Şimdi Ara

Demet Akalın'ın terbiyesizliği [Video geldi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendisinin ne olduğunu tüm türkiye biliyor zamanında haftada bir erkekle oluyordu otomobil osmanlar bilmemneler en büyük gırtlakçılardandır kendisi
  • orrrrul orul orman
  • Hülya avşar, demet akalın bide memesi sivilce gibi olan kadın onlar aptaldır seviyesiz insanlardır ben sanatçıyım diye dolanırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anakata


    quote:

    Orijinalden alıntı: ZEUS__

    izledim, enteresan olan kadın ne yaptığının farkında da değil.

    @MCErgun burda üslup sorunu var. acun arkadaşlar ilgilenir diyor yolluyor ya da istediğin bi şey varsa söyle diyor vs. bu kadının üslup faul. "ay bunlara bi tane televizyon alalım be" diye bi patavatsızlık görmedim, üstelik televizyonda.

    Uslupla alakası yok. Bu tür şeyleri yeri, zamanı vardır. Binlerce kişinin karşısında tvde söylersen bunu showdur. Acununda en iyi yaptığı iş. Hadi söyledin attır montajda. Bu o ixlediğimiz programın bi parçası değil ya.

    iyi de çıkan adamın kendisinin getirdiği yer orası çoğu zaman. o kısmı değil adamı hiç göstermemesi lazım montajda attırırsa. genelde sonuç tamam arkadaşlar ilgilensin oluyor acunda. orayı attırırsa adamı hiç gösteremeyecek. oturup acun programlarını izlemiyorum baştan sona genelde netten ilginç şeylere bakıyorum, benim gördüğüm bu oluyodu. yeni sezonlarıında değişti mi bi şeyler bilmiyorum.




  • video geldi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.