Ülkemizde gerçekten şaka gibi işler olmaya devam ediyor. HDP aday tanıtım toplantısı yapıyor. Ve toplantıda ne Türk bayrağı var ne İstiklal Marşı okunuyor. Ve toplantıda Abdullah Öcalana Selam gönderen gönderene ! Ve sözde 25 yıldır Tecrit altındaymış. Gerçekten insanların sinir uçları ile oynanıyor. EHA MEDYA (@eha_medya) on Xtwitter Şehit haberlerini aldığımız dakikalarda HDP/DEM Parti Diyarbakır Belediye Başkan Adayları tanıtımı programı, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’a saygı ve selam konuşması ile başladı https://twitter.com/eha_medya/status/1746172025171775589Not: İşin kötüsüde Atatürk'ün kurduğu parti olduğunu iddia eden CHP bu parti ile açıktan iş birliği ve ittifak yapacaz ilişkileri şeffaf yürütecez diyor. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Sonra Dolar 30 TL oldu ama neden AKP'nin oyları düşmüyor diyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Ocak 2024; 17:21:33 > |
DEM partinin Aday Tanıtım Toplantısında APO'ya Selam Göndermesi !
-
-
Millet dem partiyi de hüdaparı da iyi biliyor. İlginç olan bunlarla ittifak yapanlara hala oy vermeleri. Sanırım bunda medyanın etkisi büyük. Malesef ülkedeki insanların büyük çoğunluğunun beyni yıkanmış durumda.
-
Sürekli diyorsun ya sende siyasetten gram anlamıyorsun özkan 😀( senin bakış açına göre )
Buna niye şaşırıyorsun ki anlamadım bu ülkede pkk bayraklarıyla karşılamalar yapıldı. Senin her şeye gücü ve yetkisi yeten akp madem terörü bitirmek istiyor bu konuda bir adım atsın, parti kapatmaktan bahsetmiyorum çünkü bu çözüm değil.
pkk ile resim veren biri milletvekili olabiliyorsa sen gelip burda sadece chp ye yükleneceğine hükümete bir çift laf ediyor musun?
Bu soysuzlara akp izin vermese ülkede olmasalar sen burda gelip kimi sabah akşam eleştireceksin?
Büyük resmi gör chp = akp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben günceli gösteriyorum sen 2009'a gidiyorsun...
Siz bu mantıkla devam ettikçe hiç bir şey değişmeyecek işte.
-
Suriye ırak yada cehennemin dibi bi si.. olup gidin artık bir ulkenin ekmeginden suyundan faydalanipta sizin kadar ihanet eden başka canlı örneği var midir acaba? Allah hepinizin belasını versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun şu ki senin zihniyetin 2009 da biz buna yanlış derken bunu da savundu. Siyaseti çıkarlar uğruna şekillendirmek sizinki.
Ee yani ? Siz onu savundunuz bizde bunu savunuyoz mu diyorsunuz ? O zaman DEM partililer APO'ye selam gönderebilir ve bizde muhalefet olarak onlarla açık ittifak mı yaparız diyorsunuz ?
Siz yanlış yaptıysanız 15 yıl önce bizde 1 kere göre göre bile bile yanlış mı yapacaz diyorsunz ?
Not: Ben çözüm sürecini destekledim. Gene olsa ve terör biteceğini bilsem gene desteklerim. ( ŞAHSİ OLARAK VEYA PARTİ OLARAK NE ÇIKARI OLACAK AKP'NİN ÇÖZÜM SÜRECİNDEN. ) Her şey vatan millet devlet için yapılan işlerdi. Ama siz ne anlarsınız. Şuan 3-5 koltuk için belediye için yapılan ile alakası bile yok o sürecin.
O zaman barış olacak kan bitecek diye 35 terorist silahları ile teslim olmaya gelmesi büyük bir adımdı. ( Tabii onu sulandırıp başka boyutlara getirdiler devamında ilerleyen süreçte oda bir gerçek. Lakin devam edebilse ve kademe kademe tüm teroristler böyle silahları ile teslim olsa kan dursa terör bitse ne kaybederdik ? Devlet hiç yoktan bir şey denedi. )
Ama her olayda bunu öne sürüp günümüzde güncel olarak DEM parti ile iş tutulmasını ortaklaşılmasını savunmak akıl karı işler değil. Veya her olaya ama abii sende bunu yaptı diye haklı çıkmaya çalışmak doğru dğeil herkesin yaptığı kendine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Ocak 2024; 21:12:5 >
-
suriye ve ırak arap toprağı onlar da yemini suyunu bunlarla bölüşmek zorunda değil
amerika çok seviyor bunları ya alsın bağrında beslesin yada israile yerleşsinler
-
Hudaparın aday gösterdiklerine mahkeme kararı yok diyen özkan sence bu konuda da böyle der mi? Çıkıp hepsi teröristleri destekliyor diyebilir mi bizim gibi?
Akp döneminde yapılanları söyleyince o eski diyor ama kendi zihniyeti 2. dünya savaşı dönemini söyleyince süper siyaset oluyor.
-
Sadece kendi küçük penceresinden bakıyor çünkü.
Yukarıda yazmış birde çözüm süreci olursa desteklerim böyle birisiyle tartışmak bile tamamen zaman kaybı. akp savunmak uğruna hâlâ çözüm sürecine kanacak kadar “saf” ( başka bir kelime kullanabilmek isterdim) insanlar olduğuna inananıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen pampa sizin bu dar pencereniz sayesinde iktidar yüzü göremiyorsunuz işte... Pencereden sadece ağaca baktığınıza ormanı göremiyorsunuz. ( AKP nefreti veya Erdoğan nefreti ile bakamayı bir bırakabilseniz bazı şeyleri göreceksiniz ama neyse. ) Ve hayatı camdan izliyorsunuz ormana hiç karışmıyorsunuz. Halktan kopuksunuz.
Yaa dedem derdi bir eşek bile aynı çukura 2 defa düşmez. Koskoca 23 yıl ve 13 seçim geçmiş muhalefet yerinde sayıyor ! Sıfır seçim başarısı sıfır oy arttırma. Ve halen daha aynı hataları yapıyorlar.
CHP'nin 1990 larda yaptıkları ile 2024 te yaptıkları aşağı yukarı aynı şeyler gram fark yok. O zamanda meclise sokmuşlardı HDP'lileri işte o zamanda dirsek teması kuruyorlardı. Halk çok fena cezalandırmayı bildi gene öyle olacak bu gidişle.
-
Sen zaten chpden baska bisey bilmiyosun ozhank hadi akp yi elestir yiyosa
Nerde baksak ya akp guzellemesi yapar yada chpye gömersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Ocak 2024; 1:51:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki kelimenden üçü chp ile ilgili hiç samimi değilsin. Tekrar bir çözüm süreci olursa desteklerim diyen bir üyeyle muhattap olmaya gerek yok.
-
Yazdıklarımı düzgün oku lütfen. Terörün biteceğini bilsem tekrar çözüm süreci tarzı bir süreci desteklerim diyorum... ( Şuan o durumda değiliz zaten. )
CHP ile DEM partinin iş birliği yapmasını destekliyorsun. CHP'ye koşa koşa oyunu veriyorsun.( DEM partinin terörü kınamadığı kan dursun demediği terör bitsin demediği bir ortamda. ) Ben O zaman ki HDP'nin kan dursun insanlar ölmesin savaş bitsin dediği dönemde çözüm süreci doğru bir adım dememi mi eleştiriyorsun...
Not: Dünyadan bir habersiniz ne yazık ki. Terör dünyada tek bizde yok sonuç olarak dünyadaki örnekleri incelerseniz elinde sonunda teröristler ile uzlaşarak bitiyor. Bunda 5-10 veya belki 50-100 illaha elindfe sonunda yeni bir süreç olacaktır. Yoksa ben çok mu meraklıyım terorist ile görüşülmesinden ama kan kussanda kızılcık şerbeti içtim demek gerekiyor yeri geldimi. Yoksa sen 10 terorist öldürsen onun çocuğu amcası dayısı dedesi var arkadan gelenleri var yeniden yetişen nesli var. Öldüre öldüre 40 yıldır bitmiyor işte... Toplumsal desteğini kesip devlet ile barıştırmadan da bitmez kolay kolay.
Not2: Ben çözüm sürecnin mantığını destekliyorum. O dönemde çözüm sürecinde yapılan her şey doğruydu demiyorum. Yanlış işlerde oldu. Ama her zaman ki gibi Emberyal devletler terorün bitmesini istemedi. Kan dursun istemedi. Ve şuan açıktan YPG-PYD-PKK'yı destekleyerek devlet vaad ederek hiç bitirmemeye çalışıyorlar. Oralarda tampon bir kürt devleti istiyorlar denize çıkan. Bizde operasyoınlar ile onu bozmaya çalışıyoruz işte yıllardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Ocak 2024; 2:9:14 >
-
Buna bizden biri şaşırırsa ondan şüphe ederim. Buna ancak CHPliler şaşırabilir. Normal bir insan APO'nun siyasi önderi olduğu bir siyasi örgütün bu durumuna şaşırmaz, Tersi olursa şaşırır. CHPliler neden şaşırır. Çünkü fanatik bir CHPli her zaman terör örgütünün siyasi mensuplarının örgütten kendilerini soyutlayabileceğine dair bir inanç taşır (klasik solcu bakışı). CHPliler, örgütün siyasi partisinin başkanına Türkiyeli olacak diye oy vermediler mi; Bir oy CHP'ye, bir oy Demirtaş'a diye propaganda yapmadılar mı? Bunlar APO'nun bile tövbe edebileceğine inanabilirler. Zaten APO bunların bu zaafını bildiği için yakalandığı zaman ilk söylediği şey "Türk devleti için çalışmaya hazırım" demek olmuştur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 14 Ocak 2024; 2:51:12 > -
Çözüm sürecinden ne anlıyorsun; Çözüm süreci CHP'nin parti kitapçığında yazan şey değil mi?
Çözüm sürecinin esası;
PKK silah bırakacak; Örgüte katılan silahlı her birey ülke dışına çıkacak. Kürt sorunu mecliste çözülecek.
CHP'nin yazılı tezi;
PKK silah bırakmalı, Kürt sorununun adresi meclistir.
Şu an DEM ile ortaklık yapan CHP yönetiminin Kürt sorununa dair görüşü nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 14 Ocak 2024; 2:48:19 > -
Chp ile Dem/hdp yi birbirinden ayıran bir özellik var mı ki
Konudaki ilk mesajım yeterince açık.
-
CHPli isen (şuan CHPli olmayabilirsin) ya da bir fi tarihte bir gün bi şekilde CHPli olmuşsan bildiğini sanıyorum. Sahi şu an DEM ile (siyasi kader) ortaklığı yapan CHP yönetiminin Kürt sorununa dair görüşü nedir? Sen biliyor musun, ben sahiden bilmiyorum. O yüzden sordum.
Çözüm sürecinin esasının nesine karşısın. Çözüm sürecinde yapılan idari hataları paravan yaparak çözüm sürecinin esasını neden şeytanlaştırma peşindesin. Senin kapını elinde zarf olan üniformalı bir subay çalmadan empati yapayacaksın sanırım. Senin ciğerinin bir parçasının şehit haberi evine düştüğünde mi anlayacaksın ( o gün 1 şehit sana 1 milyon şehit varmış gibi gelecek). Şimdi ise 10 şehit, 20 şehit, 100 şehit, 1000 şehit sadece bir rakamdan ibaret kalıyor beyninde. Başka türlü akletmeyeceksiniz!
Çözüm sürecinin esasını savunanları muhatap alanlara çemkiriyorsun da, sahi CHP'ye de aynı tavrı takınıyor musun. CHP de temelde çözüm sürecinin esasını başka tümcelerle savunuyor. "AKaPe en iyi şeyi yapsa bile karşı çıkarız" prensibi gereği karşı çıkması, çözüm sürecinin esasına karşı çıktığı anlamına gelmez. Şu an zaten parti politikalarında çözüm sürecinin esası var....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 14 Ocak 2024; 3:34:17 >
-
Kendimi bir partili olarak hiçbir zaman tanımlamadım ve bunu yapmama değecek bir parti olacağınıda sanmıyorum. Oy kullandığım zamandan beri muhalif taraftayım ama asla bir partiye 2 kez oy vermedim.
chp sadece kürtlerin oylarının peşinde kürt sorunu falan umurlarında değil ve dem ile yanaşmalarının sebebide bu.
Kusura bakmayın ama bir terör örgütünün gelip çözüm süreci adı altında bizi enayi yerine koymasını asla destekleyemem bu soysuzlara nasıl güvenebiliriz? Kısa bir süreliğine şehit vermeyebiliriz evet ama ya sonra ne olacak, hiçbir şey olmamış gibi sonsuza kadar suskun mu kalacaklar? Güçlenip tekrar bize saldırmalarını ne engelleyecek?
Ben chp ye bir kez şans verdim ve bu şansını değerlendiremeyip kaybetti. Hele hele değişim adı altında kk dan daha beter bir genel başkan ve dem ile açık seçik görüşmelerle, değil oyumu günahımı bile vermem.
Bu konuda akp yide chp yide samimi bulmuyorum, birisi göz göre göre dem ile yatıp kalkıyor ötekisi ise bu konu üzerinden siyaset yürütme namına hiçbir şey yapmıyor.
Sözde ayakkabı numaralarına kadar bildiğimiz teröristler sızıp askerlerimizi şehit ediyor ondan sonra uçaklar havalanıyor x kadar pkk lı geberdi diye açıklıyorlar ee bunların yerini biliyorsanız illa bizim askerlerimiz şehit olduktan sonra mı hamle yapmamız lazım, izin vermiyorlar işini falan geçiniz askerlerimiz şehit olduktan sonra mı operasyon yapabiliyoruz. demlilerin pkk resimleri çıkıyor ama mecliste cirit atıyorlar daha önce görülmemiş bir güç kazanan akp ve tüm yetkileri sadece kendisinde toplayan erdoğan bu konuda ne yapıyor? Tabikide chp yi eleştiriyor başka türlü nasıl yüklenecekler muhalefete halktan ne diye oy istemeye devam edecekler akp nin terör ve din siyaseti olmasa elinde ne kalacak? Her şehit haberinden sonra çıkıp 10-15 teröristi gebertmekle, hiç bir işe yaramayan bildirelere imza atmakla çözülmüyor bu iş.
Lütfen her akp yi eleştirene chp li her chp yi eleştirenede akp li gözüyle bakmayı bırakın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sürekli diyorsun ya sende siyasetten gram anlamıyorsun özkan 😀( senin bakış açına göre )
Buna niye şaşırıyorsun ki anlamadım bu ülkede pkk bayraklarıyla karşılamalar yapıldı. Senin her şeye gücü ve yetkisi yeten akp madem terörü bitirmek istiyor bu konuda bir adım atsın, parti kapatmaktan bahsetmiyorum çünkü bu çözüm değil. pkk ile resim veren biri milletvekili olabiliyorsa sen gelip burda sadece chp ye yükleneceğine hükümete bir çift laf ediyor musun? Bu soysuzlara akp izin vermese ülkede olmasalar sen burda gelip kimi sabah akşam eleştireceksin? Büyük resmi gör chp = akp |
Millet dem partiyi de hüdaparı da iyi biliyor. İlginç olan bunlarla ittifak yapanlara hala oy vermeleri. Sanırım bunda medyanın etkisi büyük. Malesef ülkedeki insanların büyük çoğunluğunun beyni yıkanmış durumda. |
Benzer içerikler
- hanifi doğancı
- israil asgari ücret
- gerçek atatürk
- reisten sonra kim gelecek
- sezen aksu pkk
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- iphone zam gelecek mi
- cep telefonu operatörleri
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- 2025 model arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X