Şimdi Ara

Denetim masasında görünmeyen oturum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bilgisayar iş yeri bilgisayarı ve şöyle bir durum var bilgisayar çok eski zaten zar zor açılıyor kapanıyor bazen de çakınca kendini resetliyor buraya kadar o kadar sıkıntı değil aslında asıl sıkıntı bilgisayarda 2 tane oturum var birisi benim kullandığım oturum bir tane de LENOVO diye bi oturum bilgisayar açılırken otomatik o oturuma giriyor o oturumda da direkt 3D nesneler uygulaması açılıyor ve oradan asla çıkamıyorum yani 10-15 kere resetleyip zar zor kendi oturumumu açabiliyorum denetim masasından oturumu sileyim dedim orada gözükmüyor CMD ile sileyim dedim orada da gözükmüyor bu sorun hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı?

2, Windows Sistem Özellikleri: Başlat'a sağ tıklayın > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları > Kullanıcı Profilleri > Ayarlar > profili seçin > Sil'i seçin. El ile Silme: Kullanıcının C:\Users klasörünü kaldırın, ardından HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList klasöründeki ilgili kayıt defteri girdisini silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 10 Mart 2025; 11:27:16 >

Windows başlangıç ayarlarından o hesabı devredışı bırakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 10 Mart 2025; 12:59:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Denetim Masası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.