Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.512
Cevap
79
Favori
304.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekranı oynatınca görüntünün gidip gelmesi sorununu yaşayan var mı? 2014te aldığımız iki cihazdada aynı sorun var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Axener

    Ekranı oynatınca görüntünün gidip gelmesi sorununu yaşayan var mı? 2014te aldığımız iki cihazdada aynı sorun var.
    Buna benzer sorun bende var. Ekranı arkaya doğru fazla yatırınca yeşile dönüp, görüntü bozuluyor. Normal kullanımda sıkıntı yapan bir durum değil ama
  • Yazı yazarken ekranın sallanması sizde de oluyor mu? Çay sehpası üzerinde yazdığım için sehpa hareket edince ekran da sallanıyor gibi geldi ama daha sonra menteşeleri kontrol edince sağ tarafın biraz gevşediğini fark ettim. Sol ve sağ taraf şu şekilde, değişmesi gerekir mi sizce menteşenin? 5 sene önceki laptopu çıkardım ki onun kasası ve ekranı daha kalın, onda da bir sallanma oluyor ama özellikle hızlı yazı yazarken dikkat edilince fark edilen bir sallanma mevcut ekranda. Kasayı veya ekranı herhangi bir yere çarpmadım son günlerde.

    https://i.hizliresim.com/VDAQzy.jpg
    https://i.hizliresim.com/nlkbN5.jpg




  • Ekranı arkaya yatırınca görüntünün bozulması bende de oluyordu. Sonunda ekran tamemen bozuldu. Yeni ekran taktırdım 1 ay sonra benzer bir sorun tekrardan oluştu. Bu sefer ekran görüntüsü bozulmuyor, tamamen kayboluyor.
  • Dell true color programının setup dosyası olan var mı?
  • Arkadaşlar bugün flaş bellekten ubuntuya girmek için bios a girmem gerekti ancak bir türlü giremedim sonra bios güncellemesi yapmak aklıma geldi dell supporttan dosyayı indirdim fakat biosu hiç bir şekilde güncelleyemedim inen dosyaya çift tıklıyorum bi ekran gelip hemen kapanıyor fikri olan bilgisi olan varsa bi yardımcı olursanız sevinirim
  • Türkiye'de çıktığında ilk sipariş verenlerdendim. Hala canavar gibi ama bu aralar işim yok bakım yapmak istiyordum. İçini açacağım yalnız termal macunun nerelere sürmem gerektiğini bilmiyorum. Yapan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    İşlemci ve gpu üstüne sadece. Laptop u açtığın zaman bakır blok soğutucu görürsün, bloğun altında denk gelen yerlere süreceksin sadece.
  • Arkadaşlar, bir süre önce klavyeye çay döktüm, çayın şekeri biraz fazlaydı sanırım klavyenin yarıya yakın tuşu çalışmıyor :) Olur da cihazı komple bozup klavyesini satmak isteyen olursa almak isterim.
    Bu arada cihazı 2014 yılında almıştım, benden kaynaklı klavye sorunu dışında hala keyifle kullanıyorum. Geçen yıl taktığım Samsung SSD ile birlikte kullanım zevki arttı.
  • kyibe kullanıcısına yanıt
    hangi ssd taktırdın kendi mi taktın ne kadar dı detaylı bilgi verirmisin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knackers

    hangi ssd taktırdın kendi mi taktın ne kadar dı detaylı bilgi verirmisin
    250 GB Samsung 740 Evo almıştım, fiyatını hatırlamıyorum. Montajını kendim yaptım. Bilgisayarın kendi 500 GB harddiskini harici bir HDD kutusuna takıp, harici disk olarak kullanıyorum. Montajı zor değil, kendiniz yapabilirsiniz. Performans fazlasıyla farkediyor, eğer imkanınız varsa alın bir SSD ve bilgisayar kullanmanın keyfine varın. Şu genel bir gerçek; hangi bilgisayar olursa olsun, en üst model I 7 işlemci ve abartıyorum 32-64 GB ram de olsa, normal bir HDD maalesef yavaş okuma yazma hızlarıyla bilgisayarın performansını olumsuz etkiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 13 Ağustos 2018; 20:46:56 >
  • arkadaslar bılgısayarı ılk alanlardanım bende;

    soyle bır sorun var ekrana goruntu gelmıyor ama hdmi la tv ye bagladıgımda sorunsuz calışıyor. sizcelcd de mi sorun vardır.elim yatkın lcd yi alıp takabiirim ama onda sorun yokda boşuna almış olurum. basına böyle birsey gelen var mı
  • tsunami_35 T kullanıcısına yanıt
    Problem lcd'de olmayabilir. Anakarttan ekrana gelen şerit kablo problemli olabilir. Benimki garanti süresi içinde bir kez değişti. Şimdi yeni yeni tekrar başladı görüntü bozulmaları.
  • tsunami_35 T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşında dediği gibi, bence de ekrana giden film de arıza var gibi.
  • Arkadaşlar cihazımı satmak istiyorum şuanki ikinci el güncel piyasası nedir fikriniz var mı?
  • k_ceyhun K kullanıcısına yanıt
    TL bazında aldığın fiyata satabilirsin bence. Acil bir ihtiyaç yoksa satmanı tavsiye etmem. Şu an muadilleri uçuk fiyatlara satılıyor.
  • arkadaşlar merhaba, klavyem bozuldu ve klavye arıyorum. tuş vs eksik olabilir tuş takarım mekanizma çalıştığı sürece, çalışsın yeterli benim için. elinde olan ulaşabilirse sevinirim. ya da nerede bulabileceğimi bilen.
  • Maalesef benim de klavyem arızalandı ve sadece resimde işaretli olanlar çalışıyor. Söküp takmayı ve driveri silip tekrar kurmayı denedim ama işe yaramadı. Sorun kablodan büyük ihtimalle. Çözüm önerisi olan var mı?

     ### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 23 Eylül 2018; 13:18:43 >
  • NimbleSoul kullanıcısına yanıt
    Tamiri olmaz, yenisini takarlar diye düşünüyorum.
  • Birkaç yöntem denedim ama sorunu çözemedim. Sabah da bulabildiğim parçacılardan fiyat istedim ve iki yer de 680 lira fiyat verdi. Fiyatı yüksek bulduğumu söyleyince de bilgisayarın sıfırının 5000 lira olduğunu iddia ettiler. O Kadar verecek olsam gider Razer Blackwidow Tournament Edition alırım. En azından tarzımız olur. Düzgün bir satıcı bulursam büyük ihtimalle yurt dışından getirteceğim. Ayrıca yerli yabancı satıcı tavsiyelerine açığım.
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.