Şimdi Ara

demokrasi bitmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bana göre demokrasi bitmiştir, bu saatten sonra terör konusunda seçimle gelecek hiçbir hükümet birşey yapamayacaktır.
    Eskiden terör dağdaydı şimdi şehirlerde ve büyük bir destekçisi var arkaların da.Ben öğretmenim kpss için dershaneye gidiyorum sınıfta açık açık pkk destekçileri var.Yarın bir gün Allah korusun bunlar öğretmen filan olursa düşünemiyorum çocukların halini o çocukları ne şekilde dolduracaklar ne şekilde bize düşman edecekler.Böyleleri çok fazla bu ülkenin ekmeğini yiyip güzelliklerinden yararlanıp ülkenin kuyusunu kazmaya çalışıyorlar.Bizde hala kardeşlik diye kendimizi avutuyoruz, yok kardeşlik filan aptal olmayın yüzünüze gülüp arkanızdan neler konuşuyorlar allah bilir, böyle insanlar işte.
    Artık demokrasinin çözeceği çözüm kalmamıştır,bir demir yumruk gelip ülkeyi komple kürtlerden temizlemesi gerekir yoksa ne terör biter ne de başka birşey.Olan sadece doğuya değil batıya da olacak.
    Ek olarak birde suriyeliler geldi, ülkemizin her yerlerine yerleştiler onlarda kürtler gibi bakteri gibi ürüyorlar.Ülke artık Türklerin ülkesi olmaktan çıkmak üzere ama kimsenin umrunda değil gibi......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmayan bir demokrasi nasıl bitiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.