Şimdi Ara

DELL S2716DG/S2416DG KULLANICILAR KULÜBÜ (2K/144 HZ/1MS/G-SYNC) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
14
Favori
45.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam oturup ağlayacaktım yeminlen. Technopat ve burada konu açtım özel mesaj attım hiç kimse dönmedi. Dönene kadar stok bitti moral falan kalmadı o fiyata bir daha asla alamazdım. Asus ROG SWIFT PG278QR aldım 3.075 TL'ye :(
  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, keşke inceleme videolarına baksaydınız genel olarak yorumlar olumlu zaten ordan bir karara varırdınız. Yeni monitörünüzü güle güle kullanın.
  • Baktım hocam bakmam mı, onlar üstü kapalı bir inceleme yapıp genel özelliklerini anlatıyor. Şöyle kullansalar bir kaç gün o zaman neti çıkardı meydana. Siz kullanıcıların yorumu benim için daha önemliydi. Ama sağlık olsun ne yapalım. Teşekkürler ayrıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GLOCK-19

    Hocam oturup ağlayacaktım yeminlen. Technopat ve burada konu açtım özel mesaj attım hiç kimse dönmedi. Dönene kadar stok bitti moral falan kalmadı o fiyata bir daha asla alamazdım. Asus ROG SWIFT PG278QR aldım 3.075 TL'ye :(

    hayırlı olsun güle güle kullan

    sana zahöet bana pm den renk ayarları atma imkanın varmı

    birde başka ayar yaptınız mı

    internette 2k çözünürlükte bende sayfalar çok küçük oluyor sizde nasıl
  • Hocam şu anda standart ayarları kullanıyorum . Geniş zaman da ayarlayıp sana atarım. Ayarlar, ekran bu kısımdan çubuğu kaydırıp biraz büyültebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir şey merak ediyorum.

    g-sync freesync diye ayırıyorduk.

    bu adaptive sync nedir.

    http://www.gameekstra.com/AOC-AGON-35-AG352QCX-200Hz-4-ms-UltraWide-Curved-Adaptive-Sync-Oyuncu-Monitoru,PR-8102.html

    bu monitör mesela.

    nvida mı destekliyor amd mi?
  • chrissrathfield kullanıcısına yanıt
    AMD nin özelliği ama bir ara Nvidia talep olursa bizde bu teknolojiyi kullanmayı tekrar düşünebiliriz demişti. Sync lerle ilgili linkteki yazı gayet açıklayıcı, bakmanı tavsiye ederim.



    https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/4p0q7a/lets_talk_about_vsync_freesync_gsync_adaptivesync/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi monitör alacağım.

    şöyle bi zor durumdayım:

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125138135
  • Selam arkadaşlar 2 aydır S2417DG Kullanıyorum ve şöyle iki sorunla karşılaştım.

    Sistem i76700K
    Z170 msı M7
    GTX 1080ti
    M.2 nvme SSD

    Mönitör 144Hz de ayarlı ama onlıne oyunlarda iki programla gözlemlediğim 120FPS...

    Mönitörü kendi ayarlarından 165HZ aldım hata verdi_?

    Bu sorularla ilgili kullanan arkadaşlarımızdan çözüm yada öneri alabilirmıyım...İyi günler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iburakteke

    Monitörü 10 gündür kullanıyorum. Ayak tasarımını ve masadaki duruşunu beğendim, masa üzerinde ekran sallanmıyor gayet sağlam duruyor.. Tn panel olmasına rağmen görüş açısı olarak bir sorun yaşamadım. Kalibrasyon ayarlarını yaptıktan sonra nvidia kontrol pani üzerinden veya windows da icc profilleri ile masaüstü kullanımında güzel renk ve gamma ayarını tutturabiliyoruz ancak oyunlarda genel olarak bu profilleri kullanma işini halledemedim, otomatik olarak default ayarlara geri dönüyor renk değil ama gamma değeri olarak 1.9 anladiğim kadariyla varsayılan ayar ve çok aydınlık oluyor. Oyun içi ayarlardan ayarlamak gerekiyor tekrardan gammayı, masaüstü performansına yakın ayarları bi nebze bulabiliyoruz ama ugraştırıyor işte. (Sırf bu monitörlük durum değil genel bir durum oyunlar varsayılan ayarları kullanmaya zorluyor pc yi eğer çözüp direk icc profilini kullandıran varsa bi bilgilendirirse sevinirim :D ) Monitörde herhangibir piksel hatası veya arka ışık sızması problemine de denk gelmedim, ghosting ve tepkime olarak önceden kullandığım samsung c27fg70 modelinden daha iyi geldi. Gtx 970 kart ile kullanmama rağmen gsync sağolsun 60fps altı aldıgım oyunlar bile çok akıcı (the division misal). Ürün ile ilgili tek problemim monitörün sol dikey çerçeve çitasından ekran yer yer dışa bombe yapmış gibi. Biraz öne esnemiş. Teknik servise fotoğrafları attım (fotoğraflar ile pek belli olmasada) endüstriyel standartlar içerisinde dendi. Bakalım bu hariç panel sorunu yaşamadıgımdan değişmesini istemiyordum. Şimdilik ürüne dair tecrübe ve yorumlarım bu kadar :) herkese iyi oyunlar.

    Hayırlı olsun oyun esnasında ayarlar bendede değişiyor ve ne sürücü nede başka ayarlar malesef işe yaramıyor.Bu konu hakkinda bilgi paylaşalım lütfen ve son attığım mesajdaki sorunlar sizde varmı._?




  • NEMUTLUTR N kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun size de hayırlı olsun.. :) bahsettiğiniz sorunlarla karşılaşmadım zaten bir tanesine ben geçemiyorum s2716dg 165hz e çıkamıyor :D monitör gerçekten fiyatına göre çok güzel ve sahip olduğu özellikler de göze alınırsa uygun denilebilecek bir statüdeydi ( son zamanlarda ne olduysa fiyatı arttı 3.200 TL ye kadar hepsiburadada ). Tek problem gözüme çarpan TN panellerin sıkıntısı banding problemi ona bir çözüm veya ayar bulamadım malesef ki, oda oyun içi pek değilde vidyolarda çok rahatsız edici sadece.
  • Beyler şu an 2727,28 TL Hepsiburada'da. Color banding olayı dışında bir sorunu yok sanırım. Bu sorun diğer marka ve modellerde de var mı? Sorun düzeltilebilecek durumda mı, düzeltebilen var mı?
  • Ekran kartının dp portuna taktım monitöre de taktım fakat ses alamıyorum nvdia görmesine rağmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Masaüstü sağ alt köşeden ses sekmesini kontrol eder misin, ses yürütme cihazın Realtek olmalı, Dell S2716 DG görünüyorsa değiştirmelisin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpert86

    Masaüstü sağ alt köşeden ses sekmesini kontrol eder misin, ses yürütme cihazın Realtek olmalı, Dell S2716 DG görünüyorsa değiştirmelisin.

    Monitörde hoparlör yokmuş sanırım



    Peki 165Hz de kullanmak dezavantaj yaratırım overclock sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Evet monitörde hoparlör yok. GTX 1080 kullanıyorum ve oynadığım oyunlarda 144 hz i bile tam kullanamadığım için 165 hz i kullanmayı düşünmedim. İlerde daha güçlü bir ekran kartı alırsam denerim onun dışında şimdilik zaten gerek yok. 165 hz de kullanırsan ve sorun yaşarsan garantiye girip girmediğini Dell servisi ile görüşüp öğrenmek lazım.
  • Renklerden yana çok şikayet almış.

    Amazonda kimisi "yüksek derecede yıkanmış renkler" şeklinde bile yorum yapmış.

    Özellikle siyah renklerde oldukça hissediliyor bu renk sorunu...
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    Eğer kalibre etmezseniz evet renkler kötü ama kalibre ettikten sonra eve gelen arkadaşlarım monitörü ips ekran zannediyor. Fiyatına göre çok çok iyi bir monitör, almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 monitör denedim hepsinde ghosting gölgelenme sorunu var 1ms olarak kullanamıyorsun zaten gölgelenme çok daha fazla oluyor dell le görüştüm bu modelde malesef gölgelenme sorunu olduğunu söylediler en sonunda para iadesi aldım.Tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam selamlar bende aynı modeli almayı düşünüyorum, fiyatına göre muazzam özellikleri var. Sadece TN monitorlere karşı bi ön yargım var,

    http://media.gamersnexus.net/images/media/2015/features/tn-display-angle.jpg

    Resimde belli oluyor zaten :)
    Monitorun TN olması sizi çok rahatsız ediyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.