Şimdi Ara

Dell XPS M1330 Model Farkları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dell XPS M1330 modelinde bir laptop almak istedim ama aynı başlık altında çeşitli özellikler taşıyan modellerler karşılaştım.

Benim istediğimin bazı özellikleri şunlar ama tamamı ne bilgim yok.

Siyah renk
    Intel Core 2 Duo T8300 (2.4GHz)
    4 GB DDR2 SDRAM
    320 GB SATA Hard Drive
    13.3 inch Laptop Screen
    8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability
    Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100
    Integrated 2.0 Mega Pixel Web Camera

Mesela bu özellili olanda parmak izi okuma varmı Ekranı wxga mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 21 Şubat 2009; 13:27:35 >

• xps lerın hepsınde parmak ızı okuma var ve ekran standar oyle yanı. ve ıstedıgın kombınasyonu bır arada bulabılırmısın bılmıyorum. ram ve hadr dsk ıcın soyluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimmy

xps lerın hepsınde parmak ızı okuma var ve ekran standar oyle yanı. ve ıstedıgın kombınasyonu bır arada bulabılırmısın bılmıyorum. ram ve hadr dsk ıcın soyluyorum

Elime gelicek olan bir ürün bu aslında. Düşündüğüm değil. Bildiğim özelliklerini yazdım fakat işte merak ettiğim diğer özelliklerini sordum beklemek sıkıntı verdi fazla merak ettim sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander

quote:

Orjinalden alıntı: cimmy

xps lerın hepsınde parmak ızı okuma var ve ekran standar oyle yanı. ve ıstedıgın kombınasyonu bır arada bulabılırmısın bılmıyorum. ram ve hadr dsk ıcın soyluyorum

Elime gelicek olan bir ürün bu aslında. Düşündüğüm değil. Bildiğim özelliklerini yazdım fakat işte merak ettiğim diğer özelliklerini sordum beklemek sıkıntı verdi fazla merak ettim sanırım.

Arkadaşım merhaba
    http://www.dell.com/content/products/category.aspx/xpsnb?c=us&cs=19&l=en&s=dhs
    Bu siteden istediğin modele bakabilirsin

• Burdada bulamadım açıkcası,ama bilgisayar elime geçti ayrı olarak bluetooth wxga ekran ve parmak izi okuma özellikleri var, sadece klavyesi türkçe karakterler içermiyor ve vista ingilizce bunlar için çözüm bulabilirmiyim?
    Denetim masasından dili türçe seçtim karakterler artık mevcut ama klavyedeki yerlerinde farklı simgeler var, bundan daha önemli olan ise vistanın türkçe olmaması Türkçe yapabilirmiyim bunu?
    Türkçe vista cd si ile tekrar yüklemeyi düşündüm ama 2 yıl uluslararası garantisi var biraz bu şekilde kullanmayı denemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 27 Şubat 2009; 13:46:55 >
  • @Commander

Alacağın cihaz için ayırdığın bütçe nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkozen

@Commander

Alacağım değil,aldığım bir ürün oldu bu. Aldım ürün elime geçti yani, bütçem yurtdışından geldiği için Tr fiyatlarının altında oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu serilerin başlarındaki harfler ne anlama geliyor..
    bazılarında M yazıyor, bazılarında başka harfler..
    bunlar neyi kasdediyor acaba bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander

quote:

Orjinalden alıntı: bkozen

@Commander

Alacağım değil,aldığım bir ürün oldu bu. Aldım ürün elime geçti yani, bütçem yurtdışından geldiği için Tr fiyatlarının altında oldu.

DELL online sitesinde parmak izi okuyucusuna dahil herşeyini senin belirleyeceğin bir ürün hazırlayabilirsin.

Yazmış olduğun ürünün aynısı TR bulmamayabiliriz. Eğer yazdığın ürünü almışsın çok iyi bir ürün aldığını söyleyebirim.

WXGA nın kabaca anlamı 1280x800 demek.

@BL@CKBeRRY
    XPS M1330 modeli altında onlarca farklı config üretmek mümkün.

1330
    1530
    1525
    1520
    1535
    1537

gibi ifadeler kasa yapısı ve boyunutu belirtmektedir.

13'' 30 modeli
    13'' 40 modeli daha yeni geldi.
    15'' 35 Studio nun modeli(965çipset)
    15'' 37 Studio nun bir üst modeli(p45çipset 1066mhz)

17'' 20 Insprion 17''lik kasa yapısı 20 modelinin aynısı

XPS M obile anlamı taşıdığını düşünüyorum. Belki Desktop XPS ile karışmasın diye yazmış olabilirler. Zaten artık M olayıda kalmadı.

• Evet dediğim ürünü aldım yurtdışından geldi zaten, ama gerçekten harika bir ürün, aldığımı kız arkadaşıma hediye etmek için almıştım ama kendimede almak istiyorum tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.