Şimdi Ara

Demiryolları kapatılıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle benim gibi gün aşırı veya sık sık tren yolculuğu yapanları ilgilendiren önem arz eden bi haber ve yazı biraz uzun olduğun için kopyala-yapıştır yerine direkt linki ekledim. Umarım silinmez...

http://demiryoluhukuku.com/2010/bu-bir-hikaye-degil-gercegin-ta-kendisi-%E2%80%9Cdemiryollari-kapatiliyor%E2%80%9D/

• Vallaha demir yolu bir ülkenin en ihtiyaç duyduğu ulaşım sistemidir bana göre. Bütün yük taşımacılığının büyük bir bölümü demir yolundan sağlanmalı. Yollarımız hasar görmemeli kamyonlar yüzünden.

Yük değil insan taşımacılığında da büyük bir faydadır. Hızlı trenle ankaraya 1:30 saatte gitttim uçak gibiydi çok güzeldi. Yeni projelerde var Konya ve izmir hızlı tren projeleri. Çok güzel yenilikler olacak bunlar.

Bitmemesi lazım. Aksine karaoylu kadar demir yolunada önem verilmeli ve büyük yatırımlar yapılmalı. Hem ucuz hemde güvenli bir ulaşım aracıdır demiryolu.
  • Kütahya - İst. arası 7 saatte gidiyor tabi rötar da yapıyor çoğunlukla. 13.5 Liraya gidiyorum ben.
    Yatırım yapılsa bu kurum yılda 3 trilyon zarar yapmaz.
  • Birka kişi zengin olacak diye yıllardır ihmal edildi;neymiş demiryolları komünizmin simgesiymiş yıllardır milletimiz bu masallarla uyutuldu;uçak fabrikamız kapatıldı;uyanalaım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.