Şimdi Ara

Demirdöküm Kombi Garanti Uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
10.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.Demirdöküm nitromix kombinin garanti süresi bitmek üzere olduğundan demirdöküm müşteri hizmetlerinden aradılar.2 yıllık veya 4 yıllık garanti uzatmayı teklif ettiler.2 yıllık ek garanti için 500 lira civarında, 4 yıllık ek garanti için 1100 lira civarında fiyat verdiler.Verilen bu fiyata ek garanti süresince her yıl yapılacak olan bakımın da dahil olduğunu belirttiler.Sizce ek garanti yaptırmalı mıyım?



  • Bu konuda tecrübesi olan var mı?
  • blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    Ben ilk 600 küsüre dört senelik yaptırdım sonrada tekrar aradılar bu sene 400 tl karşılığı 2021 senesine kadar iki sene daha uzattım her sene bakımda bu fiyatın içinde.Ek garanti kapsamında bir defa anakart değişti bir kombi yarı fiyatını ödedim fakat tık dese servis çağırıyorum maddi olarak probleminiz yoksa yaptırmanızı tavsiye ederim.Senelik bakım paralarını koysanız zaten nerdeyse yarı fiyatı çıkarıyor
  • 2 senelik garanti ve 2 bakım 560 demişlerdi.Daha sonraki aramalarında fiyatı fazla bulduğumu söyleyince 390 liraya 2 yıl garanti ve 1 bakım teklif ettiler.Son tekliflerini kabul ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kafanız en azından iki sene rahat eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir Demirdöküm çalışanı söylüyorum uzatmadan önce kesinlikle dikkat edin bütün onarım ve bakım dahil mi değilse yaptırmayın yazılı belge olmadan hareket etmeyin telefondan kart numaranızı felan vermeyin sakın mümkün mertebe nakit olarak ek garanti yapın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşme nüshası tarafıma posta ile gönderilecek.Mailime gönderilen nüshada ''Midi orta kapasite garanti sözleşmesi 24 aydır.Yıl içinde talep edilen her servis hizmeti için yol ücretleri, servis ücretleri, işçilik ve yedek parça ücretleri kullanıcıdan talep edilemez'' yazmaktadır.Burada bir eksiklik var mı?
    Para çekim işlemi telefondan kredi kartı ile yapıldı.Demirdöküm telefon yolu ile alışverişte güvenilir değil mi?
  • kcaliskan34 K kullanıcısına yanıt
    Araçlarda ek garanti var fakat her şeyi kapsamıyor ben bilhassa bu örneği verip her şey dahilse onay veririm diyerek yaptırdım ve bir defa ana kart iki defa veya valfi ve şu ana kadarda 3 defa bakım yaptırdım bu güne kadar hiç para talep edilmedi ve kapsam dışı denmedi. En ufak bir problemde servis çağırıyorum.İki defada garanti uzatıyorum ilki dört ikincide iki senelik karta taksit yaptırdım hiçproblem olmadı neye istinaden bu şekilde yazdınız anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 6 Ekim 2018; 12:46:50 >
  • Beni de aradılar.
    Bende de Atron modeli kombi var.
    360 TL/9 taksite 2 yıl ek garanti ve bir adet senelik bakım aldım. İyi mi ettim kötü mü bilemedim.

    Bu arada bakım denilen şey elektrikli süpürge ile tozların temizlenmesiymiş. Sonradan öğrendim.
  • Bende 420 TL ye 2021 yılı 1 adet bakım alarak uzattım. HErkes farklı fiyat nasıl oluyor?
  • Kombi modeline göre değişiyor.Bir de zamanla zam geliyor.
  • Insanları bilgilendirmek amacıyla yazayım;

    2016 Yılında taktırmış olduğum nitron plus kombim için 2 yıl garanti uzatma,1 ücretsiz bakım için 470,00 TL ödedim, vade farksız 12 taksite kadar ödeyebilme imkanı sundular, yarın bir gün sirkülasyon pompası vs. bozulursa başımın derde girmemesi için bu ücretsiz bakım ve 2 yıl garanti uzatma fikri mantıklı geldi, ayrıca şuan güncel kombi bakım fiyatı 179,00 TL
  • Ben kombiyi yeni aldım, garantili olduğu içinmi bu uzatmadan bahsetmediler bana. 2 yıllık normal garanti süresince ücretsiz bakım oluyormu acaba. Demirdöküm nitromix modeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tavsiye okulda bir arkadaşımız evini sigortalattı 180 TL civarındaydı bu paranın içinde kombi bakım ücreti de dahilmiş bazı arkadaşlar Demirdöküm kombi bakımı için 180 lira
    Ödemişler.
    180 TL'ye eve hem sigortalitiyorsunuz hem de kombi bakım ücretini çıkartmış oluyorsunuz. Bir araştırın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirdöküm Nitron Condense P24KW ve airfel digifel cendense 24kw bu iki kombi arasında kaldım hangisini tercih edilirse daha iyi olur kıyaslayabilirmisiniz.
  • Fiyatı hangisi düşükse onu al bence ikisinide sevis ağı genii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.