Şimdi Ara

Delta servisin rezilliği.Sizce ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Lg G2 telefona sahibim.1 hafta once telefonu sarj etmek istedim sarj olmadı.O halde delta servisine verdim.Bugün aradılar.Anakart sorunu varmış.Parca degisimi olacağını soylediler.250 tl masraf çıkarıldı.Telefonu düşürdüğümü söyluyorlar. Sebep olarak da 1 sene once olmus olan çizikler gösteriliyor.Telefonu gayet titiz kullanan birisiyim.Servise verirken telefon açılıyordu sadece sarj olmuyor. Anakart ile ne alakası var anlamadım.1.5 senedir gayet güzel kullandım telefonu 1 kere garanti servis ihtiyacı duymadım.İlk defa servise veriyorum bir kac cizikten dolayı müsteri hatası deniyor.Bu sekilde olacaksa zaten garantinin ne anlamı var?Yeni telefon alacaklara tavsiyem kesinlikle delta servis garantili telefon almayın.Çünkü garantili bir telefon almıs olmuyorsunuz.
    Telefonun kendiliğinden bozulduğunu bildiğim için tüketici heyetine başvurmak istiyorum.Bu konuda yardım edebilecek biri varsa çok mutlu olurum.Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus2674 -- 15 Mart 2016; 19:50:54 >







  • 250 tl cok istemisler.Anakart degisse deger ama buyuk bir ihtimal sarj soketini degistiricekler. Degmez 250 tl ye. Disarida sor bence daha ucuza yaptirabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t3ntativ3

    250 tl cok istemisler.Anakart degisse deger ama buyuk bir ihtimal sarj soketini degistiricekler. Degmez 250 tl ye. Disarida sor bence daha ucuza yaptirabilirsin.

    Eğer anakart değiştirilcekse açılan telefonun anakartı değiştirilmesi çok saçma değil mi ?Bir açıklaması var mıdır bunun. Sarj sorunu için anakart değiştirmeye gerek var mı?
  • Sarj soketinde problem varsa anakartin degismesine gerek yok. Sarj soketi bagimsiz bir parca. Ama anakartta problem varsa bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada telefonu sarj aletinden sarj edemeyince acaba sarj aletinde mi sıkıntı var diyip usbden baglamıstım.O ara firmware update gibi birsey gelmisti ekrana siyah.https://cdn-images.xda-developers.com/direct/2/8/2/7/1/1/0/LG-G2-DownloadMode.jpg bu resimdekinin aynısı.Sorunun bunla alakası olabilir mi ?
  • yardımcı olabilcek biri yok mu arkadaşlar.
  • Paralel ithalat'ın sorunları vol.99887. Bende g2 kullandım ama böyle bir sıkıntı yaşamadım. Bence anakart ile ilgili değil, şarj giriş yerin'den ( soket ) olabilir. pil değişşe çözülür gibi . Para almak için herşey yapar bunlar. İtiraz hakkınızı kullanın ,Tüketici hakem heyeti hakkında bir bilgim yok hiç işim düşmedi . Umarım olayı çözersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.