Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.817
Cevap
14
Favori
90.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 Haftada hiç tecrübe sahibi olmadan hesabı bu hale getirebildim. Eşya ve Build tavsiyesi önerebilecek var mı? Son 2 gündür farklı farklı build deniyorum sıkılmaya başladım.

    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Shu-2526/hero/52471081

    Edit:16.12 Hellrack çıktıktan sonra Bankada fire skills deal bonus veren itemler ile fire build yaptım. T2 Solo yapabiliyorum

     Demon Hunter Platformu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ooohhh!!! -- 18 Aralık 2014; 10:43:40 >




  • Merhaba Arkadaşlar,

    DH ile pek ilgilenmiyordum fakat Sezon DH açtım ve fena gitmiyor sadede gelirsek, Bu sentry builde bir örnek verebilirmisiniz nasıl olmalı itemdir, eşyadır, skill ve gem ?
    Acizane benim built şöyle.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/moz-2657/hero/51637956
  • moz@ kullanıcısına yanıt
    benim charlardan dh olana(hulk) bakabilirsin çok kullanılan bir sentry türüdür. daha da iyisi lightning olanı, bana güzeli düşmediği için böyle yapmıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmkitty

    benim charlardan dh olana(hulk) bakabilirsin çok kullanılan bir sentry türüdür. daha da iyisi lightning olanı, bana güzeli düşmediği için böyle yapmıştım.

    Teşekkür ederim inceliyorum. Birde şeyi soracağım bu taretler multishut mu atıyor. ?
  • hatret harcayan skillbarında ne varsa atıyor şimdilik.
  • Oyuna nolmuş böyle ya o giysiler nedir.http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ogkasa-2336/hero/37603509

    Ben bu karakterle baya uzun bir süre oynadım adam 2 ay önce başladım diyor paragon 630 olmuş vay anasını
  • Boost çakacak var mi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4`lü de 50 yapıyorum ama hala solo 37 üzeri yapamıyorum,orta halli Wizard ile rahat solo 37 yapıyorum çözemedim.Uygun harita ve yoğun mob elit denk gelmemesi de cabası.
    2.1.2 için dh`ye alışmak istiyorsanız lighting dh oynayan hem gemleri yükseltmek için en ideal karakter.
    50 üzeri g.riftlere lighting dh katılabilirim : )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starrk35 -- 16 Eylül 2018; 23:17:7 >
  • BEYLER BUGUN GÜNCELEME GELDİ GELEN GÜNCELEME İLE SENTRY GALİBA MULTİSHOT CLUSTER FELAN sıkmıyor galiba çözümünü bulan varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murt82

    BEYLER BUGUN GÜNCELEME GELDİ GELEN GÜNCELEME İLE SENTRY GALİBA MULTİSHOT CLUSTER FELAN sıkmıyor galiba çözümünü bulan varmı

    sen sıktıkça sıkıyor

    Artık Sentry koyup bekleme devri bitti
  • Desenize bizim build yalan oldu. Tam da yeni yeni alışıyordum :(
  • cozum basit.Artik sentry koyup ole durma yok. Kindershot olmazsa olmaz smoke ss olmazsa olmaz artik tasker and theo devride bitti atckspeed in bir anlami yok.size yeni build ve gearimin profilini yolluyorm.Acikcasi benim daha cok hosuma gitti bu is kur sentry bekle isini begenmiodum dmg olayi tekrar onemli oldu.Bi goz atin profilime..

    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Snicker-2347/hero/47523753
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snicker

    cozum basit.Artik sentry koyup ole durma yok. Kindershot olmazsa olmaz smoke ss olmazsa olmaz artik tasker and theo devride bitti atckspeed in bir anlami yok.size yeni build ve gearimin profilini yolluyorm.Acikcasi benim daha cok hosuma gitti bu is kur sentry bekle isini begenmiodum dmg olayi tekrar onemli oldu.Bi goz atin profilime..

    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Snicker-2347/hero/47523753

    Yüksek gr de zaten sentry koyup duramıyorduk ki wolfu takip etcen markı atcan crus meşgulse ilerden mob çekcen, bolas kullanıyorsan hatred doldurup ele arrow bascan... Kridershot demek istedin sanırım, olmazsada şuan için olur. 49 gr yi 2dh + 1 smk wd rahat bi şekilde yaptık dün akşam. hatredi bolasla doldurursun ele arrow basarsın gayette olur. Tasker denenebilir, chakram build yaptım tasker hala iş görür haldeydi. Denemeler yapmadan teorisel fikirlerle silip atmayın herşeyi bence.




  • 2.1.2 ile yeniden doğmuş gibi oldum. RORG yüzüğünü çıkarıp, Natalya, Marauder ve Blackthorne Setini dizin yeter
    bknz:
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Shu-2526/hero/52471081
  • Sıkıntı atış yapmakta değil hatred yetiştirmek,zira 48+ griftte en çok çalışanlar dhler neredeyse,hatred harcamalarını kısıp,cindercoat veya helm ile fire veyahut cold build yapılabilir ama bi yerden sonra sıkıyor hatred meselesi.sentry hem charge olacak hem hatred harcayarak.Blizzard resmen dhleri tökezletmiş,solo atmanın imkanı yok gibi,daha güçsüz olmuşlar gibi,yeni itemlerde çöp çıkıyor,hiç değilse ilk atıştan sonra otomatik 3-5 atış yapsaydı böyle cidden çok saçma olmuş,atak kesiliyor sürekli damage istersen 1 milyar olsun hoş orta halli itemlerle 370 milyonu rahat gördüm ama dh ile oynamak gözümde büyüdü bounty ve riftte gold gemi ve belt ile oynanır onun dışında dh oynamak zevkli değil ve hayatta kalmak zor.


    Resmen tek silaha indirgenmiş durumda oyun Kridershot dışındakiler yüksek damage bulunuyor ama hatred dolduran başka silah yok,reg.skiller de atışı kesiyor,quiver var chakram ile ama 2-3 sentry için hatred harcayıp atış yapmak daha masraflı ve faydalı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymatloshan -- 15 Ocak 2015; 18:14:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: haymatloshan

    Sıkıntı atış yapmakta değil hatred yetiştirmek,zira 48+ griftte en çok çalışanlar dhler neredeyse,hatred harcamalarını kısıp,cindercoat veya helm ile fire veyahut cold build yapılabilir ama bi yerden sonra sıkıyor hatred meselesi.sentry hem charge olacak hem hatred harcayarak.Blizzard resmen dhleri tökezletmiş,solo atmanın imkanı yok gibi,daha güçsüz olmuşlar gibi,yeni itemlerde çöp çıkıyor,hiç değilse ilk atıştan sonra otomatik 3-5 atış yapsaydı böyle cidden çok saçma olmuş,atak kesiliyor sürekli damage istersen 1 milyar olsun hoş orta halli itemlerle 370 milyonu rahat gördüm ama dh ile oynamak gözümde büyüdü bounty ve riftte gold gemi ve belt ile oynanır onun dışında dh oynamak zevkli değil ve hayatta kalmak zor.


    Resmen tek silaha indirgenmiş durumda oyun Kridershot dışındakiler yüksek damage bulunuyor ama hatred dolduran başka silah yok,reg.skiller de atışı kesiyor,quiver var chakram ile ama 2-3 sentry için hatred harcayıp atış yapmak daha masraflı ve faydalı değil.

    Iste bu yuzden kridershot lazim.ama trk silahi indirgenmesi kotu olmus.dun birde cold build gordum adam eldiveni cold veren ile.degistirmis.adini hatirlayamadim simdi.gayet basariliydi ama sanirim sadece rift icin.gridde fire build ve krider olmazsa olmaz cunku hatred doldurup saldirmak iskence.bu arada bisi dikkat ettim diger tum charlar icinde en fazla dmg isi tam anlamiyla dh ye devredilmis.dh siz grift yapmaya calisan yok.wd bile yavan kaliyor dh nin dmg i yaninda bu guzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DH ile bounty ve rift yapmak zevkli hale gelmiş grift için el mahkum Kridershot silahına zira ateş çok kesilir bi anlamı da kalmaz grift yapmanın.

    Hiç değilse 2-3 silahı giysilerle konbine edip hatred doldurabilecek hale getirselerdi, fire için farklı item,cold için farklı item kasmak gerecek, hatred cost düşürmek mi cd mi kasmak,tamamen mantıksız karma karışık bi hal aldı,dünden beri cold build için 40-50 tane act 3 ve 4 bounty yaptım ama itemler bildiğin çöp koca kutulardan 3-4 tane çıktı helm ve elimdekiler daha iyiydi,fire için ise Cindercoat'ı bulmak mesele buldun sentry damage gelmesi mesele. hangisini kullanacaksın multishot dmg itemler mi biriktireceksin cluster arrow itemler mi biriktireceksin,elemental arrow itemler mi biriktireceksin, bunlara harcama mı yapacaksın ki zaten gelmesi için milyon milyon harcıyorsun yetişmiyor.

    DH oynamak çok zorlaştırılmış,güya balance patch,DH'ye dmg verdik sussunlar oynasınlar demişler,salt dmg yükseltmesi bi anlam ifade etmiyor maalesef Monk neredeyse tek tuş oyun oynuyor şu durumda,elite kadar kasmadan gelirsin solo yaparken,ama dh ile solo atmak 4 bilinmeyenli denklemle cebelleşmek gibi olmuş.




  • Cindercoat + reaper's wraps + %30 resource cost reduction + multishot - arsenal = no hatred problem.

    150 maximum hatred var bitene kadar 21 multishot spamlayabiliyorum. t6 riftte zaten en ufak sorun olmuyor elitler 2 atışta yerde. multishot denemeyen varsa denesin. Zaten 25 hatred cost yukardaki formülle 10 hatred falan oluyor. Önemli olan 2h crossbow kullanmak ve attack speed arttırmamak. Attack speed yerine dmg cc ve chd kasın. 1.50 aps var bende şu an. 42 grifti çok rahat yaptım solo demon hunterda 250. falanım. Bugün 44 45 denerim. Yani dh bayağı iyi oldu bu patch ile.

    http://eu.battle.net/d3/en/profile/MetalFrog-2109/hero/49766181




  • build isteyenler içinhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/SHADOW-25847/hero/46438883


    silah için ramaldni harcadım ama güzel oldu
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.