Şimdi Ara

DELONGHİ TRD-1025 DRAGON 10 DİLİM YAĞLI RADYATÖR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
69.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanasrav

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

quote:

dragon trd-1025 yerine çıkan model de bu : dragon 4 - trd-41025

Hakan bey merhaba
    Dragon 3 ve 4 arasında kaldım fakat Dragon 4 hakkında pek bilgi yok. Amazonda bir modelde zamanlayıcı olduğu görülüyor fakat sizdeki modelde resimden anladığım kadarıyla yok. Eğer 3 ve 4 arasındaki fark sadece görsellik ise 3ü alıcam. Birde bugün sipariş versem cumaya kadar elime geçermi.

merhaba,

sizin için delonghi'den dragon 4'ün tanıtım dokümanını aldım ve inceledim. dragon 4'ün 3'den farkı %25 daha büyük ve geliştirilmiş olan batarya tasarımı. bu tasarım sayesinde daha iyi bir hava akış yayılımı ve baca etkisi sağlandığı yazıyor dokümanlarda.

ayrıca, ortam sıcaklığını otomatik olarak ayarlayan ve zama ayarı yapmayı sağlayan mekanizma 4 modelinde de var.

yeni dilim görselini ve açıklamaları sitede güncellettim, buradan inceleyebilirsiniz

Hocam bu dragon 4 delonghi'nin kendi sitesinde bulamadım. Bu ürün görsel olarakta diğerlerinden iyi.Fakat firmanın sitesinde olmaması dikkatimi çekti

• quote:

Orijinalden alıntı: wedo

quote:

quote:

quote:

dragon trd-1025 yerine çıkan model de bu : dragon 4 - trd-41025

Hakan bey merhaba
    Dragon 3 ve 4 arasında kaldım fakat Dragon 4 hakkında pek bilgi yok. Amazonda bir modelde zamanlayıcı olduğu görülüyor fakat sizdeki modelde resimden anladığım kadarıyla yok. Eğer 3 ve 4 arasındaki fark sadece görsellik ise 3ü alıcam. Birde bugün sipariş versem cumaya kadar elime geçermi.

merhaba,

sizin için delonghi'den dragon 4'ün tanıtım dokümanını aldım ve inceledim. dragon 4'ün 3'den farkı %25 daha büyük ve geliştirilmiş olan batarya tasarımı. bu tasarım sayesinde daha iyi bir hava akış yayılımı ve baca etkisi sağlandığı yazıyor dokümanlarda.

ayrıca, ortam sıcaklığını otomatik olarak ayarlayan ve zama ayarı yapmayı sağlayan mekanizma 4 modelinde de var.

yeni dilim görselini ve açıklamaları sitede güncellettim, buradan inceleyebilirsiniz

Hocam bu dragon 4 delonghi'nin kendi sitesinde bulamadım. Bu ürün görsel olarakta diğerlerinden iyi.Fakat firmanın sitesinde olmaması dikkatimi çekti

Ürün Türkiye'ye yeni girdi. Biz siteye delonghi'den gelen tanıtım materyallerini kullanarak giriş yaptık. Ürün yunan sitelerinde de var http://www.bestprice.gr/item/2153612516/delonghi-trd-41025 . Yarından itibaren depomuza giriş yapıyor inşallah. Sevkiyatlara başlıyoruz

• quote:

quote:

merhaba,

Teşekkür ederim Hakan bey öyleyse 4ü alayım zira kullanacağım oda biraz büyük. Birde cumaya kadar ulaştırabilirseniz süper olur.

yarın depoya giriş yapıyor inşallah. bir aksilik olmazsa yarın kargoya verilecek yeni siparişler

• Dragon 4 kaç para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 10 Ekim 2013; 23:24:40 >
  • Metro'dan 299 tl 'ye aldım güzel ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de 1025 modelini geçen yıl yorumlara ve hepsiburada sitesi yorumlarına istinaden aldım fakat beklentimi karşılamadı. Sitesinde olumsuz yorum yazdım fakat yayınlanmadı. Her şeyden önce şu iki konuyu anladım. Birincisi abartmayı çok seviyoruz. İkincisi hepsiburada gibi büyük bir firma bile olsa işine gelmeyen olumsuz yorumları yayınlamıyor. Bu yüzden site dışındaki yorumlara itibar edilmeli. Gelelim konumuza. Odam 11 m2 ve en önemlisi yalıtımsız. dragon en son kademede açık ve dışarısı 10-13 derece dolaylarında olmasına rağmen ısıtamıyor. faraza ısıttı desek bile son kademede olduğundan (2500 W yani 2,5KW) aysonunda cebimizi de ısıtır. Şimdi bazı arkadaşlar belkı kızacaklar ama ben hiç bir markanın ne dostu ne de kötüleyicisi değilim. Sadece beklentisi olacak arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. Eğer yalıtımınız çok çok iyiyse ve odanız küçük ise eyvallah. Değilse kimse kusura bakmasın resimdeki gibi öyle alev topu olup koca odayı ısıtmıyor. Eksileri taşıması çok zahmetli, arkada tutma yeri yok önden sürükleyebilene aşk olsun. Ve klasik radyatör yapısında olmadığından (petek araları kapalı - ısı yanlara değil yukarıya gitsin ve tavandan dağılsın amaçlı üretildiğinden) yanlara ısı vermiyor. yani yakınında da bulunsanız normal klasik peteklerdeki gibi bir ısıyı hissetmiyorsunuz. Ben pek ısı istemiyorum holden ılık olsun derseniz ve 2,5 KW sizin için çok önemli değilse alın. Yoksa 1. kademede ısınmayı bekleyenler ya da bu ürünü mucize görenler boşa beklemesin. Ayrıca klima mı bu mu diye soran arkadaşlara ekonomi ve verim anlamında (kaliteli klima ise) klima derim. Fakat sağlık açısından ikisinin de artıları ve eksileri nedir bilmiyorum. Hoşçakalın...

• grafikerkan G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum yazdıklarınıza ama kişinin şartlarına göre değişir ısınma şekli. Benim bu aleti almam amacım şöyle idi. Doğlagaz ile ısınıyorum. Bebek odası bi kaç derece aşağıda oluyor. Şu an hava soğuk değil o yüzden 1. kademede 1-2 saat içinde ısıyı yükseltiyor. Derece ile ölçtüm sürekli. Bir kaç dk içinde 0.1 derece artıyor. Benim için ısıyı ykarı doğru vermesi avantaj. Isı bu şekilde çabuk yayılıyor.

Siz muhtemelen ihlasın filan ısıtıcılarından alsaydınız daha çok tatmin olurdunuz diye tahmin ediyorum.

Orijinalden alıntı: grafikerkan

Arkadaşlar ben de 1025 modelini geçen yıl yorumlara ve hepsiburada sitesi yorumlarına istinaden aldım fakat beklentimi karşılamadı. Sitesinde olumsuz yorum yazdım fakat yayınlanmadı. Her şeyden önce şu iki konuyu anladım. Birincisi abartmayı çok seviyoruz. İkincisi hepsiburada gibi büyük bir firma bile olsa işine gelmeyen olumsuz yorumları yayınlamıyor. Bu yüzden site dışındaki yorumlara itibar edilmeli. Gelelim konumuza. Odam 11 m2 ve en önemlisi yalıtımsız. dragon en son kademede açık ve dışarısı 10-13 derece dolaylarında olmasına rağmen ısıtamıyor. faraza ısıttı desek bile son kademede olduğundan (2500 W yani 2,5KW) aysonunda cebimizi de ısıtır. Şimdi bazı arkadaşlar belkı kızacaklar ama ben hiç bir markanın ne dostu ne de kötüleyicisi değilim. Sadece beklentisi olacak arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. Eğer yalıtımınız çok çok iyiyse ve odanız küçük ise eyvallah. Değilse kimse kusura bakmasın resimdeki gibi öyle alev topu olup koca odayı ısıtmıyor. Eksileri taşıması çok zahmetli, arkada tutma yeri yok önden sürükleyebilene aşk olsun. Ve klasik radyatör yapısında olmadığından (petek araları kapalı - ısı yanlara değil yukarıya gitsin ve tavandan dağılsın amaçlı üretildiğinden) yanlara ısı vermiyor. yani yakınında da bulunsanız normal klasik peteklerdeki gibi bir ısıyı hissetmiyorsunuz. Ben pek ısı istemiyorum holden ılık olsun derseniz ve 2,5 KW sizin için çok önemli değilse alın. Yoksa 1. kademede ısınmayı bekleyenler ya da bu ürünü mucize görenler boşa beklemesin. Ayrıca klima mı bu mu diye soran arkadaşlara ekonomi ve verim anlamında (kaliteli klima ise) klima derim. Fakat sağlık açısından ikisinin de artıları ve eksileri nedir bilmiyorum. Hoşçakalın...

Bahsettiğiniz model Dragon 3 1025 zannedersem. 4 gün önce yeni çıkan Dragon 4 TRD 1025 modelini aldım. Evim Ankaranın merkeze göre daha soğuk bir bölgesinde , ısı yalıtımı orta seviyelerde , geceleri dış sıcaklık ortalama 3-6 derece de 20 m2 odayı 1. güç seviyesinde( en düşük) , 2 ter. seviyesinde (6 kademeli termostat ayarı var ) odayı gayet güzel ısıtıyor ( evde kombi yok), ve Ufo gibi sadece bir bölgeyi değil odanın her yerini ısıtıyor ve baş ağrısı yapmıyor , ayrıca sabahları kapattığında bile oda ısısını bir kaş saat koruyor. Bence harika bir ürün , sizin ürününüzde bir sorun olabilir. Ben bunu araştırırken sadece yerli sitelere değil yabancı sitelere de baktım, dünyada satan ve memnun kalınan bir ürün .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudu11 -- 18 Ekim 2013; 14:00:29 >

• ben de bugünwww.aynigunkargo.com sitesinden 369,89 TL KDV Dahil olarak 2 adet dragon4 aldım. kullandıkça yorumlarımı yazıcam. evde soba pisliği çekmektense aynı parayı ödeyerek temiz temiz oturursun. ufo vb. gibi sadece baktığı yeri ısıtmaz tüm odayı ısıtır. ayrıca hemen soğumaz böylece daha ekonomiktir. 2 adet de zaman ayarlı priz aldım. işten eve gelişimizden 1 saat önceye en son derecede ayarlayacağım. eve gelince de 2 ve 1 derecelerinde termostatla evin sıcaklık durumuna göre kullanıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoebus2 -- 19 Ekim 2013; 4:20:45 >
  • Bir dezavantajını da ben söyleyeyim. .Ufak bebek için alacaklar almasın. Isıtmasında filan sorun yok ama 2. ve 3. kademede ısındıktan sonra soğurken genleşmeden dolayı çok ses çıkarıyor. 1. kademede nerdeyse hiç ses çıkarmıyor. Termostat ile 2. ve 3. kademede çalışırken bebek kesinlikle uyanır çıkardığı sesten dolayı.
    birini ben alabilirim dagon 4 modelimi skype adresiniz var mı*
  • Arkadaşlar dragon 3 1025 modelini 1 haftadır kullanmaktayım. Sorum ise radyatör devreye girdiği anda devreden çıktığı anda yüksek bir ses oluşuyor, radyatöre dokunduğunuzda bir miktar sarsıldığını hissedebiliyorsunuz. İlk 5 gkn bu sesleri duymadım ama şimdi sürekli yapıyor. Durum hakkında bir bilgi veya düşünceniz var mı ?
  • slm arkadaşlar; bugün elektrik faturası geldi sizlerle paylaşayım dedim 180 TL. Malum havalar sıcak gidiyor diye aleti pek kullanmadık ama kullandığımızda da hep 3. kademe 6. termostat derecesinde kullandık. evimizin elektriği 2 dairelik. yani tahmini 250 - 300 hatta 350 civarı gelecek diye düşünüyorum. ben 400'e kadar göze almış durumdayım.
  • Çıt çıt dan ziyade çat çat a daha yakın, dün servise verdim. Şikayetimi yazıp değişim istedim bakalım artık. Ayrıca dediğim gibi bir miktarda sarsıntı oluyordu, çok rahat hissedilebilir düzeyde. Arkadaşımda da var aynı model ve onda benzeri bir durum söz konusu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: phoebus2

slm arkadaşlar; bugün elektrik faturası geldi sizlerle paylaşayım dedim 180 TL. Malum havalar sıcak gidiyor diye aleti pek kullanmadık ama kullandığımızda da hep 3. kademe 6. termostat derecesinde kullandık. evimizin elektriği 2 dairelik. yani tahmini 250 - 300 hatta 350 civarı gelecek diye düşünüyorum. ben 400'e kadar göze almış durumdayım.

Ben de bu kış 7-8 m²'lik bir odada kullanmayı düşünüyorum. Ancak sizin bu rakamlar gözümü korkuttu.
    Cihazı kullandığınız oda kaç m² sorabilir miyim?
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    üstte yazdığım soruna birde video iliştirmek istiyorum bir bakın isterseniz.

http://youtu.be/UM911mygor4
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.