Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Delphi'de Nasıl Klasik Form'un arayüzünden başka arayüzler kullanabiliriz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir Kullanıcı, 1 Masaüstü Kullanıcı
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Yazılım Geliştirme >> Delphi / C++ /Vb >> Delphi'de Nasıl Klasik Form'un arayüzünden başka arayüzler kullanabiliriz ?
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Yarbay
    5189 Mesaj
    Formdan başka görünüşlerde nasıl program kodlayabiliriz?MEsela drony'nin yaptığı hstapp programında olduğu gibi saydam ve arkası gözüken bi program nasıl yapılıyor ?Nasıl saydam yapılıyor.YArdımcı olursanız memnun olurum ?



    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    3768 Mesaj
    suipack
    tms skin componet
    fx engine gibi skin paketleri ile mümkün

    yada

    image nesnesi ile de yapabilirsin + photoshop ve flash dosyalarınıda ekleyebilirsin

    üst konuda her iki derste mevcut
    derslere bakmadığın nasılda belli
    http://forum.donanimhaber.com/m_2637643/tm.htm

    örnek imzamdaki uygulamalar
    |
    |
    _____________________________


    Dil Okulu İngilizce
    Eğitim kategorisinin en çok satan #1. uygulaması
  • Yarbay
    5189 Mesaj
    Kardeş kızma da derslere baktım fakat görmemiş olabilirim.
    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    5189 Mesaj
    HA bu arada bilgilendirdiğin için sağol.
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    52 Mesaj
    Drony'nin dediği gibi SuiPack'i öneririm içinde hem hazır template ler var istersen sende kendi arayüzünü oluşturabilirsin.
    |
    |
    _____________________________
    .:bugüne kadar kimse hayır diyemedi:.
  • Yarbay
    5189 Mesaj
    Tamam sağolun beyler.
    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    5189 Mesaj
    Suipack nasıl yükleniyor?Netten indirdim fakat yükleyemedim.Şöyle bir install çıkıyor karşıma ;

    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    5189 Mesaj
    South Directory kutucuğuna ne yapacağız onu anlayamadım.YArdımcı olursanız memnun olurum.
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    52 Mesaj
    suipack'in kurulunumu baslattigin pathi yaz. birde su var suipack setupun oldugu klasor adında bosluk karakteri olmayacak.

    Dogru;
    C:\SuiPack

    Yanlıs;
    C:\Sui Pack
    |
    |
    _____________________________
    .:bugüne kadar kimse hayır diyemedi:.
  • Yarbay
    5189 Mesaj
    Sağolasın Kardeş.
    |
    |
    _____________________________
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Mobilya Takımları
SEO
Masal
haberler
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,234
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.