Bildirim
Demon Hunter Rehberi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
-
hocam koskoca yazıyı alıntı yapmışsın ne gereği var alıntı yapmanın zaten 2. mesajı atıyorsun. -
Tamamdır, biraz düzenleme yaptım, tam sürümde iyi olur inşallah. -
Betada sadece 3 lv kasabildim lvl up olunca stat pointler gelmiyor artık sanırım ? Yoksa geliyorduda benmi göremedim. -
Muhtemelen gözünüzden kaçmış hocam, ekranın sol alt tarafındaki chat penceresinde yazar. -
http://cyrilterpent.blogspot.fr/search/label/2%29%20illustrations
Güzel bir DH wallpaper ;) -
Gördüğüm kadarıyla betada en yüksek dpsi Deamon hunterla görmüşler : 740.67
Link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 8 Mayıs 2012; 16:48:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Coolbady
Gördüğüm kadarıyla betada en yüksek dpsi Deamon hunterla görmüşler : 740.67
Link
DH itemlerinin lvli düşüktü o yüzden oldu o eskipatch betada tamamen silah takmayla alakalı -
merhaba internet cafede oynamak mümkünmü bu oyunu bazı müşteriler soruyorda -
Eğer Diablo 3 hesabı olan bir battle net hesabına sahipse kişi oynayabilir.Korsanı hala çıkmadı,çıkmazda -
Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan
•Diablo 3 oyunu dijital versiyon.
•1 ad. Diablo 3 oyunu kayıt şifresi, global (tüm dünyada geçerli) versiyon, ürün anahtarı (cdkey).
•Bu üründe kredi kartı ile ödeme geçerli değildir, sadece havale kabul edilmektedir!
•Ürün kutulu değildir, ürün sadece kayıt şifresinden ibaret olduğundan, kargo ile herhangi birşey teslim edilmeyecektir.
GİBİ KENDİ SİTESİNDE VARMI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 15 Haziran 2012; 20:22:50 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X