Şimdi Ara

demon souls ve fallout3 yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • demon souls da checkpoint sistemi yokmu olunce hep bastan baslamak zorundamiyiz oyunun basinda bi dev beni oldurdu nexusa sutladi canimin yarisi gitmis halde can barini yine eski haline nasil sokabiliriz fallout3de gorev nasil yapiliyor ciktik siginaktan disari koca harita ancak tesadufe bazi binalara rastlayipta girdim bo konulari aciklayan olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 4 Ağustos 2009; 13:14:18 >

Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim
  • bildiğim kadarıyla demon's souls'da checkpoint sistemi yok.Can barını doldurmak için ise oradan deve gelene kadar daha önce yaptığın yöntemleri uygula.(Oyunu bitirdim yardımcı olurum sana yardım istersen )

Orijinalden alıntı: Wratchet

bildiğim kadarıyla demon's souls'da checkpoint sistemi yok.Can barını doldurmak için ise oradan deve gelene kadar daha önce yaptığın yöntemleri uygula.(Oyunu bitirdim yardımcı olurum sana yardım istersen )

ya zaten ilk dev beni oldurunce nexusta dogdum oradan cikinca bi kalenin onundeyim can barida yariya inmis yani bu can bari nasil fulleniyor hic bi bilgim yok ingilizcemiz olsa yine biseyler anlariz o da yok askerleri zombileri yari canbariyla gebertiyomda bazi sovalyeler cok zorluyor hele bide kara sovalye var dokandimi 2.80 yere uzaniyom yardimci olursan sevinirim

Soul modunda iken daha fazla hasar veriyorsun ama canın yarıya düşüyor.
  • Demon Souls da tekrar enerjinin eski haline gelmesi için Demon Soul lardan birini yani bölüm sonu boss larından birini yenmen gerekiyor o zaman Vucüdun eski formuna kavuşuyor yada "Stone of Ephemeral Eyes" taşını bulup kullanırsanda enerjin eski haline gelir ama anladığım kadarıyla rpg oyunlarına biraz yabancısın Demon Souls hayatımda oynadığım en zor oyunlardan biri oyunda save sistemi yok sadece bossları öldürdüğünüz zaman Nexus açılan bir kılıç çıkar ortaya ve bunla Nexus a ordanda istediğin yere ışınlanırsın ama sana tavziyen eğer diğer taşlara girmeden önce kesinlikle bazı bölümleri bir kaç kez oynayıp biraz level kasman lazım yoksa oyun senin için sadece eziyet olur ayrıca oyunu bitirdim diyen arkadaşın oyunu oynadığından bile şüpheliyim çünkü hiç alakasız şeyler söylemiş sana...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fallout ta gorevler pipbopyunda data kisminda questler var orada bitirilmemis olanlari activ quest yapip yandaki world maptende isaretliyince oyun ekranindaki sol alt kosedeki pusula kisimda isaretlemis oldugun gorevin bulungu yone gitmeni saglayacak ok sareti cikiyo bir gorevi yapica haritada kesfedilmesi gereken yeni yerler beliriyo worldmapten oralari isaretleyip kesfediyorsun ve yeni questler aliyorsun boyle boyle toplamda yan gorevlerle beraber 60a yakin quest bulunmakta bazi yan gorevleri ise haritayi kesfettikce bulup yapacaksin anliyacagin oyun cok fazla zaman isteyen bir oyun ben herseyi yapmistim 100 saati cok rahat gecmistir oynama surem eger yeterli seviyede ingilizcen varsa ve rpg turu oyunlardan hoslaniyorsan oyna yoksa bos yere vakit harcama zevk alamazsin hikayedeki butunlugu saglayamazsan
    son tavsiyemde bir yerden biryere giderken world mapteki fast traveli kullanmayi sakin unutma yoksa omrunu yollarda harcarsin

Orijinalden alıntı: drejtc

yahu benim aylarca önce açtığım konuları nerden buluyorsunuz

başka zaman yazan beklersin bi ALLAH ını kulu gelipte yazmaz

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

yahu benim aylarca önce açtığım konuları nerden buluyorsunuz

başka zaman yazan beklersin bi ALLAH ını kulu gelipte yazmaz

benim sucum yok baskasi hortlatmis bende tarih bakamadan cevap verdim

Orijinalden alıntı: Son Spartalı

bildiğim kadarıyla demon's souls'da checkpoint sistemi yok.Can barını doldurmak için ise oradan deve gelene kadar daha önce yaptığın yöntemleri uygula.(Oyunu bitirdim yardımcı olurum sana yardım istersen )

oyunu bitirmişsin ben yeni aldım daha yeni nasip oldu sonra da dark sous alıcam neyse nexus dan çıkmak için sadece o kaleye mi gidebiliyorum başka yer yokmu nexustan sadece orayamı ışınlanılıyoruz başka yer yokmu?
    AMD Ryzen 5 3600 // GALAX RTX 2060 SUPER // MSI B450 TOMAHAWK ANAKART // SEAGATE BARRACUDA 1TB // 700W PSU // TEAM-FORCE 8X2 3000MHZ DUAL KIT CL9 RAM // WD BLACK M2 500 GB SSD // ADATA 500 GB SATA SSD // 2 TB SEAGETE HDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: puppet53

Demon Souls da tekrar enerjinin eski haline gelmesi için Demon Soul lardan birini yani bölüm sonu boss larından birini yenmen gerekiyor o zaman Vucüdun eski formuna kavuşuyor yada "Stone of Ephemeral Eyes" taşını bulup kullanırsanda enerjin eski haline gelir ama anladığım kadarıyla rpg oyunlarına biraz yabancısın Demon Souls hayatımda oynadığım en zor oyunlardan biri oyunda save sistemi yok sadece bossları öldürdüğünüz zaman Nexus açılan bir kılıç çıkar ortaya ve bunla Nexus a ordanda istediğin yere ışınlanırsın ama sana tavziyen eğer diğer taşlara girmeden önce kesinlikle bazı bölümleri bir kaç kez oynayıp biraz level kasman lazım yoksa oyun senin için sadece eziyet olur ayrıca oyunu bitirdim diyen arkadaşın oyunu oynadığından bile şüpheliyim çünkü hiç alakasız şeyler söylemiş sana...

oyunu bitirmişsin ben yeni aldım daha yeni nasip oldu sonra da dark sous alıcam neyse nexus dan çıkmak için sadece o kaleye mi gidebiliyorum başka yer yokmu nexustan sadece orayamı ışınlanılıyoruz başka yer yokmu?
    AMD Ryzen 5 3600 // GALAX RTX 2060 SUPER // MSI B450 TOMAHAWK ANAKART // SEAGATE BARRACUDA 1TB // 700W PSU // TEAM-FORCE 8X2 3000MHZ DUAL KIT CL9 RAM // WD BLACK M2 500 GB SSD // ADATA 500 GB SATA SSD // 2 TB SEAGETE HDD

• Nexus'ta sağda ve solda olan merdivenlerin başında seçebileceğin 4 mekan var , onlardan birini seçip gidebilirsin. Eğer ilk başta gidemezsen ilk bölümde ki yaratığı kes ondan sonra dene kesin girersin.
    WhatsApp Kanalı: Secret Level Up ( Oyun haberleri paylaşımı)https://whatsapp.com/channel/0029VbD7Lhm4tRrl3Tb1A90j
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Nexus'ta sağda ve solda olan merdivenlerin başında seçebileceğin 4 mekan var , onlardan birini seçip gidebilirsin. Eğer ilk başta gidemezsen ilk bölümde ki yaratığı kes ondan sonra dene kesin girersin.

Can barimin yarisi bos mizrakli siyah buyuk sovalyeleri gecemiyo cakiyobiki tane oluyom 1 saattir bastan baslayip duruyom zaten ordaki bi ruha yanlisikla vurdum nexusa her girdigimde bana daliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.