|
İnsanların %90-95 inin Low iq olduğunu düşünüyorum bu angutlar neden yönetime karışıp kandırılıp benim geleceğimin içine ediyor bu Low iq insanlar sırf destek verdikleri için üst makamlara yerleşip bütün dünyaya zarar veriyor. üremek dışında birşey bilmeyen ilkel bir insan ile en iyi üniversitelerde okumuş her zımbırtıda hep derece yapan ilklerden olan gelişmiş bir insan nasıl aynı oy oranına sahip celal şengörün çok güzel bir lafı var maymuna git kuantum anlat muzum nerede der şuan ki dünya yönetim şeklide buna benziyor yarın sakız adasına gidelim 100 tane anadan yeni doğma bebeklerle bir ülke kuralım bu bebekleri gözünü açar açmaz kutsallarla ahlak din milliyetçilik vs fikirleriyle büyütelim ama bunlar hayatlarını orada efendilerine altın madeni çıkararak geçirsinler o altın madenini efendileri dış ülkelere satıp o paralarla kendine harem kursun ipek kıyafetlerle son model ferrarilerle gezsin kendi ve ailesiyle halkada inip allah kitap vatan millet sakarya propagandası yapsın yöneticiden memnun musunuz anketi yapılsın %95 i evet memnunuz biz birer köleyiz efendimiz sayesinde akşam yaprak yiyebiliyoruz der 100 kişiden 2-3 ü çıkar ulan andavallar bu topraklardan hepimizi zengin edecek o efendinin hayatını yaşatabilecek altın çıkıyor o 1 kişi biz 99 kişiyiz onu indirip bu kaynakları paylaşalım desin bunu diyen kişi terörist ilan edilip idam edilir kalan halkta sevinç naraları atar vatan kurtarıldı der. böyle bir saçmalık olabilir mi yukarıdaki hikaye pek demokrasi olmadı başka adaylar olmadığı içinde öyle kurgulamaya üşendim o durumda şov yapan kimse milletin değer olarak gördüğü şeyleri kutsallaştıran kimse o kazanır demokrasi yi saçmalık olarak görüyorum bence daha modern ve akılcı bir yönteme geçmeliyiz iq testini geçemeyenler mümkünse muzunu yiyip işlerini yapsın yönetime karışmasın doğanın kanununa aykırı zaten anasını satayım gidin bi aslana diyin ki avladığın avı ceylanla paylaşmalısın kim silkeler ceylanı ceylan otunu yesin aslanın onu avlamasını beklesin demiş sokrates sizce haklı mı siz ne düşünüyorsunuz ben bilemedim kafam karıştı |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler