİN SONUÇLARI NEDİR VE KİŞİ SORUMLULUĞUNA KİMLER GEÇERLİDİR?




  • Türkiye’de deniz ticaret hukukunu hakkıyla bilen 10 kişi ancak vardır, bu soruların cevabını burada bulamazsın.
    Fakülte döneminde olsa yapardım ama yıllar geçmiş tek hatırladığım sözleşmenin navlun sözleşmesi olduğu. Kendin çalışmalısın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.