Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.806
Cevap
131
Favori
549.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edwardweo

    teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar. (ne varsa takımdaşlarımda var zaten..) :D

    235 inci sayfadan itibaren benim yorumlarimi gorebilirsiniz. Sorun yasayan arkadaslar test amacli bi takim programlar kurmami soylediler onlarida basariyla gerceklestirdi canavarim. ilk aslarda inanmadilar resim istediler. Hicbir sekilde performans kaybi yasamadan testi tamamlayip resimleride ekleyince inandilar. O sayfalara donup bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt
    hocam bu fps düşmesi sadece 1709'a has değil. çözüm için 1709'a mı geçmek gerekiyor acaba?
  • donnarumma kullanıcısına yanıt
    Valla bilemiyorum, deneyip görmek gerek.
  • Geçtiğimiz perşembe ürün elime ulaştı. Güç tuşuna basar basmaz, daha dell logosunda ekranda random çıkan beyaz noktalar oluştu. BIOS ekranında bile hareketli beyaz noktalar vardı. Hemen ertesi gün, Cuma günü ürünü geri gönderdim. Değişim talep ettim. Ayrıca touchpadin sol tarafında tıkırdama vardı. Ne güzel daha ilk günden 4600TL'yi çöpe atmışım hissi. :)

    Servise işi düşen oldu mu? Genelde kaç günde işlem yapılmış oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatyucell -- 19 Aralık 2017; 20:39:32 >
  • Bilgisayarı dün windows kurtarma bölümünden sıfırladım, bugün açtığımda mouse takılması sorunu başladı, 8 aydır böyle bir sorun yoktu. Önerilen çözümleri denedim lakin bilgisayarı baştan başlatınca yine takılmaya devam ediyor. Kesin çözüm var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nakatakanyilmaz

    Arkadaşlar maalesef ki bugün pc yi cantanin icindeyken düşürdüm ipin kopmasiyla...

    Cihazin dışında darbe izi vsvs yok.

    Fakat kapatip acarken tak diye ses geliyor sebebi de bu sağ köşeye carparak açılıyor korkuyorum açarken de zaten bi tarafa daha yakindi acarken baya değecek gbiydi.



    Bugün aradim dedimki cihazkoseye çarpıyor acilirken tak diye ses cikarip zorlanıyor dedim...

    Değişim talebi isteriz dediler fakat 2 hafta sonra finallerden sonra verecegim dedim tamam dediler.

    Sizce ne olur dostlar?
    Zaten verecektim yukarıda yazmistin sorunlarını ...
    Ne yapmalıyım ne onerirsiniz?

    kapağı kapatıp açma mümkün olduğunda.Kapak açık dursa da olur.
  • Thonci08 kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum da yapabilirsin.
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Okula götürüyorum grafik tasarım okuduğum için mecburen 2/3 kez açıyorum bir yönden buldum acarken değen kisindan hafifçe yukarı doğru kaldirarak açıyorum minimum degiyor.

    2 hafta böyle idare edeceğim umarjm değişim olur..😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende kasım ayında aranıza katıldım. Ama vdeo izlerken ekranda titreme ve seste takılma oluyor. Sistemi tarattırdığımda fotoğraftaki olayı gördüm. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımlarınız için teşekkür ederim..
    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crackberry

    Merhaba arkadaşlar. Bende kasım ayında aranıza katıldım. Ama vdeo izlerken ekranda titreme ve seste takılma oluyor. Sistemi tarattırdığımda fotoğraftaki olayı gördüm. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımlarınız için teşekkür ederim..
    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu

    PC'nin BIOS'un da sistem denetleme var. Nerdeyse bütün donanımları denetliyor. Ordaki testi bi yapın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: expressimo

    Bf4 oynayanlar ısılar nasıl ? Cpu yu hp laptopta yüzde 90 a ayarlı kullanırsam 75 ile 82 derece ye kadar sınırlıyor.gpu 75 maksimum.
    yüzde 95 te ise 85 derece cpu, gpu yine 70 küsür. Kısıtlama yoksa cpu minimum 78 den 91 e kadar yolu var. Normal mi sizce ? Laptobum bc200 serisi . Termal macun iddiası dolaşıyor 70 derecede sınırlamasız oynadığını iddia eden birisi vardı yakında deneyeceğim.Sizlerin görüşleri nedir ? Bu laptop sorunlu mu hakikaten değil mi ? Serin mi değil mi ve hp bc200 serisinden den geçmeye değer mi ?

    Not: 1050 veya ti önemli değil burada benim için.

    Sıcaklıklar gayet normal.



    Zaten HQ serisi bir işlemciden beklenen sıcaklıklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ebrardan almayı planlıyorum. Aynı özelliklere sahip 7567 ve 7577 nin tam olarak farkı nedir? Hangisini almak daha doğru şu an, ekranı hangisinin kaliteli daha doğrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt
    7577 nin bataryası biraz daha küçük ve subwoofer yok. ama bi yeni modeli olduğu için tasarımı birazcık farklı. onun dışında 1060 ekran kartı olmayan modeli alıcaksan, bi farkı yok. tasarımı hoşuna giderse, pilin bi tık fazla gitmesi önemli değil dersen 7577 de alınabilir.
  • arkadaşlar ben windowsu yükleme kısmına geldiğimde ileri ileri tıklıyorum ama bir noktada yüklenicek aygıt bulunamadı diye hata veriyor usb den format atmaya çalışıyorum ama görmüyor dosyayı ne yapmam lazım ?
  • zeyl Z kullanıcısına yanıt
    Dell 7567nin ekranını beğenmemiştim, benim için önemli olan ekran kalitesi, nit ve parlaklık canlılık değeri. İkisi de aynı mı yoksa yeni olan 7577 daha mı iyi aslında merak ettiğim o biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt
    ilk 7567 alanlara tn panel denk gelmiş sanırım ama vatanda ips olanı satılıyor şu sıralar. 7577 de ips ama parlaklık ve nit durumlarını bilemiyorum.
  • arkadaşlar daha deminki sorunu çözdüm ama bu seferde windows kurulumu sırasında ssd 3 parçaya ayrılmış sadece 3 gb lik olan kısım da 800 mb lik yer var ben ilk denediğimde hdd ye kurmuşum bu yüzden bşlarken gene ubuntu açıldı bu yüzden ubuntuyu silipte ssd ye kurmak istiyorum ssd nin 3 kısmınıda biçimlendirip tek parça haline getirsem birşey olmaz dimi ? acil cevap lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fosfofruktokinaz

    Dell 7567nin ekranını beğenmemiştim, benim için önemli olan ekran kalitesi, nit ve parlaklık canlılık değeri. İkisi de aynı mı yoksa yeni olan 7577 daha mı iyi aslında merak ettiğim o biraz

    Tn panel olanlari cok elestrildigi icin ips panelliler geldi. Dusunurseniz 3 aylik sifirdan farksiz cihazimi satiyorum ips panel win10 pro oem key verecegim yaninda. Fiyat 3800TL

    Burda yazilan hicbir sorun yok benim makinamda bu konuda

    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu

    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu235 inci sayfada yazdigim yorumlar var dilerseniz bakabilirsiniz hatta yaptigim test resimleride var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pztesi öğleden sonra gg üzerinden ebrar bilgisayardan almıştım. sonra mesaj atıp iş adresime istediğimi ve bulunduğum yere 2.5-3 günde kargoların geldiği için salı günü mutlaka kargolanması ve cuma günü en geç elimde olması gerektiğini söyledim. Ancak bu sabah kargoya verilmiş bende iade talebi oluşturdum gg üzerinden ancak 72 süre verdi bana onaylamak için. satıcı da mesajıma geri dönmedi ne yapmak lazım? cumartesi ups çalışmıyor ben de pzt-salı-çrşb şehir dışındayım. iade sürecini nasıl hızlandırabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edwardweo

    pztesi öğleden sonra gg üzerinden ebrar bilgisayardan almıştım. sonra mesaj atıp iş adresime istediğimi ve bulunduğum yere 2.5-3 günde kargoların geldiği için salı günü mutlaka kargolanması ve cuma günü en geç elimde olması gerektiğini söyledim. Ancak bu sabah kargoya verilmiş bende iade talebi oluşturdum gg üzerinden ancak 72 süre verdi bana onaylamak için. satıcı da mesajıma geri dönmedi ne yapmak lazım? cumartesi ups çalışmıyor ben de pzt-salı-çrşb şehir dışındayım. iade sürecini nasıl hızlandırabilirim?

    ggnin işleyişi böyle malesef, belki müşteri hizmetleri ile görüşürsen birşey olabilir ama o da çok düşük bir ihtimal. keşke n11'den alsaydın.
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.