Şimdi Ara

Delta Force: Angel Falls

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:FPS

Dağıtımcı:MTR SOFT

Yapımcı:Novalogic

Platform: PC

Çıkış Tarihi:2009

Multiplayer:Var

Action-Inside'ın verdiği ilk detaylara göre, NocaLogic'in özel kuvvetler konulu "Delta Force" macera serisinin yeni oyunu "Delta Force: Angel Falls'un" çıkış tarihi, şu an için Temmuz 2009. Oyun, yakın gelecek zamanda geçecek, mekanı ise Güney Amerika; özellikle de Kolombiya ve Venezuella olacak. Ayrıca oyun 12 görevden oluşan 3 bölüm, 12 çoklu oyuncu haritası ve pek çok çoklu oyuncu seçeneğine sahip olacak. Herkesi memnun edebilecek bir diğer haber ise, sistem gereksinimlerinin oldukça mütevazı olacak olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Eylül 2008; 19:38:29 >

• Çok iyi..

Tam bir Delta Force hayranıyımdır. Delta Force 3'teki Mısır bölümü hala aklımda...
  • Süper bir haber, bu serinin hemen hemen hepsini oynamışımdır. Bence de efsanedir. Yaşasın yaw..
  • İŞTE BU YAA HER SERİSİNİ OYNADIM HER SERİSİ GÜZELDİ BLACH HAWK DOWN SÜPERDİ NE ZAMANDAN BERİ BEKLİYORDUM HERHALDE EXTREME İLE BİTİYOR SANDIM OHH BEEE GELSİN ALIR OYNARIM YİNE (BİLGİ İÇİN çook TEŞEKKÜRLER)
  • en sevdiğim df2 olmuştu nedense.Severim yahu delta force'u,single iyi olamasa da multi acayip zevkli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Çok iyi..

Tam bir Delta Force hayranıyımdır. Delta Force 3'teki Mısır bölümü hala aklımda...

eskiden bende cook oynardim
  • Cod4 de o ortadoğu bölümlerini oynarken hatırlamıştım delta force u.Canım çok istemişti oynamayı baştan, nasip yeni oyunaymış.En sevindiğin haberlerden biri oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 12 Şubat 2008; 18:11:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DF2 internetten oynadığımız ilk FPS oyunuydu çok güzeldi valla uçsuz bucaksız bi karlı harita vardı hala aklımda
    yapay zeka çok düşüktğ, oyuna başlamadan önce bana engel olmamaları için önce charlie 1-2 ve alpha 1-2'yi vururdum. ölünce telsizden "alpha 1 is dowwwnn" diye bağırırlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 12 Şubat 2008; 18:16:47 >
  • ozamanlar counter la delta forceyi karşılaştırırdık arkadaş hep counterin saçma olduğunu silahların havadan düştüğünü sölerdi deltaforcede ise önceden silah seçiyoruz derdi...hey gidi mazii..
  • Zamanında baba oyundu valla.. Unreal III motoruyla filan yapılırsa süper olur.. Bide konusunu adam gibi yaparlarsa tadından yenmez..
  • Eskiden bende oynardım ama ne yaptığımı bir türlü bilmezdım.
  • Severim Delta Force serisini ama bu oyunda pek bir beklentim yok vasat olmaz umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Severim Delta Force serisini ama bu oyunda pek bir beklentim yok vasat olmaz umarım.

daha önceki oyunlar hep vasattı özellikle yapay zeka bu çıkıcak oyun cod4ten esinlenecektir büyük ihtimal
  • eşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene eşşek
  • Yukarıda da arkadaşın dediği gibi eşşek gene eşşek'de inş.o eşşek eşi benzeri olmayan beyaz bir tay'a dönüşürde o zaman uçsuz bucaksız arazide bu at ile eğleniriz...
  • Henüz hakkında bir bilgi olmayan oyunu ne kadar iyi yorumluyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Henüz hakkında bir bilgi olmayan oyunu ne kadar iyi yorumluyorsunuz

Eski oyunlarından yola çıkarak yorumlanıyor....

Sen acaba oynamışmıydın eski oyunlarını meraktan soruyorum da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

quote:

Oynamıştım eski makinamda senin oynamadığım bir çok oyunu

Aradan kaç yıl geçti degişen çok şey olucaktır.

• 2. yi oynamıştım land warriorda yarım kalmıştı acıkcası bugüne göre güzel değil o dönemde fps pek olmazdı akılda kalmış bugün cıksa kimse hatırlamaz bile , yani bugünkülere ayak uydurması lazım yoksa fps cöplüğüne bi aday olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

quote:

Oynamıştım eski makinamda senin oynamadığım bir çok oyunu

Aradan kaç yıl geçti degişen çok şey olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRk_OyUnCu -- 13 Şubat 2008; 4:54:06 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.