Şimdi Ara

Demokrasinin saçmalık olduğunu her insanın eşit olmadığını düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanların %90-95 inin Low iq olduğunu düşünüyorum bu angutlar neden yönetime karışıp kandırılıp benim geleceğimin içine ediyor bu Low iq insanlar sırf destek verdikleri için üst makamlara yerleşip bütün dünyaya zarar veriyor.

üremek dışında birşey bilmeyen ilkel bir insan ile en iyi üniversitelerde okumuş her zımbırtıda hep derece yapan ilklerden olan gelişmiş bir insan nasıl aynı oy oranına sahip

celal şengörün çok güzel bir lafı var maymuna git kuantum anlat muzum nerede der şuan ki dünya yönetim şeklide buna benziyor

yarın sakız adasına gidelim 100 tane anadan yeni doğma bebeklerle bir ülke kuralım bu bebekleri gözünü açar açmaz kutsallarla ahlak din milliyetçilik vs fikirleriyle büyütelim ama bunlar hayatlarını orada efendilerine altın madeni çıkararak geçirsinler o altın madenini efendileri dış ülkelere satıp o paralarla kendine harem kursun ipek kıyafetlerle son model ferrarilerle gezsin kendi ve ailesiyle halkada inip allah kitap vatan millet sakarya propagandası yapsın yöneticiden memnun musunuz anketi yapılsın %95 i evet memnunuz biz birer köleyiz efendimiz sayesinde akşam yaprak yiyebiliyoruz der 100 kişiden 2-3 ü çıkar ulan andavallar bu topraklardan hepimizi zengin edecek o efendinin hayatını yaşatabilecek altın çıkıyor o 1 kişi biz 99 kişiyiz onu indirip bu kaynakları paylaşalım desin bunu diyen kişi terörist ilan edilip idam edilir kalan halkta sevinç naraları atar vatan kurtarıldı der.

böyle bir saçmalık olabilir mi yukarıdaki hikaye pek demokrasi olmadı başka adaylar olmadığı içinde öyle kurgulamaya üşendim o durumda şov yapan kimse milletin değer olarak gördüğü şeyleri kutsallaştıran kimse o kazanır

demokrasi yi saçmalık olarak görüyorum bence daha modern ve akılcı bir yönteme geçmeliyiz iq testini geçemeyenler mümkünse muzunu yiyip işlerini yapsın yönetime karışmasın doğanın kanununa aykırı zaten anasını satayım gidin bi aslana diyin ki avladığın avı ceylanla paylaşmalısın kim silkeler ceylanı ceylan otunu yesin aslanın onu avlamasını beklesin

demiş sokrates sizce haklı mı siz ne düşünüyorsunuz ben bilemedim kafam karıştı

• Ülkede demokrasi varmı?

• bu celal sengör, ilber ortaylı falan izleyip elitizm kasanlar da baydı. habsburg hanedanı da elitti. şimdi bizi kuzenlerini fikfiklemekten genetik hatalı doğmuş insanlar mı yöneticek ? çünkü onlar elit ve aristokrat. aynısını kürtler yapınca rerörö diyorsunuz ama elitler yapınca mı üstün oluyor şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 12 Ocak 2024; 1:54:10 >
  • lithran kullanıcısına yanıt

evet var ülkende seçim yapılarak başkan seçiliyor

• tek bir aile yönetsin demiyorum ki seçimi yapan insanlar bir iq testine tabi tutulsun mesela iq testine bile gerek yok tyt türkce paragraf 30 soru sorun 25 altı yapan zahmet olmazsa yönetime katılamasın işini yapsın yeteneği ne ise

12 yıl eğitim görmüş 2000 li yıllarda bilgi içinde doğmuş insanların tyt türkce ortalaması 19 bu adamlar ne algılayabiliyorda oy kullanıyor

bak bir insan ayt matematik fizik biyoloji kimya çözemez anlarım çalışmamıştır çünkü bazı şeyler saf bilgidir o bilgi olmadan çözemezsin ama tyt türkce tam bir iq testidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TavukMemesi -- 12 Ocak 2024; 2:3:19 >
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt

demokrasiyi ve eşitliği yanlış anlıyorsunuz. sen önce gücler ayrılığını, hukuku, insan haklarını yani demokrasinin temel ilkelerini savun zaten iq mq önemsiz kalır. yukarı da yazdığın gibi seçim var diye demokrasi olmuş olmuyor

o çok sevdiğiniz elitler yüzünden WW1 ve WW2 ve öncesi savaşlarda milyonlarca insan öldü, o insanlar cephede carpısırken, o elitler kendi aralarında parti yapıyordu bakın bugun sizi nasıl yendik diye :d

ayrıca insanların %90ı low iq ise buna sende dahilsin, bende.

ilkokul mezunu olup milyonlarca para kazanıp milyonlarca vergi veren insanlar var. şimdi bu insanlar tyt yapamıyor diye mi oy veremicek ? senden daha faydalı ülkeye teknik olarak. oy veremeyip yönetimde söz sahibi olmayacaksa neden vergi veriyor? insanlar sosyal medyada bi fikir görup aa iyiymiş diyip arkasına takılıp gidiyor elitizm melitizm, ama düşünen sorgulayan yok. her şey siyah beyaz olmaya başladı sosyal medya yüzünden. sadece taraf seçiyor artık millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 12 Ocak 2024; 2:19:55 >

• o sövdüğün düşük zekalılarından birisi olmasaydın demokrasi barındırmayan hiçbir sistemin sürdürülebilir olmadığını bilridin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanların kötü olması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

o sövdüğün düşük zekalılarından birisi olmasaydın demokrasi barındırmayan hiçbir sistemin sürdürülebilir olmadığını bilridin

nie doğada demokrasi mi var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

demokrasiyi ve eşitliği yanlış anlıyorsunuz. sen önce gücler ayrılığını, hukuku, insan haklarını yani demokrasinin temel ilkelerini savun zaten iq mq önemsiz kalır. yukarı da yazdığın gibi seçim var diye demokrasi olmuş olmuyor

o çok sevdiğiniz elitler yüzünden WW1 ve WW2 ve öncesi savaşlarda milyonlarca insan öldü, o insanlar cephede carpısırken, o elitler kendi aralarında parti yapıyordu bakın bugun sizi nasıl yendik diye :d

ayrıca insanların %90ı low iq ise buna sende dahilsin, bende.

ilkokul mezunu olup milyonlarca para kazanıp milyonlarca vergi veren insanlar var. şimdi bu insanlar tyt yapamıyor diye mi oy veremicek ? senden daha faydalı ülkeye teknik olarak. oy veremeyip yönetimde söz sahibi olmayacaksa neden vergi veriyor? insanlar sosyal medyada bi fikir görup aa iyiymiş diyip arkasına takılıp gidiyor elitizm melitizm, ama düşünen sorgulayan yok. her şey siyah beyaz olmaya başladı sosyal medya yüzünden. sadece taraf seçiyor artık millet

nie o %90 lık low iq ya dahil olduk şimdi
    O insanlar şuan benden değerli zaten bende bunu savunuyorum adam 500 işci çalıştıran teknoloji geliştiren milyonlar kazanan biri olarak basit bir universite öğrencisinden tabiki daha değerli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

para kazanmak için iq gerekmiyor. cahil bi öküz olup ticaret ile tonlarca para kazanabilirsin. teknoloji falan ne alaka. seni o %90dan ayıran özelliğin ne ki o %90 dilime girmiyorsun? teorik olarak o dilime girme ihtimalin girmeme ihtimalinden daha yüksek.

ayrıca iq baya yalan bi kavram. newton çok zekiydi ama bi yandan da incilde tanrı tarafından yazılmış gizli okultik mesajlar olduğuna inanıyordu. bunu şimdi sana başka biri dese aaa bak %90 low iq dersin.

birinin bir konuda çok zeki olması onun diğer konularda son sözü söyleme hakkı olmasını gerektirmiyor. yoksa bazı çok zeki insanlara göre sen alt sınıftın bundan 100 yıl önce, çöl maymunundan halliceydin. şimdi bunu mu kabul edicez bu insanlar sözde zeki ve elit diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 12 Ocak 2024; 2:50:28 >

doğada tecavüz de var çocuk öldürmek de

bu yüzden hayvanlardan ayırıyoruz ya kendimizi hani

• Demokrasi denilen şey 100 cahilin 99 profesörü yenmesidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.