Şimdi Ara

Denemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
5
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle piyasada çok fazla deneme var biliyorsunuz bu konuda bu denemeler hakkında tartışalım diyorum.
    çözenler yorum yaparsa çok memnun olurum.

FEM ygs 11li
    8,6,4 ve 2li denemeleri de var femin. 11li denemeyi çok övdüler onu en azından bu ay çözmeyeceğim konular biraz daha otursun istiyorum.
    ondan önce bu diğer denemeler nasıl acaba?

FEN BİLİMLERİ denemeleri de var,yayın iyi olduğu için merak ediyorum denemeleri nasıl?

GÜVENDER 12li denemesi var,acaba kolay mıdır?

alan denemelerinde fem iyiymiş galiba,karekökün de varhttp://www.ucuzkitapal.com/karekok-ygs-biyoloji-denemeleri-cozumlu-2013.html bunu da iyi diye duymuştum ama.

• Up!
  • nineandnine kullanıcısına yanıt
    fem in ya 4 ya da 6 , ikisinden biriydi soruları diğer denemelere oranla çook zordu :) 11 li denemesi çook çook iyi bence , eğer şuan pek eksiğin yoksa fem n tüm denemelerini al çöz ama eğer belli eksiklrin vrsa Körfez ve Güvender denemelerinden faydalan önce, Körfez denemeleri adım adım atmn konsda çok yardmcı olr , FEn bilimleri denemeleride güzel , Celal Aydın denemleri var hiç görmedğim soru tarzlrnı orda görmşttm ,
  • Çok yararlı bir konu olacak bu :)

Özelikle kitap denemeler düşünüyorum gençler. kapsül var bende. bunlara ekstra olarak sınav yayınları , çözüm , uğur yayınları bi de özdebir almayı düşünüyorum Çözüp de beğenen arkadaşlar ne düşünüyorlar bu kitaplar için

edit: Bi de 11'li derken bunu mu kastettiniz ?http://www.ucuzkitapal.com/fem-yayinlari-ygs-11-fasikul-deneme-web-cozumlu-2014-yeni-mufredat.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyasr -- 15 Eylül 2013; 20:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

Çok yararlı bir konu olacak bu :)

Özelikle kitap denemeler düşünüyorum gençler. kapsül var bende. bunlara ekstra olarak sınav yayınları , çözüm , uğur yayınları bi de özdebir almayı düşünüyorum Çözüp de beğenen arkadaşlar ne düşünüyorlar bu kitaplar için

edit: Bi de 11'li derken bunu mu kastettiniz ?http://www.ucuzkitapal.com/fem-yayinlari-ygs-11-fasikul-deneme-web-cozumlu-2014-yeni-mufredat.html

Evet hocam bu 11li dediğiniz. Bende 10lusu var soruları orta zorlukta gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11'li denemenin ilkini çözdüm, ortalama. Zaman denemelerine göre kötü tabi ki.
  • Odtü yayınları var elimde üst üste 2 denemede 30 dk da mat full çıkınca hat ettikleri yere koydum kendilerini (çöp)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kübra D.

fem in ya 4 ya da 6 , ikisinden biriydi soruları diğer denemelere oranla çook zordu :) 11 li denemesi çook çook iyi bence , eğer şuan pek eksiğin yoksa fem n tüm denemelerini al çöz ama eğer belli eksiklrin vrsa Körfez ve Güvender denemelerinden faydalan önce, Körfez denemeleri adım adım atmn konsda çok yardmcı olr , FEn bilimleri denemeleride güzel , Celal Aydın denemleri var hiç görmedğim soru tarzlrnı orda görmşttm ,

anladım hocam teşekkürler,11li deneme dışındaki tüm femleri çözücem 11liyi de artık son zamanlar çözüyüm diyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

Çok yararlı bir konu olacak bu :)

hocam geçen yıl sınava gitmiştim denemeler iyiydi bence,çözümü bilmiyorum uğur da gereksiz zor diye duymuştum. özdebiri bende merak ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: siaben33

Odtü yayınları var elimde üst üste 2 denemede 30 dk da mat full çıkınca hat ettikleri yere koydum kendilerini (çöp)

zaten odtü garip bi yayın hocam

• Femin 4 lü 11 li 10 lu ve 6 lısını çözdüm en iyileri 11 ve 4 lü diyebilirim ama en en iyisi kesinlikle 11 lisi 11 tane zaman denemesi çözüyormuşsun gibi geliyor 9 lusu çıkmış onu da alıcam çözersem yorum olarak yazarım. 6 lı ve 10 lusu orta zorluktaydı 10 lu daha iyiydi diye hatırlıyorum türkçesi yönüyle, daha uzun türkçe soruları içeriyordu 6 lıya oranla.

11 li denemeyi sonra çözücem demişsin bencede doğrusunu yaparsın eksik bilgilerinle yazık etme (kötü anlamda demiyorum) böyle konular bitmeye yakın yaparsın soruları cidden güzel ve son 2 senedir olan tarzda mesela coğrafyada direkt bilgi sorusu yok ağır yorum soruları var ve konuya hakimde olmak gerekiyor tam ösym ayarında. Paragraflar uzun, anlatım bozukluğu sorularıda son yıllarda gelenler gibi basit değil keza yazım yanlışları da öyle. Neyse fazla abarttım yazdıkça daha yazılır 11 liyi baya beğenmişim

EDIT: Sakın güvender alma rezalet ötesi bir şey fen bilimleri kısmı adamı deli eder yok neon topu yok kaos lambası mıdır nedir hadi 1-2 soru sorsan her denemede tamam soru tipi yakalamaya çalışıyorsun derim de fizik sorularının 9 sı böyle leş! Türkçesi aşırı basit "çıkarılamaz" tarzında saydım 4 5 soru var 2012 de 14 soru "çıkarılamaz" lı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 15 Eylül 2013; 22:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Femin 4 lü 11 li 10 lu ve 6 lısını çözdüm en iyileri 11 ve 4 lü diyebilirim ama en en iyisi kesinlikle 11 lisi 11 tane zaman denemesi çözüyormuşsun gibi geliyor 9 lusu çıkmış onu da alıcam çözersem yorum olarak yazarım. 6 lı ve 10 lusu orta zorluktaydı 10 lu daha iyiydi diye hatırlıyorum türkçesi yönüyle, daha uzun türkçe soruları içeriyordu 6 lıya oranla.

11 li denemeyi sonra çözücem demişsin bencede doğrusunu yaparsın eksik bilgilerinle yazık etme (kötü anlamda demiyorum) böyle konular bitmeye yakın yaparsın soruları cidden güzel ve son 2 senedir olan tarzda mesela coğrafyada direkt bilgi sorusu yok ağır yorum soruları var ve konuya hakimde olmak gerekiyor tam ösym ayarında. Paragraflar uzun, anlatım bozukluğu sorularıda son yıllarda gelenler gibi basit değil keza yazım yanlışları da öyle. Neyse fazla abarttım yazdıkça daha yazılır 11 liyi baya beğenmişim

EDIT: Sakın güvender alma rezalet ötesi bir şey fen bilimleri kısmı adamı deli eder yok neon topu yok kaos lambası mıdır nedir hadi 1-2 soru sorsan her denemede tamam soru tipi yakalamaya çalışıyorsun derim de fizik sorularının 9 sı böyle leş! Türkçesi aşırı basit "çıkarılamaz" tarzında saydım 4 5 soru var 2012 de 14 soru "çıkarılamaz" lı geldi.

o zaman ilk olarak 10lu,4lü ve 6lı denemeleri çözeceğim,yorum için çok teşekkürler

• Up

• Up

• bide fem 9 lu çıkmış nasıl bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: my spot

bide fem 9 lu çıkmış nasıl bilen?

9,'lu 18 lira
    11'li olan 16 lira o nasıl iş öyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: my spot

bide fem 9 lu çıkmış nasıl bilen?

evet ya şimdi internetten sipariş vericem acaba nasıldır?
  • up
  • fem 10lu çözüyorum türkçe zor, mat fen orta-kolay sosyal orta.

• Karekokun denemeleri nasil arkadaslar?

• birazdan femin 9 lu denemesinden 2.yi çözeceğim. 1.yi yarıda bırakmıştım o an mecburen şimdi adam akıllı çözüp yorum yaparım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.