Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 - Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.270
Cevap
62
Favori
221.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • actpk A kullanıcısına yanıt
    SmartByte programı yüklüyse o yapabiliyormuş. Reddit'te SmartByte'ı silen birinin sorunu çözülmüştü. Benim bilgisayarda SmartByte yoktu başka da çözüm bulamayınca format attım. Formattan sonra ilk önce tam hız indirdi sonra yine 500-600'lere düştü. Birkaç saat sonra da normale döndü. Şu ana kadar sıkıntı olmadı. Nasıl çözüldü bilmiyorum. Fark ettiğim tek fark ilk kurulumda sürücüleri Windows kurmuştu sonra Dell'in sitesinde aratıp güncelleme gelenleri güncellemiştim. Formattan sonra Windows'a bırakmadanhttp://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/product/inspiron-15-7577-laptop/drivers burada Detect Drivers'tan kurdum.




  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Evet aynen SmartByte denilen program yüklüymüş. İnsan böyle bir programı neden yüklerki? Çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü an itibari ile :)
  • Arkadaslar dell 7577 surucu sayfasinda autodetect kullandigimda 7559 surucu sayfasina yonlendiriyor, neden olabilir ki acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünümü teslim alıp kurulumunu yaptım.Kasa gayet kaliteli.Parmak izi çok hızlı çalışıyor.Ürünü beğendim.İnşallah saçma sapan yazılımsal sorunlar çıkmaz.
  • actpk A kullanıcısına yanıt
    Sözde videoların internet önceliği alması içinmiş ama yarardan çok zararı var.
  • Bilgisayar elime ulasti. Format attim ssd ye sistemi kurdum fakat hdd gözükmüyor bu bilgisayara tikladigimda bilgisi olan var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    Hocam laptopun altindaki service tag kisminda ne yaziyor sizde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenkuqo kullanıcısına yanıt
    format atarkende hdd gözükmedi mi?
  • Arkadaşlar tekrardan merhabalar cihaz yaklasik 2 saattir elimde. İlk izlenimlerimi soz verdigim uzere paylasmak istedim.

    İlk olarak cihazın paketlenmesi cok iyiydi memnun kaldım. Kutudan şarj aleti ve laptop çıkıyor yaninda birksc ufak belge var. Cihaz Ubuntu u fakat ben lisans kodu satin almistim windows 10 icin o sebeple direk kuruluma basladim. Sistemi kurdum biosu ve driverlari guncelledim. Ekran karti driverini kurdum kueulum.asmasinda ufak bir problem yasadim hdd ile alakalı ama benim cehaletim hic Windows 10 kullanmadığım için zorlandim. Simdi gelelim cihaz hakkındaki ilk izlenimlerime.

    1-Cihazin kasasi cok saglam duruyor ekranı epey kaliteli ve renkler başarılı.

    2- cihaz parmak.okuyucu ile geliyor ve asiri hizli calisiyor.

    3- ips ekran muhteşem bir teknoloji cok begendim.

    4- cihazin ses donanimlari gercekten cok basarili.

    5- cihazin mouse pad ine alismakta zoeluk cektim fakat su an hosuma gidiyor.

    6-Cihazda beyaz led isiklandirma bulunuyor kisayol tuş lariyla parlakligi ayarlaniyor ve ya kapaniyor.

    7-Klavye cok saglam duruyor fakat tuslar bana küçük geldi alismak zaman alabilir

    8-Cihazin guc kablosu bana kisa geldi o kismi pek beğenmedim.

    İlk izlenimlerim bu kadar. Gorev yaptığım ilcede internet baglantisi sorunlu olduğundan aktaracaklarim bu kadar bir oyun indirip kurmak.isterim fakat internet buna el vermiyor. Ayni sebepten ötürü fotoğraflari da yukleyemiyorum

    Umarim faydali olur. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serkan294 S kullanıcısına yanıt
    Orada ürünün seri no yazıyor fakat burada paylaşmayacağım.
  • Hadi hayırlı hocam iyi günlerde kullanasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenkuqo kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için tşk ler hocam



    Hayırlı olsun tekrardan. Hangi ekran kartlıydı sizinki?

    Açılış hızı nasıl ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selamlar.
    Beş bin lira civarı edit için (davinci resolve, premiere, after effects vb.) laptop bakıyordum kendime ve bu cihaz dikkatimi çekti. 1060'lı modelini alan va mı? Vatan'dan almayı düşünüyorum, internette almaya pek sıcak bakmıyorum maalesef :)
  • Oyunlarda anlık takılma yaşayan var mı? ETS2, Terraria ve Starbound'da anlık takılmalar oluyor. Takılma olduğu sırada GPU kullanımı %0,1,10 hızı da 139 falan oluyor. Fortnite oynarken ise herhangi bir sıkıntı olmuyor.
  • Vatandan aldığım 1060lı modeli tüm gün kullanmaya çalıştım. Cihaz bir kere çok güzel, kaliteyi hissediyorsunuz. Çok hızlı. Eksilere gelince genelde yazılımsal oluyor. Sağ tıklayınca, ya Chrome a tıklayınca anlık donmalar oluyor. Yani sağ tık sorunu mevcut. Tam ekran olmayan uygulamalar (installer dosyaları) buğulu gösteriyor. Anlık takılmalar olabiliyor. Şu sorunlar hallolsa tadından yenmez. Sahi şu sağ tık donma sorununu nasıl çözecektik bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fosfofruktokinaz

    Vatandan aldığım 1060lı modeli tüm gün kullanmaya çalıştım. Cihaz bir kere çok güzel, kaliteyi hissediyorsunuz. Çok hızlı. Eksilere gelince genelde yazılımsal oluyor. Sağ tıklayınca, ya Chrome a tıklayınca anlık donmalar oluyor. Yani sağ tık sorunu mevcut. Tam ekran olmayan uygulamalar (installer dosyaları) buğulu gösteriyor. Anlık takılmalar olabiliyor. Şu sorunlar hallolsa tadından yenmez. Sahi şu sağ tık donma sorununu nasıl çözecektik bilen var mı?

    Üstat herhangi bir program kullanıyor musun? Yani çizim olur, edit programları olur... Sonuçta 5400 civarı bir para ve bu sorunların olmaması gerektiğini düşünüyorum. Siz yine de bu cihazı tavsiye eder misiniz?
  • erenkuqo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Deneyimleri bekliyoruz.
  • Benim satin aldigim model 1050ti 8 gb modeli. Cihazla alakali eklemek.istedigim birkac ek bilgi daha var. Yaklasik 6 saattir ugrasiyorum harici hdd deki oyunlari filan kurdum. Cihazin ses sistemine hayran kaldigimi tekrar belirtmek isterim. Ayrica gpu ve cpu kullanim.ve sıcaklıklarini ölçtum blackops 2 oynarken (ha elimden en agir olan buydu). Kullanim degerleri en ust seviye ayarlarda %30u gecmedi. Sicaklik ise max gpu 53 cpu 70 dereceydi fakat ortalamalari bu rakamlarin cok daha altinda. Onun disinda cihazin ssd ye kurulu sistemi olduğundan acilmasi 6 7 saniye arasinda sürüyor. Sonuc olarak su an cok memnunum.umarim ilerde problem yasamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenkuqo -- 30 Aralık 2017; 1:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. Microsoft kısa zamanda yeni güncelleme yazılım yollar inş
  • Ekranın çerçeveleri nasıl sizce? Çok mu kalın yeni bir cihaz için? Bana biraz rahatsız edici geldi, tasarım açısından daha iyi cihazlar var gibi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.