Şimdi Ara

Delta Servis Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 4 ay önce evshoptan aldığım lg g3 stylus şu son 1 aydır beni mağdur etmektedir. Araştırdım ve telefon delta servisi garanti kapsamindaymis daha yeni duydum bu firmayi, neyse bu firmayi baya araştırdım hakkinda hic iyi seyler duymadim telefonu bozup garanti dışı ettikleri cok kez duydum ve insanlarin cogusu mağdur kalmış yazilanlara göre. Ben suan telefonu gondermekten biraz çekindim açıkçası son zamanlardir kapaniyor kendi kendine kulaklik girisi bozuldu telefon kapaniyor acilmiyor geçersiz batarya yazisi dedi telefon kapandiginda sarj taktim ve sarj alma goruntusu geldi ve bir uyari vardi. Donmalar var kasma basladi ve alt köşede ekranda beyaz bir leke var. Sıkıntılar bunlar.

    Arkadaşlar size soruyorum bu telefonu servise yollamadan önce bir kanıt yapsam mesela cogu kisi diyor ki saglam gonderdim ekranı acmislar ve kullanici hatali diye garanti disi birakip para istemisler vb bende bunu göz önünde bulundurarak bir kanit yapsam? Mesela telefonu göndereceğim zaman paketlerke. (bursadayim) saglam bir sekilde koyduguma dair bir video kanıtı yapsam ? Nasıl olur farkli bir fikri olanı aydinlatmasi için yorum yapmaya davet ediyorum iyi günler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • delta mı ? rezilliğin daniskası.
  • Lanet olsun 02 temmuzda verdigim tel hala gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalatçı firma garantili LG G3 D855 cep telefonumu 09.06.2016 tarihinde 944203 form numarası ile yetkili DELTA SERVİSE bıraktım. Telefonumu servise bırakalı yaklaşık 60 gün oldu. Bu süreden sonra da yapılacağına inanmıyorum.

    1) Yetkili teknik servis, bıraktığım gün üzerinden 10 iş günü geçmesine ve defalarca aramama rağmen kullanımım için tarafıma aynı emsal ve niteliklerde başka bir ürün tahsis etmemiştir. 4077 Sayılı TKH Kanun 13/6. Madde (Değişik: RG-24/4/2011-27914)

    2) Ayrıca 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında kanunun 13/6. Madde (Değişik fıkra: RG24/4/2011-27914) garanti süresi içinde arızalanan ürünün tamirde kalma süresi azami 20 iş günü olmasına rağmen LG G3 telefonum yaklaşık 60 gündür DELTA SERVİS’te.

    3) DELTA SERVİS’i defalarca aramama rağmen sürekli ithalatçı firmadan yedek parça bekliyoruz diyorlar, ithalatçı firmanın telefon ve adres bilgilerini istememe rağmen bu bilgileri bana vermiyorlar.

    4) Bu süre boyunca bir defa olsun DELTA SERVİS tarafından aranmadım. Yazdığım maillere ve kendi siteleri üzerinden oluşturduğum destek taleplerine bile cevap verme zahmetinde bulunmadılar.

    4) DELTA SERVİS’i defalarca aramama rağmen bana ithalatçı firma olan ÇİÇEKLER ELEKTRONİK TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE DIŞ TİCARET'in telefonu ve yazışma adresini vermediler (Garanti belgesinin arkasındaki ithalatçı firma adresinde ilgili firma bulunamadı/firma tanınmıyor). Bu bilgileri bana vermeyerek ilgili firmaya ihtarname çekmemi engellediler.


    SİZ SİZ OLUN DELTA SERVİS GARANTİLİ bir telefon alırken bir daha düşünün...




  • Ekran arızasından telefonu geçen yıl servise gönderdim ekranı garanti kapsamından değiştirdiler. Arıza bu sene yine tekrarladı ve telefon şarj takılıyken açılıyor şarjdan çıkarılınca kapanıyordu. Fakat servis garanti süresi iki ay kaldığından siz bunun içini açmışsınız bataryasını değiştirmişsiniz dedi ve garanti kapsamı dışında kalmış 350 TL para talep ediyor. Garantili ürünü açıp neden müdahale edeyim dediğimde ben bilmem sizin bilmeniz gerekiyor cevabını aldım. Cihazı tamir etmeden geri iade gönderiyorlar. Asla delta Garantili ürün almayın
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Garanti Belgesi Yönetmeliği'nin 4.madde, 1.fıkrasının "d" bendi belirtilen iş günü tanımına göre azami onarım süresinin dolması ve aynı yönetmeliğin 9.madde, 1.fıkrasının "b" bendinde tanımlanan bedel iadesi hakkı doğmaktadır.
    O yüzden 20 iş günü içerisinde onarılmayan cihazlar için doğrudan tüketici hakem heyetine gitmenizi tavsiye ederim. Ve bir daha asla Delta Servis veya benzeri firmaları tercih etmeyeceğim.
  • aman ha siz siz olun sakın olan delta servis garantili ürün almayın rezaletinde rezaleti. ben ürün yolladım ekran kırık diye ürünü yapmadan geri yolladılar 20 günde beklettiler sebebide aradık size ulaşamadık. Yalan telefona ulaşamıyorsan bile mail atarsın mesaj atarsın. 1 saat içerisinde arayıp ulaşamayınca hemen kargolayıp geri yolladılar banada saat 8 de mesaj attılar ürün işlemi tamamlandı diye mesajda bilgi yok ben sitesinden baktım tamir etmeden yollamışlar diye. Tamir edilememesinden değil bana ulaşamadıklarındanmış
     Delta Servis Hakkında ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.