Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
13
Favori
116.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki hangi itemle tekrar insan formuna dönüyorum?
  • niomer1 N kullanıcısına yanıt
    şu an hatırlamıyorum ama envanterindeki itemlere bir göz at açıklamaları yazıyor zaten altında. oyunun en başındaysan daha bulamamışsındır zaten. bir de boss kestikten sonra insan oluyorsun bu arada.
  • halen türünün en iyi oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: niomer1

Peki hangi itemle tekrar insan formuna dönüyorum?

Stone Of Ephemeral Eyes itemi sayesinde. pek kolay bulunacak bir item olmadığından dolayı ben onu kullanmak yerine soul formdayken bi yüzük takınca hp'in %75'e kadar çıkıyordu, onu tercih ediyorum. zaten bossları kesince revive oluyorsun. o yüzden ihtiyaç duymuyorum kullanmaya. hatta envanterimde şu an 11 tane var.
  • Insan formuna gecmenizi simdilik onermem. Zira insan formundayken olunce, o dunyanin tendency degeri 1 puan duser. Tabii dusmesinin/artmasinin olumlu&olumsuz etkileri ve bazi olaylari tetiklemesi soz konusu. Dusecekse, kontrollu bir sekilde dusurun.

Su an insan formundaysaniz, nexus'ta asagi atlayarak olun. Boylece tendency'yi etkilemeden ruh formuna gecersiniz.
    Yuzugu de takarak hp'yi %75 yapin ve o sekilde devam edin.
    Tendency event'lari, ng+'da kurcalarsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Nisan 2016; 20:45:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Insan formuna gecmenizi simdilik onermem. Zira insan formundayken olunce, o dunyanin tendency degeri 1 puan duser. Tabii dusmesinin/artmasinin olumlu&olumsuz etkileri ve bazi olaylari tetiklemesi soz konusu. Dusecekse, kontrollu bir sekilde dusurun.

Su an insan formundaysaniz, nexus'ta asagi atlayarak olun. Boylece tendency'yi etkilemeden ruh formuna gecersiniz.
    Yuzugu de takarak hp'yi %75 yapin ve o sekilde devam edin.
    Tendency event'lari, ng+'da kurcalarsiniz.

başkan yaşıyon mu sen yav
    şu an tamamen senin tavsiyelerin üzerine kurduğum karakterle flamelurkerı ilk denememde aldım 4. dünyanın ilk bossunu yenip biraz ara verdim. 4-2 baya zor diyolar. sen ne düşünüyorsun

• Eyvallah baskan Flamelurker'i melee gecmenin hazzi baskadir.

4-2 biraz degisik ve zor bir ortam. Sabirli oynamak gerekiyor.
    Yine de 5-2 kadar uclarda gezen bir mekan degil. Ne yaptiginizi bilerek ilerlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Nisan 2016; 12:38:28 >
  • Menüde World Tendency bölüme geliyorum sadece bölüm isimleri ve insan figürü var, +/- kaç olduğunu nasıl göreceğim ?
  • niomer1 N kullanıcısına yanıt
    Oradaki archstone ve vucudun rengi, tendency duzeyini gosteriyor.
    Stone kirmiziysa white, kararmissa black world tendency'de demektir. Rengin tonu, hangi duzeyde white&black oldugunu gosteriyor.

Vucudun rengi de, character tendency'yi belirtiyor.

Not: World tendency, oyunu online oynuyorsaniz, server ortalamasindan da etkilenir. Oyunu kapatip actiginizda server'a gore resetlenir, o ana kadar tendency degistirmek icin yaptiklariniz bosa gider.
    Tendency'yle ugrasiyorsaniz ya offline oynayin ya da isiniz bitene kadar oyunu kapatmayin (oyunun menusune donmeyin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Nisan 2016; 8:42:26 >
  • Anladım. Rakamsal bir veri yok, renkler üzerinden anlayabiliyoruz

Teşekkürler...
  • galiba old hero idi.kararkterin seri ise sıkıntılı değil.ölünce oraya gelmek biraz sıkıntılı olabiliyor.nefret ettiğim dünya orasıydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

galiba old hero idi.kararkterin seri ise sıkıntılı değil.ölünce oraya gelmek biraz sıkıntılı olabiliyor.nefret ettiğim dünya orasıydı...

aynen oranın bossu Old Hero. 5-1'in bossunu yenip karakterimi geliştirmeye başladım şimdilik. lava bow'u da aldım, 2-2'den patches'ı da aldım kim tutar beni drgaon long sword +3 ve lava bow ile girecem. şu repaer'lar gözümü korkutuyo yine de
  • geçersin orayı rahat.ilk reaper ları haklı zaten gerisi yok oluyor.oranın son boss u kolay dı.....
  • Bu oyunu hala oynayan varsa bana ulaşabilir mi? Beraber oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash95

Bu oyunu hala oynayan varsa bana ulaşabilir mi? Beraber oynarız.

50 lvl felandım en son. sen kaçsın?

• Hocam benim 90 lvl knight charım var

Edit: oyunu 2 ay önce bitirdim şimdi tekrar başladım new game+ oynuyorum ama birşey fark ettim düşmanlar benim seviyeme göre zorlayıcı olmuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 12 Mayıs 2016; 20:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash95

Hocam benim 90 lvl knight charım var

Edit: oyunu 2 ay önce bitirdim şimdi tekrar başladım new game+ oynuyorum ama birşey fark ettim düşmanlar benim seviyeme göre zorlayıcı olmuşlar

ooo benim yanlış değilsem min 81 lvl olmam lazım senle oynamak için. oda tak diye olunacak olay değil sanki

• 130 level de oyun bitti ama Miralda nın kapısı açılmadı. Emperal Eyes ile 3 kere beden formunda ölüp BWT yapıp öyle NG+ ya başlıyım dedim, amanın! Boletaria nın girişindeki kıytırık elemanlar bile 2 vuruşta öldürdü beni. Neyse onları hallettim sonra bir baktım Miralda nın kapısı açık. Daha ne olduğunu anlayamadan Black Phantomlar öldürdü beni. 2. denemede Poison Cloud la onları da hallettim. Miralda ya gidecektim baktım bu böyle olmayacak, zaten bir kere bitirdim dedim, kapattım oyunu. Şimdi Dark Souls 1 e başladım.
  • Hocam yeni karakter açarız sorun değil iki kişi oyunu hızlıca bitirebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu üstlerde görünce şöyle geçmiş mesajlara bakındım hey gidi hey, efsane oyun. Her ne kadar remastered oyunlara karşı olsam da şunun yapsalar ayıla bayıla alırım.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.