Şimdi Ara

Deneme Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim burada kütüphane var oraya gidip deneme çözmeyi düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum zor-orta düzey soruları ygs benzeri olan...

• Fem orta
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

Fem orta

Hangisi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turnedar

quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

Fem orta

Hangisi ama.

9 luyu çöz sonra 7 liye geç
  • Ulaşabilirsen Türev yayınları 5li iyidir
  •  Deneme Önerileri
  • FEM 9 LU GÜVENDER SINAV BRY DENEME SET 2 Yİ ÇÖZDÜM VE OKYANUSA BAŞLIYCAM. BUNLAT İÇİNDE EN SAĞLAMI bencd fem 9 lu 2 deneme çözdüm gerçekten güzel soruları var. Eğer sabit sorus tipi görmek istiyorsan sınav al. Güvender normal deneme hatta gayet güzel hazıtlanmış deneme. Mat ı biraz kısa tutmuşlar ama diğerleri içinde bir adım önder. Bry dr ise türkçe sosyal epey uzun. Dil bilgisi soruları kolay paragraflar uzun. Sosyal sorularıda uzun. Mat soruları bir adım ötesi soruları gibi değil dijkatli biri rahat 35 yapar geo su güzel. . Okyanusa bu hafta veya önümüzde ki hfta başlayabilirim. Ama çözenler zor bir deneme olduğunu söylüyorlar. 2 haftaya kadar bitirebilirsem maltepe ve zirve denemelerini almayı düşünüyorum. Onlarıda çözer söylerim. Bu denemelerden 380-410 arası gidip geliyorum sb çözmekten daha iyi bence. Düm bi konuya yazmıştım buraya da yazayıö.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.