Şimdi Ara

Demogoji İçin Demog Gerekli(ymiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • C2'de aptal herifin teki gelip bayağı uzun bir tartışma yapmıştı benimle. Ben felsefe yapmak için felsefe bilmeye gerek yok tarzı bir şey yazmıştım bio'ya. Ki bu doğru, felsefe yapmak için felsefe bilmeye gerek yoktur. Felsefe bilgisi olmayıp felsefi konuşmalar yapan birine rastlamışsınızdır. Her neyse konumuz bu değil. Adama demogoji yaptığını söyledim. Bana dediği şey şu "Demogoji için demog yani topluluk gereklidir. Anlamını bilmediğin kelimeyi kullanıyorsun." Yazdığı diğer şeylere cevap verdiğim ve odaklandığım için cevap verememiştim ona sonra da engelledi zaten yıkık. Saçma sapan bilmediğim kavramlar kullanarak "Daha bunu bilmiyorsun sen mi filozofsun." demeye getirdi. Böyle yıkıklara bitiyorum. Ha filozof değilim, bi ara kendimi öyle görüyordum o ayrı konu. Adam daha demogojinin ne olduğunu bilmiyor. Demogoji yapmak için topluluk olması şart değil, karşındakine üstün gelmek için lafı dolandırmaya başvurmaktır demogoji. Bir kelimeyi değerlendirirken kelime kökünü baz almaya gerek yok, direkt anlamı önemli. Bu cahil daha demogojinin ne olduğunu bilmeyip bir de benim bilmediğimi söylemişti çıldırıyorum. Neyse adama ulaşamadığım için içimi buraya dökmeye karar verdim, o yüzden yazdım bunları.







  • Adam haklıymış bilgisiz ve irrite edicisin.Blokladım.
  • Hipergerçeklik çağında toplulukla birey arasındaki farkların ortadan kalktığını söyleyip adamı susturmalıydın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Ekim 2018; 0:19:45 >
  • Ve felsefe yapmak için felsefe bilmeye gerek vardır
  • Yazık. Yedirememiş laf yemeyi gelmiş bir de buraya konu açmış. Yorum atanlara da posta koymaya çalışıyor. Beyler cahilmiş gibi davranın da sevinsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Bu ne alaka şimdi? Öyle bir şey söylemek aklıma gelmedi, amacım adamın söylediklerine cevap vermekti sadece, ayrıca bu söylediğin bilmediğim bir şey.
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Hayır yoktur. Felsefe herkesin yapabileceği bir şeydir. O yazdığını yazmak için felsefe yapmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.