Şimdi Ara

Demirdöküm kalisto kombi arızası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
6
Favori
45.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün yaşanan elektrik kesintisi sonrası bizim demirdöküm kalisto 26000 lik kombimiz ilk başta kendiğinden dün akşam güzelce çalıştı ve ertesi sabaha karşı su eksiltmeye başladı ve bir dahada çalışmaz oldu ardından arıza yaptı.. On of düğmesi yok üzerinde yani sıcak su yada kalorifer konumuna alınca kombiyi hiç bir şekilde dijital ekranında hareketlenme olmuyor yani Hiç birşey göstermiyor.. Sizce arızası ne olabilir ? Benim tahminim anakart-sigorta alakalı bir yanmaya yada göçmeye bağlı olarak düşünüyorum çünkü başka bir yerden arızası yok yani kombi hiç açılmıyor öylece duruyor çalışmıyor.

    Sizce yeni kombimi alalım ? Yoksa 400 liraya yakın masraf mı edelim kombiye.. Alacak olursa kafamda E.C.A Confeo Premix yoğuşmalı 26 binlik kombi düşünüyorum çünkü bütçe bakımından eğer buna muadili Buderus kombi önerisi yapabilicek varsa tavsiyelerini bekliyorum..

    Buz gibi kışın ortasında kombimiz bozuldu.. üstüne üstlük soğukta donuyoruz.. allahtan elektrik sobası ve katalilitik soba idare ediyor ama nereye kadar.







  • Cevaplayan olmamış neyse sağlık olsun.. Kombinin benim tahmin ettiğim gibi anakartı gitmiş ve babamsa uğraşamadı ve direk anakart değişti ve ardından tesisata ilaç döküldü amaç suyun daha hızlı dolaşabilmesi için ama bir sene kadar fayda etmez anca bir kaçgünlük diye tahmin ediyorum o ilacada 70 lira masraf artı anakartta 250 lira toplam 320 lira gitti..

    Benim merak ettiğim şu o yanan anakart tamir edilebiliyormu dışardan ?
  • 140 tl kaRT TAMİR FİYATIMIZ 1 YIL GARANTİLİ

     Demirdöküm kalisto kombi arızası...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kombiustası -- 9 Ağustos 2015; 10:43:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Se_co

    Cevaplayan olmamış neyse sağlık olsun.. Kombinin benim tahmin ettiğim gibi anakartı gitmiş ve babamsa uğraşamadı ve direk anakart değişti ve ardından tesisata ilaç döküldü amaç suyun daha hızlı dolaşabilmesi için ama bir sene kadar fayda etmez anca bir kaçgünlük diye tahmin ediyorum o ilacada 70 lira masraf artı anakartta 250 lira toplam 320 lira gitti..

    Benim merak ettiğim şu o yanan anakart tamir edilebiliyormu dışardan ?



    forumda konusuluyordu uygun fiyata kart tamiri yapan yerler varmıs özellikle ist da. keşke az baksaydınız 250 liranıza yazık olmus daha aza sorunu halledebilirdiniz.
  • Varda birazda uğraştırı gerekitrdiği için bizimki bunu bilse bile uğraşması zor geldiği için uğraşmadı direk kartı değiştirdi.. zaten yazık olmuş paraya ama yapılacak birşey yok ikinciye bozulma ihtimali çok yüksek.

    Sağlıklı olmuyor bir kere değiştiği zaman kolay kolay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Se_co

    Varda birazda uğraştırı gerekitrdiği için bizimki bunu bilse bile uğraşması zor geldiği için uğraşmadı direk kartı değiştirdi.. zaten yazık olmuş paraya ama yapılacak birşey yok ikinciye bozulma ihtimali çok yüksek.

    Sağlıklı olmuyor bir kere değiştiği zaman kolay kolay.



    sağlık olsun, umarım verim alırsınız...
  • bu calisto aden kombinin kartından bu sene tam 127 tane tamir ettik bir tane şikayet geldi oda fazla akım gelmiş herkes kafadan konuşmasın arızalar hep aynı fan rolesi diyot entegre ..
  • ürünün tamirini tavsiyet etmiyorum varsa imkanının demirdökümde fiyatı toplam 225 tl olup 1 yıl garantilidir..illa tamir edicem diyorsanızda 50 tl üstü tamir masrafı yoktur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanartun34

    ürünün tamirini tavsiyet etmiyorum varsa imkanının demirdökümde fiyatı toplam 225 tl olup 1 yıl garantilidir..illa tamir edicem diyorsanızda 50 tl üstü tamir masrafı yoktur...

    seni analiz ettim birader sen demirdöküm yetkli servisinde yeni işe başlamış bir dostumuzsun bizimde çorbada tuzumuz olsun hesabı bir kaç mesaja geçde olsa mesaj yazmışsın olsun zamanla sende öğreneceksin yetkili servislerin milleti ağlattığını yakında sende bize katılırsın bu gün olmasa yarın
  • güzel analiz edememişsin ama :) ben yeni değil eski demirdölümde çalışan birisiydim yani suanda çalışmıyorum :)) burayıda takip edicem ve fiyat konusunda bilgilerimi sunucam yardım isteyen arkadaslara kaldıki bu meslekte olmasamda arkadaşlarım hepsi bu meslekte şuanda bilginize....
  • demekki yanılmamışım sende katılmışsın bize yalnız ben dd servisliği hiç yapmadım iş arıyorsan sana yardımcı olayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abd1984

    demekki yanılmamışım sende katılmışsın bize yalnız ben dd servisliği hiç yapmadım iş arıyorsan sana yardımcı olayım

    sevgili kardeşim hangi diyotlar hangi röleler yandığını göstere bilirmisin anakart üzerinde :( bu tarz arızadan aden kombim rahmetli oldu duruyor boşta :) belki çalışır :)
  • yolla kartını sana uygun fiyata yaparız ok
  • :(
  • merhaba demirdöküm kalisto kombiye restart atmak
    istiyorum.cihazda ac kapa tusu yok. sadece isi
    ayarlayan bolumler, vs mevcut.tus falanda yok. isi
    gostergesi ekranı bir gidiyor bir geliyor.kombi
    cakmiyor.atesleme olmuyor.sicak su gelisi mevcut
    degil.ana kart degistirmeye 250 tl dediler. sorun ana kartmi onuda bilmiyorum? tesekkur ederim
  • kart arızalı tamir edilecek
  • arkadaşlar benimde başıma geldi kombi anakartını söktüm götürdüm 60 tl ye yaptılar param cebimde kaldı 250 tl istemişlerdi. sizler de bu yöntemi uygulayın gaziosmanpaşa çimentepe sokak. firma ismini yazmayacağım internetten bulun
  • calisto kombilerde en fazla arıza power entegre arızası görülür.Voltaj dalgalanmasından bu entegre yanar.fiyatı çok cüzidir.Tabiki tamir edeninde hakkını vermek lazım.Ne kadar isteyecegi kendisine kalmış.
  • http://www.goktech.com/tamir.php

    HİÇ UĞRAŞMAYIN BURADA UYGUN FİYATA YAPIYORLAR
  • ustalar selamlar,
    bende demirdöküm kalisto HKG 224 DG kombi var.
    kombinin kalorifer derecesini 60/70 dereceye ayarlamama rağmen devirdaim yapan su sıcaklığı 30 dereceyi geçmiyor.
    bu sebeple de petekler fazla ısınmıyor.
    dereceyi 40 yaptığımda da sıcaklık yine su sıcaklığı 30 derece oluyor.
    acaba arızanın sebebi kart yada termostat mıdır? (geçen yıl kart tamiri yaptırmıştım)
    yardımınız için şimdiden çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.