Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi yayı tercih ediyorsunuz? Bow, cross bow, h.crossbow??
  • @macgdestor
    Dps düşük olmasa en azından 980-990 olsa 220dex ve soket ile iş yapabilirdi yine, ama dps yetmiyor malesef... Umarım aynı fiyata ya da 1m yakın okutursun sokete %70 crit takarak...
  •  Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

Arkadaşlar char'ın son hali budur. Fakat beklediğim damage'i hala elde edebilmiş değilim.

Siz olsaydınız üzerine ne eklerdiniz?

Yorumlarınızı bekliyorum...

• Barbarımla act2'de ilerleyemez oldum son yamadan sonra 1200 resist 35k hp ile dh'den farkım kalmadı 5sn içinde elitelere yatıyorum o yüzden bari dps olsun dh ye geçeyim dedim.1600dex var zaten karakter üzerinde 2000'lere çekip biraz da resist ekleyeyim. Bir kaç gün gold farmlayıp iki adet 1h silah mı alsam atack speedi yüksek critical için soketli 900dps civarı olsalar yeter mi sizce hiç gold kalmadı barb sağolsun en çok para harcanan karakter olsa gerek.
  • life on hit infernoda yüzde 80 azalıyormuş yani life on hitiniz 1000 ise ancak 200 can kazanıyorsunuz vuruş başına loh için item alacaklar dikkat.
  • inferno act 1 deyim tamir masrafları ve zorluğu act 2 yi oynayamıyorum. bu oyunda milyonlar eden güzel itemler nasıl düşüyor ? 1 haftadır act 1 de para biriktiyorum ama bir tane bile güzel item düşmedi magic find +180 olmasına rağmen acaba ben mi yanlış oynuyorum???*
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksenin1

Barbarımla act2'de ilerleyemez oldum son yamadan sonra 1200 resist 35k hp ile dh'den farkım kalmadı 5sn içinde elitelere yatıyorum o yüzden bari dps olsun dh ye geçeyim dedim.1600dex var zaten karakter üzerinde 2000'lere çekip biraz da resist ekleyeyim. Bir kaç gün gold farmlayıp iki adet 1h silah mı alsam atack speedi yüksek critical için soketli 900dps civarı olsalar yeter mi sizce hiç gold kalmadı barb sağolsun en çok para harcanan karakter olsa gerek.

Dh 100k dps yaptım ama iş yok act2 de ilerlenmiyor...barbara geçtim bu seferde yine Act2 de takıldım çözemedim geçemedimde bir türlü...barbarda 1000 resist var armor 9k sanki ama gel görki can su gibi eriyip gidiyor. normal yaratıklarda gayet iyiyim ama elit işin içine girince tökezliyoruz nasıl iştir bu anlamıyorum. Act1 e mahkum olmuş gibiyiz resmen

• quote:

life on hit infernoda yüzde 80 azalıyormuş yani life on hitiniz 1000 ise ancak 200 can kazanıyorsunuz vuruş başına loh için item alacaklar dikkat.

Benim bildiğim bahsettiğin konu "% damage dealt converted to life" için geçerli, %80 oranında azalması da inferno için geçerli.
    Loh için geçerli değil; bir azalma olduğunu görmedim, okumadım. Kaynak verebilir misin?

Bu durumu zamanındaki patch sonrasında okuyup hissettikten sonra eski 2.80 damage dealt xbow'umu satıp yerine 670 Loh veren bow almıştım... (pek aynı zamanda olmadı alım ve satım, neyse fazla detaya gerek yok.)
  • BATTLEWITCH#2861

arkadslar benıde yanlıs bırakmayın oyunda lutfen :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer_8888

inferno act 1 deyim tamir masrafları ve zorluğu act 2 yi oynayamıyorum. bu oyunda milyonlar eden güzel itemler nasıl düşüyor ? 1 haftadır act 1 de para biriktiyorum ama bir tane bile güzel item düşmedi magic find +180 olmasına rağmen acaba ben mi yanlış oynuyorum???*

Al benden de o kadar. Inferno oynanmasın diye yapmışlar... Yapmamışlar da Real Auction House kullanılsın diyorlar herhalde. Yada insanlar artık sadece RAH'da satıyorlar güzel şeyleri. ... Karşıyım gerçek para ile oyun içi item almaya :( Ama adam da hangi akla hizmet bir tane bow için Bid 15M, Buyout 99M yazıyor anlamıyorum. 15M nasıl kazanılır ki? Ben 3 saatlik oyun sonunda Nephalem Valor max iken 100K kazandım diye sevindirik oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

life on hit infernoda yüzde 80 azalıyormuş yani life on hitiniz 1000 ise ancak 200 can kazanıyorsunuz vuruş başına loh için item alacaklar dikkat.

Benim bildiğim bahsettiğin konu "% damage dealt converted to life" için geçerli, %80 oranında azalması da inferno için geçerli.
    Loh için geçerli değil; bir azalma olduğunu görmedim, okumadım. Kaynak verebilir misin?

Bu durumu zamanındaki patch sonrasında okuyup hissettikten sonra eski 2.80 damage dealt xbow'umu satıp yerine 670 Loh veren bow almıştım... (pek aynı zamanda olmadı alım ve satım, neyse fazla detaya gerek yok.)

http://eu.battle.net/d3/en/game/guide/gameplay/game-difficulty#life-steal

The effectiveness of the Life Steal affix – which restores your Life by a percentage of the damage you deal – is reduced in advanced difficulties, as shown:

Normal: 100%
    Nightmare: 70%
    Hell: 40%
    Inferno: 20%

Hatalarının farkına varmış olsalar gerek düzeltme yapmışlar yazıda sadece converted to life etkileniyormuş niye "ctl" değil de loh itemlerin daha çok para ettiğini anladık bu sayede Yazının eski hali:

The effectiveness of life steal skills, equipment, and gems – those that heal you on hit or kill, NOT health globe or life regeneration bonuses – is reduced in advanced difficulties, as shown:

Normal: 100%
    Nightmare: 70%
    Hell: 40%
    Inferno: 20%
    For example, if you have a weapon that provides you with 100 Life each time you hit a monster, it will be reduced to 70 Life in Nightmare difficulty.

• Anlamadığım bir olay oldu az önce:

Auction H.'da bir item vardı satılık, bitmesine 3 saat civarı var. 1 saat önce baktığımda 3500 civarı current bid vardı. Sonra baktım 1.5M bid var. Şimdi başka bid veren çıkmazsa ne olacak? Adam 1 önceki 3.5k fiyata cihazı almış mı olacak? Bana gelen para da 3500-%15 mi olacak? Eğer öyleyse "Vay çakaaaal" demek istiyorum. Ama bir yandan da dolandırılmış hissediyorum
  • Kolay gele arkadaslar forumda son 4-5 sayfayı takip ettim kimi resist lazım derken kimi ne alaka biz hunter iz yuksek dps le işi bitirmemiz gerekir diyor hangisi okursam okuyayım ikisinde de doğru şeyler görüyorum yalniz dps i inanılmaz düşürerek res hp hp reg gibi şeylere yüklenmek gerçekten çok mantıklı degil 10 k dps e indikten sonra monk barbar acın daha iyi diyenlere katılıyorum gel gelelim saf 200 k dps bile olsa bi anlık hatada pat diye iniyoruz karambole bi elite yakalandıgımızda vur kaç yaparken yan moblar takılabilyoruz iş zorlaşabiliyor bir miktar dayanıklılık da iyi olur gibime geliyor loh olması hp reg olması gerekirse birazda resist sart loh nasıl işimize yarayacak tek yemedigimiz durumlarda tek yiyecek haldeyken boşuna loh hp reg kasmanın luzumu yok gibi eger bunlar olacaksa mutlaka biraz daha resist lazım sanırım evli biri olarak asırı zaman harcayamıyorum oyuna bu yüzdende mali durum kötü bende act 1i geze geze giderken act 2 de zorlanan 3 te anında mefta olanlardanım 120 k dps ss ile tabiki bu arada base critik 25 2 hand crossbow kullanıyorum 170 - 200 arası resist 28 k hp healt bonuslar işe yaramayacak kadar düşük bu halde act 2 de rahat ilerleyebilmenin formulu varmı yoksa biraz res hp reg loh destegi sağlasammı yada daha farklı aklınıza gelen şeyler varsa görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

Anlamadığım bir olay oldu az önce:

Auction H.'da bir item vardı satılık, bitmesine 3 saat civarı var. 1 saat önce baktığımda 3500 civarı current bid vardı. Sonra baktım 1.5M bid var. Şimdi başka bid veren çıkmazsa ne olacak? Adam 1 önceki 3.5k fiyata cihazı almış mı olacak? Bana gelen para da 3500-%15 mi olacak? Eğer öyleyse "Vay çakaaaal" demek istiyorum. Ama bir yandan da dolandırılmış hissediyorum

Eğer öyleyse 100 milyonum olsun her buyoutsuz itemi en ucuz fiyattan kapayım zenginken daha zengin olayım mantıklı mı bu :) Ya birisi seni geçecek manyak bir para vererek ya da ilk bid fiyatına itemi kapacaksın.Bid'i yüksek tutmaktan başka yol yok satıyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 17 Temmuz 2012; 19:19:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingeva

Kolay gele arkadaslar forumda son 4-5 sayfayı takip ettim kimi resist lazım derken kimi ne alaka biz hunter iz yuksek dps le işi bitirmemiz gerekir diyor hangisi okursam okuyayım ikisinde de doğru şeyler görüyorum
    yalniz dps i inanılmaz düşürerek res hp hp reg gibi şeylere yüklenmek gerçekten çok mantıklı degil
    10 k dps e indikten sonra monk barbar acın daha iyi diyenlere katılıyorum gel gelelim saf 200 k dps bile olsa bi anlık hatada pat diye iniyoruz karambole bi elite yakalandıgımızda vur kaç yaparken yan moblar takılabilyoruz iş zorlaşabiliyor bir miktar dayanıklılık da iyi olur gibime geliyor
    loh olması hp reg olması gerekirse birazda resist sart loh nasıl işimize yarayacak tek yemedigimiz durumlarda tek yiyecek haldeyken boşuna loh hp reg kasmanın luzumu yok gibi eger bunlar olacaksa mutlaka biraz daha resist lazım sanırım
    evli biri olarak asırı zaman harcayamıyorum oyuna bu yüzdende mali durum kötü bende act 1i geze geze giderken act 2 de zorlanan 3 te anında mefta olanlardanım 120 k dps ss ile tabiki bu arada base critik 25 2 hand crossbow kullanıyorum 170 - 200 arası resist 28 k hp healt bonuslar işe yaramayacak kadar düşük bu halde act 2 de rahat ilerleyebilmenin formulu varmı yoksa biraz res hp reg loh destegi sağlasammı yada daha farklı aklınıza gelen şeyler varsa görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Resist ve Loh lazım; ancak bunun için dps'i kesinlikle 40k aşasına çekmemek gerekiyor aynı anda...

Bende şu an 450all res, 55k dps (ki %32crit chance ve %220 crit damage var.), silahımda +780 Loh var, life regen (400 ki çok az şu anda buradan sıkıntı yaşıyorum.) HP: 28k.
    Natalya's full set var bende hadi neyse bu çok ekstra ama üstte yazdıklarımla act-3 solo mümkün diyorum.

Res ve Loh neden önemli: 1 darbede yatmazsınız; 2-3 darbede yatarsınız res 450+ olursa; 1 darbe aldınız life regen varsa 2-3 saniyede 1-2 smoke ile HP yine fullersiniz. Ya da smoke açıp vurun, Loh alın ama size sürekli atak yapmakta olan bir elite varsa sadece Loh süper etkili olmuyor yanına life regen lazım.

200k dps ama 100+res olup yanına Loh olmadan en fazla 3-5 vurup 1 kere yatılır. Böylece elite'lerde bu kadar çok yatılırsa düşecek item'ların değerinden daha fazla repair parası verilir act-2 ve sonrasında; dolayısıyla act-1'e mahkum kalınır.

Bunlar gözlemlerim ve uyguladıklarım; doğru olduğunu gözümle görüp yaşadığım için kesin ve net yazabiliyorum.

Ayrıca Sharpshooter ile 100k çok değerli değil; benim de öyle şu anda ama crit chance %30+ ise 2-3 vuruşun 1'i kesin crit zaten act-2'de 15 saniyede elite kesebilen; act-3'te bazı çok güçlü elite'lerde yatsam bile 1-2 defa çok rahat oynayabilen biri olarak res-loh-life regen DH dahil tüm class'lar için gereklidir diyorum.
    DH için +400k dps olur o zaman res +100 olur işte o zaman bilemeyeceğim; çünkü bunu yapmadım; Athene'i elite'leri sıralarken görüp izlemek lazım.

• Senin disc reg olayınada kafam yattı ben şöyle düşündüm yüksek dps varken cok sayıda smoke basabilirsen asırı bir hp reg yada loh e ihtiyaç bile kalmaz zaten yüksek hasar verirken alacagın hasarlardan yeteri sayıda smoke oldugundan rahat kaçabilirsen elitin işi biter sanırım ben de aranılan iyi ozellikleri olmamasına ragmen nataylanin 2 parcası var alabilecek para olursa 2 parca daha alıp denemeye çalışıcam olmadı bi şekilde res hp reg loh düzeylerini arttırıcam. Bu arada artık benim şansszılıgımmı bilmiyorum ama act 2 de de çok sayıda elit kestim ama düzgün birşey düşüremedim pek act 1 ile 2 arasında cok bi fark hissetmedim suana kadar sizin izleniminiz nedir bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingeva

Senin disc reg olayınada kafam yattı ben şöyle düşündüm yüksek dps varken cok sayıda smoke basabilirsen asırı bir hp reg yada loh e ihtiyaç bile kalmaz zaten yüksek hasar verirken alacagın hasarlardan yeteri sayıda smoke oldugundan rahat kaçabilirsen elitin işi biter sanırım ben de aranılan iyi ozellikleri olmamasına ragmen nataylanin 2 parcası var alabilecek para olursa 2 parca daha alıp denemeye çalışıcam olmadı bi şekilde res hp reg loh düzeylerini arttırıcam. Bu arada artık benim şansszılıgımmı bilmiyorum ama act 2 de de çok sayıda elit kestim ama düzgün birşey düşüremedim pek act 1 ile 2 arasında cok bi fark hissetmedim suana kadar sizin izleniminiz nedir bu konuda

Act-1 droplar çok kötü; Act-2 ise genelde kötü ama 1 stormshield düşürdüğüm için ve geçen hafta sonu da 1 legendary dandik de olsa bul-dugo's wedding ring (tam yazamamışımdır adını) düşürdüğüm için nispeten daha iyi; ancak Act-3'te bile rezalet şeyler düşüyor; bazen elite'lerden 1 rare bile düşmüyor (NV5 öncesi 3'e kadar bile, ki son vuruş öncesi değiştirmeye çalışırım hep %300MF set ile)
    Yanıma Templar'ı alıyorum; kerataya verdim 700 dps ve loh-crit'li 1 kılıç yanına %20 block chance kalkan(yerden düşenler) dayanıyor az da olsa elite'leri benden 2-3 saniye uzak tutması bile yarıyor; Act-3'te Tyrael faktörü de güzel tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 17 Temmuz 2012; 21:47:00 >

• Inferno act1'e yeni geçtim, 80k dps var ama 15k hp var. Bildiğiniz tek yiyorum. Çok glass cannon. Dikaktli oynamak gerekiyor
  • bu ne kadar eder acaba arkadslar işe yarar bir seye benziyor :))

Demon Hunter Platformu

BATTLEWITCH#2861

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 18 Temmuz 2012; 23:07:25 >
  • Şanslısın 17,5 m'den başlıyor, alan olursa yaşadın, rmah bile deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.